Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

PvdA de partij van Koppelbazen met Spijt en corrupte Senators als Barth met Spijt nadat zij betrapt zijn.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Een stem op de PvdA is een Stem op Koppelbazen a La Moorlag en Oplichters a La Barth bij de Gemeenteraadsverkiezingen.
‘Mega-PvdA- Graaier’ en ‘Godfather Zorg-Maffia’ Miljonair & Socialist Marleen Barth met drie Petten en een Wassenaarse Paren-Club.Het bij ons beruchte PvdA Kopstuk ‘Miljonair-socialist Barth’ betreurt het dat zij betrapt is op gebedel om huurdalingen miljoenen pand. De extreem corrupte PvdA-Hoertje ‘ Oplichtster- Senator Marleen Barth’ heeft zich tegenover haar  corrupte partijbestuur verantwoord over de huurverlaging die ze heeft geprobeerd te bedingen voor de ambtswoning van haar eveneens corrupte man, de smeerpoets en voormalige D66 Burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema.Dat bevestigt een woordvoerder van de partij. Ze zou in een gesprek met het PvdA-bestuur haar handelen hebben betreurd, omdat het zich slechts verhoudt tot de kernwaarde van de partij om sober om te gaan met publieke middelen, maar blijft verder net als de ‘PvdA- Koppelbaas Moorlag’ zitten waar ze zitten te Graaien en Naaien in de politiek.

Rapport ‘VVD-Doofpot BING’: geen bewijzen voor Wassenaarse  ‘seksrel'( Kuch).
Na het vertrek van de D66 smeerpoets Hoekema als ‘Graai en Naai- Burgemeester’ in 2016, mocht het walgelijke echtpaar nog een klein jaar in de extreem riante Burgemeesterswoning – verkoopprijs twee miljoen – blijven wonen tegen het gunstige tarief van 1400 euro per maand. Een normale huur voor een dergelijk pand zou zo rond de 3500.- tot 5000 euro per maand zijn. In die zin dus ook een verkapte betaling en dus een vorm van legale Rat in pak corruptie(Video). Maar uit uitgelekte correspondentie in handen van NRC bleek vervolgens dat de corrupte ‘PvdA-Senator-Oplichtster Barth’ dit nog verder naar beneden probeerde te krijgen in de periode dat haar man zonder werk zat, maar wel zijn zakken liep te vullen als Klaploper in het Luxe Wachtgeld.Uit de stukken bleek verder dat Hoekema extra Wachtgeld kreeg en zijn pensioenpremie door de corrupte gemeente werd aangevuld daar waar de Bijstandsgerechtigden worden uitgescholden voor Labbenkakken en naar de mensonterende ‘PvdA Kapo-Klijnsma- Voedselbanken’ worden gejaagd.

Opmerking: Maak een einde aan deze Corrupte Toestanden van de Gevestigde Orde Politiek en Stem in maart op de Stem van de Straat Partij(Video):

 

8 antwoorden »

 1. Plagiaat van de Arbeiders partijtje pleegt plagiaat:

  https://nos.nl/artikel/2214947-vermeend-over-plagiaat-ik-spreek-u-niet-eens-tegen-het-is-gewoon-waar.html

  Rian van de Rijbroek (je zal toch maar zo heten) is de grote “de Russen hebben het gedaan” cybercrime deskundige van AIVD (=NPO), MI6 (=BBC) en CIA (=Washington Post) nieuwsoutlet Nieuwsuur.
  Willem Vermeend is de Vermeende belasting-ontwijkingsdeskundige van de PvdArbeits-einsatz.

  Like

  • Plagiaat, corrupte Vermeend.
   Wat een afgang weer voor het graaiende politieke tuig van de PvdA.

   Rian van Rijbroek, hoezo smart blockchains ?

   buzzwoorden doen het altijd lekker bij suffe politici en een corrupte overheid met een permanent personeelstekort aan deskundigen.

   Waarom dan ook geen superintelligente 3D-geprinte genetisch gemanipuleerde smart nano-robot-blochchains met quantum-cloud-chip ?

   Da’s pas echt heeeeeeel gevaarlijk voor mobiel bankieren.

   Pas op, want Poetin maakt gebruik van deze hypermoderne hack-technologie waar Frans Timmermans ongetwijfeld slapeloze nachten van krijgt !!!

   Like

 2. Voor die prijs kan een armoedzaaier net een kamer van 4bij5m huren?
  Krijgen ze eenmaal dan de kans dan buiten ze hem ook meteen uit?
  Mag de NRC hierover publiceren, juist die twee
  ‘ petten’ hanteren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.