Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

De Koppelbaas partij van ‘Arbeidersverrader Asscher’ te besmet: Lokale PvdA-partijen gaan verder onder nieuwe Schuilnaam.

(van onze PvdA-Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De uitloop bij de Koppelbaas Moorlag en Oplichters partij de PvdA is begonnen met Senator ‘Barones Barth’(Video). 
De plaatselijke ‘Arbeiders verraders- PvdA-politici’ verzinnen uitwegen nu ze komende maand een zwaar verlies voorzien door hun misdaden de afgelopen 4 jaar in vereniging met de ‘VVD-Misdaadgroep’ tegen het gewone Volk (door de VVD Labbenkakken (Video) genoemd) bij de gemeenteraadsverkiezingen. De naam PvdA schrikt kiezers af meldt Trouw, maar niet de ‘Gouden Bergen- Lieg en Bedrieg debatten’ in Amsterdam want daar zijn de ‘PvdA-hoertjes nog altijd graag geziene bral-gasten.

Gemeenteraadsverkiezingen:Drank& Cocaïne& Fraude en ‘Pedo-seksrellen’ in lokale ‘Doofpot-politiek’(Video).
Corrupt Lokale PvdA-afdelingen doen als een Vos onder een andere naam mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Zo heette de PvdA in Cranendonck in 2014 nog gewoon ‘PvdA’. Nu doet de afdeling mee als lokale lijst ‘Pro6’. Wat eerst PGA/PvdA was in Asten, heet nu ‘PGA’. “De naam PvdA schrikt mensen terecht af”, zegt PGA-raadslid ‘Vos Ronald Beniers’.

Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken (=mensen veranderen zelden echt). Amsterdams ‘Raadslid&Afperser Manisa’ zegt haar lidmaatschap PvdA op(Video).
Zeker elf lokale corrupte PvdA-afdelingen kwamen de afgelopen maanden tot de slotsom dat ze beter af zijn met een andere naam. Zij doopten zich om tot een lokale lijst, vaak in samenwerking met andere progressieve corrupte groepen. Bij de verkiezingen in maart doen volgens de PvdA ruim veertig afdelingen mee als een Vos met een naam die niet direct herkenbaar is als ‘PvdA-Hoertje’.

Opmerking: Maak een einde aan de ‘Rat in pak -Corruptie'(Video)van de Gevestigde Orde Partijen op het Stadhuis en in de Gemeenteraad en Stem op de “Stem van de Straat Partij(video)”.

 

 

3 antwoorden »

 1. Ter Vervolmaking Monetaire Heilstaat

  Actueler dan Ooit de Cyborgtoekomst van de Mensheid door Marcel Messing

  Kunstmatige intelligentie als voortwoekerend kankergezwel
  Amazon is seeking to boost worker efficiency through a new set of patents squarely aimed at improving its inventory management system using radio frequency based tracking of a worker’s hand to monitor their performance of inventory tasks.

  Of course, the only thing more troubling than robots replacing human workers is the idea of robots tracking human workers’ hands, but i) there are profit margins to be optimized and ii) this is the same concept of being under house arrest with an ankle bracelet, it just happens that Amazon wants to put the device on the worker’s wrist. Lees meer: https://www.zerohedge.com/news/2018-02-03/amazon-patents-ultrasonic-tracking-wristbands-control-workers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.