Klasse justitie

Weerloze Arrestant doodgeslagen door laffe Psychopathische Politie. Daders niet gearresteerd.

(van onze Moordende VVD&CDA Klasse Justitie redactie )

AMSTERDAM-NOIR- Er zijn schokkende beelden opgedoken van een weerloze, verwarde, zieke man die letterlijk wordt doodgeslagen door een stel laffe psychopaten van de politie. De man overleed niet lang daarna. De psychopathische politieambtenaren zijn daarmee de facto verdachten van Moord in vereniging ,maar lopen nog gewoon vrij rond als politieman.Omroep West kreeg de beelden van een voorbijganger. Te zien is hoe de laffe politie hard op de rug van de weerloze man stompt. Dit alles vond plaats in Waddinxveen. De man overleed vrijdagochtend ten gevolgen van de slagen en stompen van de laffe politie. Inmiddels heeft het ‘VVD&CDA-Openbaar Ministerie’ gereageerd op de Moord in verenging van de politiebeambten. Ze verklaart(loog) op haar website het volgende: “Rond 6.00 uur vanmorgen kreeg de politie een melding over een verwarde man op de openbare weg. Er werd een ambulance gebeld, vervolgens probeerde de politie in te grijpen. Hoe precies en wat daarbij is gebeurd, wordt op dit moment (niet)-onderzocht (en gaat de Doofpot in). Het filmpje dat inmiddels in de pers is verschenen, waarop 35 seconden van het incident( Moord) zijn te zien, wordt daarbij meegewogen, maar wij verwijzen vast naar de zaak Henriquez waar volgens onze interpretatie van de filmbeelden  ‘Schwarze’ Henriquez zich zelf heeft Gewurgd& Vermoord(Video) .” 

Familie omgekomen man Waddinxveen: ‘Politie vertelde(loog) dat Paul in elkaar zakte tijdens arrestatie.
De familie is geschokt door de beelden van de arrestatie van Paul Selier en wil dat de onderste steen boven komt. Het corrupte VVD&CDA-Openbaar Ministerie van de ‘CDA-Rat’ ‘Politie Minister en Fraudeur-Grapperhaus’ wil niet reageren op het verhaal van de familie. Het corrupte ‘VVD&CDA-OM ‘bevestigt dat een 39-jarige man is overleden vermoord na een incident misdaad waarbij laffe en psychopathische Moordende politie betrokken was.Op beelden die Omroep West in handen heeft is te zien dat de man op de Oude Dreef door agenten op de grond in bedwang wordt gehouden en hard wordt geslagen. Familie van het slachtoffer zegt tegen Omroep West dat het om Paul Selier gaat een man die in zijn hele leven nog geen vlieg heeft kwaad gedaan.

6 antwoorden »

  1. Mijn achterneef! Die niemamd kwaad deed!!! Politie naliet reanimatie! Een in en in goed mens, vermoord! Omdat hij midden in de nacht op straat zat en in paniek was! Hulp nodig had!! Weer een gefilmde grove fout van de Haasge Politie. Als het niet gefilmd was was t in de dofpot geraakt!
    #schandig #mitchhendriquez #steedsmindervertrouwenindepolitie #paulsier

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.