Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Gemeenteraadsverkiezingen:Drank& Cocaïne& Fraude en ‘Pedo-seksrellen’ in lokale ‘Doofpot-politiek’.

(van onze Stem v.d. Straat partij redactie)

AMSTERAM-NOIR-Johan Derksen deelt Opvattingen Stem van de Straat Partij en voorspelt ‘Oorlog’ in de ‘Pret-Park-Stad-Amsterdam’(Video).
Het kolkt en schuimt in de lokale corrupte, perverse politiek kopt De Telegraaf in een betaal artikel dat u bij ons gratis leest.Terwijl de ‘Nep en Fop-gemeenteraadsverkiezingen’ met rasse schreden naderen, struikelen de ‘Rat in pak- bestuurders’ van het ene misdaad in het andere.

De uitloop bij de Koppelbaas en Oplichters partij de PvdA is begonnen met Senator ‘Barones Barth’.‘#metoo VVD-Burgemeester Huisman’ stapt op het Wachtgeld in na aanranding(Video) tijdens gratis borrel.
Corrupte en perverse Burgemeesters a La de Top VVD-er ‘Onno-Schandknapen-Hoes en wethouders(Video) stappen op het luxe Wachtgeld in of worden daartoe gedwongen na Pedo-&Cocaïne &Drank& Fraude schandalen en misdaden. En kandidaat-raadsleden verdwijnen van de kieslijst of worden zelfs naar Noord Koreaanse voorbeeld van verkiezingsposters weg-gefotoshopt. Maar ze staan allemaal op het Elite-Gangster Billboard(Video). En dan wordt Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij weg gezet door de First Class gluiperd Von Piekartz  van de UvA&AIVD als een Kip (Video) zonder kop als hij stelt dat het echte Tuig van de Richel in het Stadhuis zit te stelen en te roven van het VOLK, maar die worden niet vervolgd door corrupte Hoofdofficier van Justitie Hofstee(Video).

‘Psycho Tjebbe Vugts’ CDA Wethouder van Rhenen weg na meldingen ‘Johnny de Mol–Weinstein-aanranding’(Video).

De Stem van de Straat komt op voor de Laagste en Middenklasse:

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.