willem holleeder

‘Politie-Informant Peter R. de Vries’ uit de rechtszaal Proces Holleeder gezet.

(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Lynch-Show-Time’: ‘Holleeder Monster-proces’van start en hij is nu al veroordeeld tot Levenslang(Video).
Het ‘Monster Showbizz- proces’ rond ‘Kop van Jut Willem Holleeder ‘is gisteren eindelijk na 3 jaar voorarrest begonnen. Hij zegt zelf onschuldig te zijn. Journalist Politie-informant Peter R. de Vries’ moest de rechtszaal verlaten van de Rechter omdat hij in april ook als ‘Judas-getuige’ wordt gehoord in de zaak en moeilijk kan verklaren over de mooie vette jaren dat hij loopjongen is geweest van Willem Holleeder en Cor van Hout en Klaas Bruinsma (zie “PR uit de loop van een revolver”) . En dat zij toen samen o.a. het “Heineken-Bloed- Boek” bij elkaar hebben verzonnen en veel ‘LOL’ hebben gehad in Yab Yum en op de Amsterdamse Wallen. De Vries was toen al tevens ‘Politie-informant’  en dus at hij van twee walletjes.

 Lafaard en Komediant Peter R. de Vries huilt bij begrafenis van Cor van Hout krokodillen tranen.

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen”(Video)Heineken Rechercheur Gert van Beek ontmaskert Peter R. de Vries pas na 25 jaar als loopjongen van Cor van Hout(video) .

 Schaamteloze bekentenissen van ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ m.b.t hun ‘Katvanger’ de vermoorde  Martin Kok’(Video).  

OM-Getuige’ verzon verhaal over Moord op ‘Judas-zussen Holleeder ‘en hun Media- Pooier -Peter R. de Vries(Video).
De ‘Insluip-Geilneef -Junkie–Peter R. de Vries (Video) werd eerder opgeroepen bij de laffe en kennelijk corrupte onderzoeksrechter. Hij beriep zich daar op zijn verschoningsrecht(kuch). Welk Verschoningsrecht? Die van een Politie-informant of die van een rechtens vastgestelde ‘Maffia-journalist’? Mocht hij alsnog achter de schermen in het geniep een ‘Leugen-verklaring’ willen afleggen wanneer hem dat blieft mag hij wellicht voor 9 april als ‘Nep en fop- journalist’ weer wél bij de zaak aanwezig zijn. ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’’ van de ‘Judas-Zussen Holleeder zou volgens zich zelf in het recent verleden met de dood zijn bedreigd door Willem Holleeder net als zijn Hoertjes de ‘Judas-Zussen Holleeder’. Directeur Peter R. de Vries liet via zijn louche en corrupte advocatenkantoor(Video) weten kwaad en beledigd te zijn en dat hij het geenstijl vindt dat hij uit de zaal is gezet door de rechter. De Vries:” Dat is broodroof , want nu kan niet mijn vak als Lynch-journalist uitoefenen bij mijn open ‘Riool-RTL Boulevard’. Bovendien hoor ik toch alles van mij ‘Misdaadteam- bendelid Marian Huskens’ “.

Bizar:Passage Liquidatie Proces heeft zo lang geduurd dat Peter R. de Vries van loopjongen van Holleeder tot zijn ergste Judas werd(video).

Tot Slot en Significant:Peter R. de Vries loopt nu al sinds hij ruzie heeft gehad met Willem(Video) over de verdeling van de poen van de mislukte Heineken Film Holleeder aan de hoogste boom op te hangen en heeft hij  hem voor drie jaar de cel in geholpen, terwijl hij daarentegen ook zijn corrupte benen uit zijn laffe lijf rent om de algemeen bekende Top VVD-er en ex OM Boss de ‘Pedo -Rapist Demmink’ vrij te pleiten. Denkt u daar maar eens over na.

 

5 antwoorden »

  1. Vieze Peter ?
    Mensen met de naam Peter zijn in deze zaak allemaal maar dubieuze figuren toch ?
    Ik zeg voor een moordenaar kun je jouzelf verstoppen maar voor een verrader niet.

    Like

  2. Peet was gisteren echt weer OVERAL op de teevee.Ik zapte af en toe en dacht hee daar heb jij die judas paardenlul weer.Weer even zappen en verdomd daar zat die judas weer te brallen.Weer zappen ….etc etc

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.