pvda

De uitloop bij de Koppelbaas en Oplichters partij de PvdA is begonnen met Senator ‘Barones Barth’.

(van onze PvdA-Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-PvdA-Hoertjes: Corrupt Marleen Barth treedt per direct terug als senator en gaat het Luxe Wachtgeld in. Wanneer volgt de Koppelbaas Moorlag en de rest van de arbeiders verraders.
De corrupte PvdA-fractievoorzitter in de Eerste Kamer, Oplichtster Marleen Barth, stapt per direct op. De ’rode-graaien naai- – barones’ ligt al jaren onder vuur en nu weer vanwege een Luxe peperdure strandvakantie op de Malediven en de oplichting’s affaire rond de voormalige ambtswoning van haar corrupte man de D66 Ex Burgemeester in Wassenaar.Het ‘PvdA-kopstuk hoertje’ was afgelopen dinsdag afwezig bij het gevoelige donordebat. Ze verruilde de historische vergaderzaal van de senaat voor de tropische eilandengroep in de Indische Oceaan en kwade tongen beweerde met wat kleine jongetjes en meisjes. Barth laat in een verklaring weten dat ze zich van geen kwaad bewust was: „Ik was er van overtuigd dat dit mogelijk was, omdat ik het debat via internet ook vanaf mijn luxe vakantieadres kon volgen. Ook tijdens de voortzetting van het debat ben ik steeds via telefoon en WhatsApp in contact gebleven met mijn eveneens corrupte collega’s in de fractie.”

Spijt(kuch). PvdA de partij van Koppelbazen met Spijt en corrupte Senators als Barth met Spijt nadat zij betrapt zijn(Video).
Barth lijkt nu pas in te zien dat het toch allemaal niet zo handig was: „Ik betreur het zeer dat er over mijn afwezigheid zoveel beroering is ontstaan. Ik heb hierin een verkeerde afweging gemaakt. Dit temeer omdat er vorige week al negatieve berichten in de pers waren verschenen over een mail die ik vorig jaar heb geschreven aan de gemeente Wassenaar. Het spijt me enorm dat deze twee zaken samen nu zo’n negatief licht werpen op de partij waar ik al zo lang en met zoveel liefde actief mijn zakken heb gevuld .” PvdA-leider Lodewijk Asscher ,de grootste arbeiders verraders, die zich afgelopen dagen op de vlakte hield, laat in een eerste reactie weten begrip te hebben voor het ’moeilijke besluit’ van Barth: „Ze heeft zich de afgelopen jaren op verschillende posities met veel Graai en Naai passie ingezet voor de partij. Ik heb daar waardering voor.”

D66-Donor-Bral-debat.
De altijd liegende Vice-fractievoorzitter André Postema neemt voorlopig de ‘Graai en Naai-taken’ van Barth over. De zetel van de in opspraak geraakte politica wordt ingenomen door Wouter van Zandbrink. De PvdA-hoertjes laat weten dat de wisseling geen gevolgen heeft voor de hoofdelijke stemming over de Donorwet aankomende dinsdag. Barth is voor deze wet.In haar Leugen-verklaring stelt de ex-senator dat ze de vakantie wel had geannuleerd als de stemming afgelopen dinsdag zou zijn geweest. Binnen de PvdA-fractie klinkt een heel ander verhaal. Een senator onthult vandaag in De Telegraaf dat Barth een trucje had bedacht. Ze was als voorstander van de donorwet naarstig op zoek naar iemand die ertegen was met het verzoek om niet te stemmen, zodat ze tegen over elkaar konden worden weggestreept.Dit heet pairen in het jargon.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.