Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Succes van Salto TV is zelfs doorgedrongen tot de corrupte Gevestigde Orde Pers.

(van onze ongesubsidieerde Stem v.d. Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Maffia-boss John de Mol & Staats-NPO luiden de Noodklok, maar Salto-TV groeit tegen de klippen op(video).  
Het Succes van Salto TV en de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR is zelfs doorgedrongen tot de corrupte Gevestigde Orde Pers en haalde zowaar het NRC:” Op deze Amsterdamse zender kijk je 24/7 naar amateurs”, zij het op een meewarige wijzen, dat wel. Het NRC vergeet even voor het ‘gemak’ dat Salto het gemuilkorfde Volk weer als enige toegang heeft gegeven tot de media. NRC noemt een aantal top- programma’s, maar zwijgt angstvallig over de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir wat wij echt als een compliment beschouwen.No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook(video).” 

 

Dat de NRC de Stem van de Straat niet vermeld is een boycot patroon dat de gehele MSM hanteert omdat men kennelijk doodsbenauwd is dat De Stem van de Straat partij ook maar 1 zetel haalt. Dus of De Stem van de Straat partij en tv-programma wordt totaal geboycot of op een slinkse, sluwe wijze bijv. door SNS bank weggezet als Terroristische en Witwas organisatie. Maar even zo makkelijk dan weer door NAPNieuws met ‘UvA -AIVD-Trol Hessel von Piekartz’ wordt weggezet als een partij die geleid wordt door een kettingrokende milieuvervuilende halve debiel Steve Brown als partijleider. Daarbovenop komt dan nog dat De Stem van de Straat partij bij alle “Gouden Bergen beloven Gemeenteraadsverkiezingen debatten”door de liegende  partijleiders ook wordt geboycot.

 

 

9 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.