EU

Belgische oud-premier ‘Loverboy Guy’ schreeuwt en tiert in leeg EU-parlement voor zijn Sophie in t Veld.

(van onze EU-Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waanzinnige Beloningen Corrupte Europarlementariërs. Guy Verhofstadt legt het briesend uit! (Video) 
Psychopaat Guy Verhofstadt’, voorzitter van de corrupte liberale fractie in het corrupte Europees Parlement, hield gisteren weer eens tierend en hysterisch betoog wat deze keer letterlijk krankzinnige vormen aannam. Hij wil dat het mede door hem kaal geplukte Europese Klootjesvolk op kandidaten in heel Europa kunnen stemmen. Het parlement was zo goed als leeg. Alleen zijn vaste groupie D66 Sophie in t Veld was zichbaar en ruikbaar (‘haring odeur’ (Video) ) aanwezig en bleef hysterisch klappen en gillen dat haar ‘Loverboy Guy’ de beste en mooiste man van de EU is. Ook een opvallende aanwezige was ‘Nep en Fop Christen’ CDA-Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik aka “de Paay van de EU”, maar die was ‘druk’ met haar black Gigolo(Video).

 

9 antwoorden »

  1. Het EU parlement is een orgaan dat de Islamitische Staat vertegenwoordigt. Niet voor niets werden de terroristische aanslagen in Parijs oogluikend toegestaan. Wie was er overigens voorzitter van de Europese Commissie in oktober van het jaar 2015 ?

    Like

  2. Komen elke dag de lijst om 9u tekenen voor ’t presentiegeld en zijn om 9.01u weer verdwenen. Een motie om ook a/h einde v/d dag de lijst te tekenen, werd weggestemd. Verhuizen 1x p.m. van Brussel naar Straatsburg v.v. Meesten weten niet waar ze moeten wezen. Kosten 250 miljoen p.a. Fransozen staan niet toe dat ’t EP uitsluitend in Brussel vergadert. Engelsen zijn ’t zat. NL kan nog meer gaan dokken. Fransen+Duitsers maken de dienst uit;hebben aan NL geen boodschap.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.