Elite -Pedofielen

‘Goeden Doelen Maffia-Oxfam’ hield ‘Pedo-Demmink-orgies’ op Haïti na aardbeving op de lijken.

(van onze ‘Elite-Pedo-VVD–Klasse Justitie- redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Nep en Fop Liefdadigheid’ Joop Van den Ende gaat grotendeels naar eigen ‘Maffia-netwerk’ is oud News voor Volksnieuws(Video ).
‘Pedo-Medewerkers’ van Neo en Fop-hulporganisatie Oxfam hebben met geld van de NGO ‘Sir  Saville and Sir Heath- seksfeestjes (Video) georganiseerd met te jonge prostituees op Haïti, waarbij sommige minderjarige meisjes en jongens verkracht werden. Dat gebeurde op missie na de verwoestende aardbeving in 2010, waarbij 220.000 mensen overleden en 1,5 miljoen Haïtianen dakloos werden. Dat schrijft The Times op basis van een uitgelekt intern rapport, dat spreekt van „een pedo-cultuur van straffeloosheid” onder de gewetenloze, perverse,psychopaten medewerkers. De vrouwen, mannen of meisjes en jongens deden mee aan, zoals een bron het noemt, ’pedo-orgies van Caligula-achtige proporties’(Video). Dat was een Romeinse keizer die befaamd en berucht was voor zijn ‘pedo &moord-seksfeesten’.

Rutte Stem VVD:Loco-burgemeester VVD-er Goudbeek steelt bij Rode Kruis als de raven (Video).  ‘Junkie-BN-Hoeren’ van John de Mol gedwongen door Peter R. de Vries om ‘Huil-Yemen’ filmpjes te maken(Video).

De Grote Duivelse spil in deze ‘Goeden Doelen Maffia’ zaak is een Belg: ‘Pedo-Roland van Hauwermeiren ‘(68), landmanager namens Oxfam. Volgens The Times heeft hij de prostitutiepraktijken bevestigd, en is hij inmiddels opgestapt, maar niet gearresteerd . De ‘Pedo-orgies’ die tonnen kostte vonden plaats in een villa die door hem was gehuurd, met geld van de ngo. Van Hauwermeiren kreeg een ’geleidelijk en waardig (zak met zwijg geld)’ afscheid net als de Top VVD-er ‘Pedo- Rapist Demmink’. Ontslag kon ’serieuze gevolgen’ hebben voor het ‘Graai en Naai-werk’ van de pedo-organisatie, zo staat te lezen in het ‘Doofpot-rapport’. Twee andere ‘Pedo-topmannen ‘konden zelf opstappen met een grote zak met poen mee, terwijl vier andere ‘Pedo-Junkie-medewerkers’ wel ontslagen zijn.Verder zijn er geen stappen ondernomen. Justitie op Haïti kreeg niets te horen, aldus de Britse krant, omdat het volgens Oxfam zeer onwaarschijnlijk was dat daar ’überhaupt iets mee zou gebeuren(Kuch)’. De Britse organisatie voor goede doelen, de Charity Commission, klaagt dat het wel is geïnformeerd, maar dat veel details over bijvoorbeeld de minderjarige prostituees en cocaïne dealers zijn weggelaten.

Oxfam: alles open en bloot in de Doofpot gedaan.

Oxfam, dat voor de missie op Haïti 70 een budget van 70 miljoen euro had, bevestigt dat er meldingen zijn geweest van ontmoetingen met minderjarige prostituees, maar stelt dat hun leeftijd niet kon worden vastgesteld, ze konden bijv. ook zeg maar een jaar of 4-5 zijn. Het maffia-bedrijf ontkent de zaak in de doofpot te hebben gestopt.„Iedere aantijging van misbruik nemen we extreem serieus en gaat direct de Doofpot in. Meteen na de meldingen hebben we een ‘Nep en Fop onderzoek’ gestart (waaruit het rapport is voortgekomen, red.) en daarover hebben we ook gecommuniceerd. Als gevolg van het ‘Kul- rappor’t zijn medewerkers ontslagen en hebben wij er voor gezorgd dat niemand is gearresteerd .”De ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries’ (Video) net als de altijd liegende Ex VVD Minster Opstelten en ‘Griezel- Teeven’ blijven er bij dat er geen greintje bewijs is dat Demmink een pedofiel is, laat staan zich ooit schuldig heeft gemaakt aan verkrachtingen van kinderen.

7 antwoorden »

 1. Ohm namo narai !

  Goed nieuws over een slechte zaak . Er komt nu snel meer gang in.
  Voorlopig is Nederland echter nog pot doof voor doofpotaffaires.

  *Wegwezen ! [ de allesweter maakt niet gelukkig ]

  Er zijn hier en overal ook al zoveel wezen weg ,
  Verdwenen in de administratie van de kleuter en peuter neukerij .
  En dat ze hier bijvoorbeeld een [Dr.] Phil uit eigen [kijk]doos nog steeds niet willen is voor mij sprekend genoeg .
  Zouden onze televisie apparaten de sprekende beelden van het beest zijn ?
  Het beest dat de beelden laat spreken ?
  Publicaties omtrent Opration Mockingbird wijzen hier wel op.
  Sluikreclame op het journaal bijvoorbeeld is al weer een oud gegeven maar op de reclame hebben ze altijd wel weer wat nieuws !
  Ik ook !
  *Over gangstalking van de AIVD en andere uitwassingen van onze bananen monarchie .
  Met name onder Beatrix [soms ook wel Ma-trix of Bad-trix genoemd ] nu opgevolgd door Willem de Verzwijger .

  Waar nog maar weinig publicaties over zijn geweest is de directe link tussen zelfmoord , familie drama’s en groepstalking of gangstalking van de CIA / AIVD .
  Telkens als ik met de trein zuidwaarts toer is het weer raak . Aanrijding met een persoon .
  Als ervaringsdeskundige wetende welke drama’s hier zo mogelijk aan vooraf zijn gegaan , wil ik dit jaar toch proberen om een paar columns of blogjes te schrijven over dit fenomeen .
  Eigenlijk had ik vorig jaar voor de zoveelste keer een punt gezet achter mijn blog carrière , maar een aangrijpende gebeurtenis op oudejaarsdag bracht me echter gelijk weer aan het twijfelen .
  Een vader was met zijn kinderen voor de trein gesprongen .
  Dit soort zaken komen bijna wekelijks in het nieuws .
  Deze drama’s worden op het N.O.S. journaal vaak afgedaan als onafhankelijk van elkaar staande gebeurtenissen.
  Volgens mij is er echter een duidelijke link te leggen tussen projecten als MK-Ultra , Gladio / Cointelpro , Gangstalking CIA , Mind war en het hoge aantal familie drama’s in ons land die inmiddels routinematig worden afgedaan als incidenten .
  Het directe gevolg van het feit dat de dikste moffen nog voor het eind van de oorlog naar Amerika zijn weggemoffeld .
  Sommige mensen hebben het daarbij over telekinese maar ik heb het liever over de religieuze kant van deze zaak in verband met het feit dat de daders hiervan [ Inrichtingen diensten CIA/AIVD , vrijmetselaars , KKK , e.a.] vaak in woord en daad de satan hadden verkozen .
  Religieus en spiritueel zwakzinnig als ze zijn
  We hopen ze hiervoor in Groningen en Den Haag eind 2020 een rapportje op hun bureautje te pleuren waar ze de broek van afzakt .
  Zie hiervoor eerdere blogjes zoals bijvoorbeeld Vlieg op l*l , nog van 2010 maar met de dag actueler .
  Die gangsters van de gangstalkerij en de sterren van Hollywood hebben nu gelukkig gezamenlijk iets op gang gebracht .
  Er zit nu wat meer gang in de zaak ik ga nu dus aan de gang om die gangstalkers van de AIVD enzo niet zomaar hun gang te laten gaan !
  De manier waarop ze in sommige psychiatrische inrichtingen sommige mensen weer op de rails proberen te krijgen staat me absoluut niet aan .
  Ik wil dit jaar proberen om hier iets tegen te ondernemen middels blogjes en columns .

  Van Haïti tot Vietnam en terug
  Tot slot nog even een uitspraak van een Vietnamees die ooit de kant van Amerika had verkozen .
  In de buurt van Danang beach waar ik als een van de eerste westerse bezoekers ”even aan het kijken was”. Hij wist mij te vertellen dat ze daar zelf niet graag op het strand zaten .
  Ze hadden daar de oorlog weliswaar gewonnen[ hij had uiteindelijk toch voor zijn eigen landgenoten gekozen] maar de manier waarop ….
  He was kissing , but not kissing with te girls and that gave us some more and less hope .
  Wist hij mij eind tachtiger [?] jaren te vertellen .
  Nou hoop daar hebben wij nu genoeg van !!
  We hebben zo met een paar mensen [in het begin] toch een hoop weten te bereiken !

  Tot zover bedankt !
  De Groeten
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  P.S. Zou dat nummer van de Eagels ”Hotel California” over clubs als de Bohemian grove gaan ?

  Like


 2. PRECIOUS CARGO: The OOCL Europe left July 20 from South Carolina for the Netherlands carrying a refrigerated container filled with human body parts. Here, it is docked at the Port of Newark in New Jersey in November, after it delivered the parts to Europe. REUTERS/Brendan McDermid
  Cashing in on the donated dead
  The Body Trade
  REUTERS/Jeong Suh
  By JOHN SHIFFMAN and READE LEVINSON Filed Feb. 8, 2018, noon GMT
  https://www.reuters.com/investigates/special-report/usa-bodies-export/

  Like

 3. #them-too.

  (Vergeten we de Indiaase etc etc VN-blauwhelmen niet. Die al jarenlang vrouwen/ kinderen, peleton’s gewijs, in Afrika lopen te verkrachten.)

  Overhaul op alle afspraken en instituties is noodzaak. Al die ngo’s en nwo-akkoorden zijn door de tijd en rede ingehaald.

  En deze is classic;

  via @Coontje

  Like

 4. Dat komt er van, als je zelf via de TV het slechte voorbeeld zomaar toestaat als Hofnar Rutte.

  Gordon in het Torentje en alles-verkrachter Peter R. de Vries ongegeneerd op de buis laten verschijnen. Onno-schandknapen-Hoes mag gewoon doorgraaien en doornaaien.

  Bij schandknapen …. naar de schandpaal ermee !

  Like

 5. Verkracht door VN Vredessoldaten

  VN en Goede Doelen Maffia Twee Handen op Één’Buik
  Hier grappen en grollen de zelfcensuur miljonair Cabaretiers nooit over ze kijken wel uit: https://www.oxfamnovib.nl/dit-doen-wij/over-oxfam-novib/ambassadeurs/dolf-jansen

  Al tientallen jaren bekend, Zembla plaatst VN eindelijk in de kijker
  Een Zweedse journaliste reist af naar de Centraal-Afrikaanse Republiek, op zoek naar het lot van de misbruikte kinderen. Er gaat een beerput open. Zo blijken er bijna tien ‘Blauwhelm- baby’s’ op een VN-lijst staan, geboren na verkrachtingen door vredessoldaten uit meerdere landen. In Zembla Internationaal een Zweeds onderzoek naar het jarenlange misbruik door VN-militairen in de Centraal-Afrikaanse Republiek en de cultuur van stilzwijgen. Zie video: https://www.npo.nl/zembla/07-02-2018/BV_101386416

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.