pvda

‘PvdA -Koppelbaas Moorlag’: fokverbod voor vechthonden.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gemeenteraad Verkiezingen: Een Stem op de PvdA is een Stem op een partij van Koppelbazen met Spijt en corrupte Senators als Barth met Spijt nadat zij betrapt zijn(Video).
Het corrupte meedogenloze PvdA Kamerlid ‘Koppelbaas William Moorlag’ vindt dat er een verbod moet komen op het fokken van „honden die gevaarlijk zijn in hun gedrag of kenmerken” , maar zwijgt over de levensgevaarlijke Koppelbazen die geestelijk  gehandicapte uitbuiten. Dat bralt de ‘PvdA-boef’ zaterdagavond in televisieprogramma KASSA, in aanloop naar de vergadering over vechthonden, volgende week in de Tweede Kamer. Jaarlijks vinden er tienduizenden bijtincidenten door honden plaats en duizenden misdaden door PvdA-Hoertjes jegens Wajong jongeren, zieken, armen en bejaarden en werklozen.

Om dit cijfer omlaag te brengen, vindt de aartsbrutale ‘Koppelbaas Moorlag’ dat er een fokverbod voor zogenaamde hoog-risico honden moet komen. Of er nu al bepaalde hondenrassen worden betiteld als extra gevaarlijk, wordt niet duidelijk met zijn vals PvdA-gekef .Ook moet er een importverbod en een registratieplicht komen voor zogenaamde vechthonden, maar niet voor Corrupte PvdA-hoertjes en de Ratten in pak(Video) .„Op termijn moeten we dit type honden niet meer in onze samenleving hebben”, aldus de ‘Koppelbaas William Moorlag’ in het televisieprogramma.

In sommige Europese landen zijn de regels voor het fokken van honden strenger dan in Nederland. Zo geldt er in Engeland een verbod op het houden en fokken van pitbulls. Ook in Spanje moet je voor sommige honden een vergunning hebben. Het wordt hoogtijd dat Ratten in pak als Moorlag en de PvdA-hoertjes verboden worden in Nederland.

 

 

 

 

8 antwoorden »

  1. Hebben niets beters te doen in het parlement: 9 stuks PvdA 2e kamerleden na te zijn weggevaagd. Grote problemen in zorg en onderwijs. PvdA weet van niks.

    Voor gluiperd Dijsselbloem viel er niks meer te graaien en is dus afgenokt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.