d66

De grootste D66 ‘Discriminator-Jonkvrouw-Ollongren’ van de Laagste Klasse beschuldigd Wilders en Baudet van discriminatie.

(van onze Rent a D66 redactie)

AMSTERDAM-NOIR– De Wereld op zijn Kop: De grootste ‘Discriminator(A characteristic which enables people or things to be distinguished from one another)Ollongren’ van de Laagste Klasse neemt andere de maat: Anti-Democraat ‘Kajsa-“Stasi”-Bilderberg-Ollongren’: Baudet gaat verder dan Wilders(Video) De ‘Nep en Fop D66 Minister’ ‘Bilderberg-“Stasi -Ollgeren’(Video) is het exponent en de Puppet van de onmenselijke ‘Heersende- (Bilderberg)- Klasse’ die systematisch met de wet in de hand de Laagste Klasse Discrimineert. En niet alleen discrimineert , maar ook nog vernederd en kaal plukt tot op het bot. En uitgerekend deze onmenselijke ‘Ras-Elite-Crimineel Ollongren neemt andere zoals ‘Uber-Alles’ ‘Boy- Baudet’(Video) en Wilders de maat. In “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘Christelijk’&Co is het zelfs verboden bij Wet om een klacht in te dienen op grond van discriminatie van de Laagste Klasse bij de voor 100 procent van Staatswege (=Rutte&Co) gesubsidieerde (een vorm van legaal omkopen) ‘Nep en Fop Commissie voor de Rechten van de Mens’(video).

Zie hierna hoe ‘Bilderberg- Ollongren’ en haar ‘Taxfree-Shell- King Willem’ terecht worden uitgejouwd voor Moordenaars, Kinderverkrachter en Maffioso’s. VPRO ‘Subsidieveter&Grachtengordel-Drol-Lubach'(Video) bralt er schande van dat de echtgenoot Ollongren  van zijn corrupte Producent zo de waarheid wordt gezegd door de kritische Laagste Klasse.

 

 

11 antwoorden »

 1. Mark Rutte is de grootste hufter die Nederland ooit als president heeft gehad. En straks voegt hij er ook rustig nog een vierde kabinet van de hufterigheid aan toe. Met alle negatieve consequenties van dien.

  Like

 2. #AstridJoostendidnothingwrong, off topic.

  Maar landsbelang m.i.

  Is er iemand, naast beeldschoon en ik denk humoristisch, eens transparant. Is het weer niet goed.

  Ik heb dat programma van haar, echt alleen maar om haar, aanstaan met het geluid uit. Ik kan niet tegen gelul en ik weet nooit waar het over ging. Maar Astrid is mij lief op een of andere manier. Ik heb haar ook al jaren niet mogen aanschouwen, want de tv staat altijd uit. Ben blij dat ze weer in het nieuws is.

  Ik ken haar voor de rest niet, maar ze lijkt me ok als persoon. En als je wilt gaan zeuren over salarissen en PENSIOENEN in tv-land.

  Dan kan je haar, pas na hen aanvallen. Ik denk dat zij niet in de top 10 staat (pensioenen meereken en de bv’s) in media-land.

  Maar je hoort mij niet klagen, ik mag haar graag zien. (met glimlach).

  175.000, na 25 jaar non-stop op tv, dus de top van medialandschap. Want de meesten krijgen geen eigen programma, jaren achter elkaar. Dat is presteren, jarenlang meedraaien in de top ve sector, duizenden mensen vermaakt. En dan mag je niks verdienen. Wordt je afgemaakt door een stelletje ganzen.

  Like

  • Kijk, talent als mevr. Joosten is exceptioneel. Maar nu we het toch over salarissen hebben.

   Waarom zoveel aandacht voor haar ceo-tarief (opgebouwd na 2 decennia presteren naar behoren), terwijl onderaan in het mediakartel-landschap volksstammen uitgebuit worden.

   #them-too

   https://www.villamedia.nl/artikel/ontzetting-over-freelance-tarieven-persgroep

   Dit is trouwens de situatie van 80% vd Zelfstandigen Zonder Pensioen. De verkapte werklozen van het partijkartel.

   Dankzij VVD + CDA + PvdA + -neger = de situatie

   AZB.

   Da’s algemeen bekend.

   Like

  • LS…

   Het mens Ollongren heeft jarenlang in de Mind Control byTrauma Kelder van Tante Bea gezeten en wordt nu losgelaten op het ” volk ” Haar angstige wereldvreemde ogen en het vertrokken bekkie zijn daar de oorzaak van. Maar haar hele wezen straalt afkeer uit voor de normale mens dus dat wordt nog wat ! Thierry Baudet heeft waarschijnlijk iets met Rudolf Steiner maar dat is nog niet helemaal duidelijk !

   Like

  • @Rianne

   Boom like that !

   ALDE vvd+d66 is deepstate Eussr. Zwakzinnig en geziene deepstate. Tandeloze, archaische en lekkende deepstate. Maar dan nog, fris is het niet allemaal.

   Like

 3. Mensen die zichzelf met adellijke titels willen onderscheiden van de rest van de mensheid moeten vooral klagen over discrimineren!! Het is om te gillen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.