VVD

Leugen ex KGB-Boss ‘VVD-Minister Zijlstra’ haalt Russische en Internationale pers. Rutte blijft pal achter zijn Zijlstra staan.

(van onze altijd liegende VVD-Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De leugens van de ex Dutch KGB-Boss VVD- Minister Zijlstra(Video) van ‘Buitenlandse-Corrupte&liegende- Zaken’ over zijn verzonnen ontmoeting met de Russische president Poetin heeft ook Russische en andere buitenlandse media gehaald.
Het Russische persbureau Interfax schrijft dat Zijlstra heeft toegegeven dat hij „twaalf jaar lang heeft gelogen over zijn aanwezigheid bij een bijeenkomst met de Russische president Vladimir Poetin.”Het Amerikaanse persbureau AP schrijft over de „potentieel schadelijke” erkenning van de onwaarheid „aan de vooravond van zijn eerste bezoek aan Rusland.” Het artikel van AP is onder meer verschenen op de websites van de kranten The New York Times en The Washington Post. Ook persbureau Reuters schrijft over de kwestie.De altijd liegende ‘VVD-Boef Zijlstra’ zou Poetin in 2006 zelf hebben horen praten over een ’Groot-Rusland’(niet te verwarren met een ‘Groot USA’ van ‘Mad Dog-Trump’Video), maar na onderzoek door de Volkskrant heeft hij moeten toegeven dat hij het alleen van iemand anders had gehoord(kuch). Hij noemt dat liegen nu hij betrapt is het ‘lenen’ van een ‘Anti-Fake-Poetin- verhaald’ van een ander of te wel zijn grote corrupte ‘VVD-Duim’. ‘Een normale gang van  zaken bij de VVD’, aldus Zijlstra. Inmiddels heeft die ‘ander’ ook gereageerd: Volgens Jeroen vd Veer,ex-baas Shell heeft Zijlstra dit verhaal over Putin verdraaid. Zijlstra wordt dus door vd Veer afgeserveerd als ‘SS-fantast’ en ‘VVD-beroepsleugenaar’.

‘Internationale-Mega-Gifmenger Rutte’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’ is van buiten Bont en van binnen Stront(Video).

24 prominente VVD volksvertegenwoordigers met een strafblad.Gefeliciteerd Rutte met je misdaadgroep(Video)! Staatspropaganda:‘Nabestaanden’ MH17 hekelen publiciteit vondsten menselijke resten volgens corrupte en liegende  VVD-er Piet Ploeg Voorzitter van Stichting Vliegramp MH17(Video).

Leugen heeft geen plaats in het koninkrijk van God, maar wel bij de CU.
‘Godfather Rutte’, ‘Suikeroompje& Elite-Pedofiel-schandknaap- Pechtold’ en ‘Censuur-Lord-Buma’ blijven achter leugenaar Zijlstra staan en waarschuwen samen met‘D66-Bilderberg-“Stasi”-Ollongrenvoor ‘Fake-News’ van Capo di tutti capi Poetin’ en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. De ontboezeming ligt zeer gevoelig omdat het regiem  van ‘Taxfree-Shell-kabinet-Rutte III ‘ de Russen openlijk beschuldigt van het verspreiden van desinformatie over onder meer de MH17 aanslag (Video). Nu blijkt de eigen Minister van Buitenlandse Zaken jarenlang een vals negatief verhaal over Poetin te hebben verteld om meer geld los te krijgen voor de NATO(video). Roël Voordewind, buitenlandwoordvoerder van coalitiepartner ‘Incest- bijbelbelt-ChristenUnie'(Video) wil wel dat de bewindsman opheldering geeft via een ‘Leugen-brief’ aan de Kamer: ,,Dat toenmalig Kamerlid Zijlstra ervoor heeft gekozen om te liegen dat hij zelf bij een gesprek zou zijn geweest, waar hij niet bij was, is onjuist en ook onnodig. Het verandert niets aan de waarschuwing dat president Poetin uit was en is op een groot Rusland en dat wij van  de  CU onze Duivelse gat af wegen met de Bijbel en dat God haat hen die liegen.

‘Taxfree-Shell-Kamerlid-Van Haga’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’ is ook nog criminele Huisjesmelker(video).

Premier ‘VVD-Godfater Rutte’ van de altijd liegende VVD-Misdaadgroep, die langer wist dat Zijlstra had gelogen over zijn bezoek aan Poetins datsja, vindt dat zijn partijgenoot nog geloofwaardig is. Wel noemt hij het ‘onverstandig dat hij nu al weer betrapt is op leugens’ dat de minister van Buitenlandse zaken net deed alsof hij zelf in 2006 bij de Russische president was, terwijl hij het verhaal over Poetins ambities voor ‘een groot Rusland’ van iemand anders had gehoord,namelijk zijn grote ‘VVD-SS-duim’. ‘Het was een onverstandige aanpak, om het op die manier te doen, maar het was relevante informatie om dr. Goebbels propaganda te voeren tegen Rusland die zijn ‘SS-fantasie’ ter ‘VVD-oren’ was gekomen.’ De Tweede Kamer wil opheldering van minister Halbe Zijlstra van Buitenlandse -Corrupte&leugen- zaken Zaken over zijn verzonnen contacten met Rusland. De minister zal tijdens dat debat, wellicht morgen al, uitleg moeten geven over zijn bekentenis vandaag in de Volkskrant dat hij sinds 2014 een nepverhaal heeft verteld over een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin. Over al zijn andere leugens en die van zijn ‘Crimeboss Rutte’ hoeft hij geen uitleg te geven want dan zou het debat eindeloos worden. Maar voordat de ‘VVD-Beroepsleugenaar Zijlstra’ naar Rusland  vertrekt beledigd  zijn ‘gabber in crime’ Pechtold nog FF 150 miljoen Russen:


Zijlstra treedt nu toe tot het gewetenloze VVD-rijtje dat Gelogen heeft naar ‘VVD-eer’ en geweten voor Volk en Vaderland om hun vaste frase in deze walgelijke corrupte zaken maar te gebruiken van Rutte, Teeven Opstellen,Van der Steur, Linschoten, Keizer, Hennis en Weekers, etc..

Tot Slot: En dan wordt Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij weggehoond door de Gevestigde Orde Pers als hij een Leugendetector eist (Video) in de Nederlandse corrupte altijd liegende ‘Rat in pak-Politiek’ (video).

31 antwoorden »

  • DIt gaat werkelijk helemaal nergens over. De aanval op Zijlstra (Wie vallen nu eigenlijk van alle kanten opeens over Halbe heen? Waarom? En waarom nu?) schaar ik in dezelfde categorie als het Baudet bashen van afgelopen vrijdag 9 Feb. Men gebruikt in het openbaar diverse doodgeslagen paarden als onderwerp van onterecht en verongelijkt leed : racisme en Putin. De aanval op Baudet was duidelijk onder de gordel, want Thierry verwijst enkel naar wetenschappelijke publicaties. De aanval op Halbe is omdat ie gelogen heeft over een z.g. bezoekje aan Putin. Hij geeft het toe, en daarmee zou de kous af moeten zijn. Maar het tegenover gestelde gebeurd : De complete westerse politiek lijkt massaal aan het Kremlin / Russia / Putin virus te lijden, met hoge koorts temperaturen van ruim boven de 40 oC. Het resultaat is dat nogal wat politieke corriferen van weleer beginnen te ijlen. Zo ook Nancy Pelosi :

   Like

   • @rmstock
    vvd-ers afzeiken is altijd plus 1.

    En het verschil m.i. met Baudet is dat Halbe Zijlstra een amateuristische, doorziene en dus zwaar gefaalde psy-op ah uitvoeren was. (Is in principe geestelijke tereur naar de eigen bevolking. )

    Van alle kanten en vage bronnen, een oorlogsdreiging Rusland in de geesten van het Verloren en Verkochte aanbrengen.
    Circle-reporting. Wit wassen van leugens dmv herhaling, 12 jaar lang.

    Grote groepen vd bevolking dmv dreiging geweld (v Rusland) angst aanpraten = txt book Terrorisme.

    En dit schot in eigen doel telt ook mee in de Kosmische Kompetitie (2019/ 20). Rutte III

    Afgezien dat hij met dit verhaal een paar plastic medailles op de dappere borst kon spelden.
    Is er ook beleid, en belastinggeld geallokeerd n.a.v. foute/ misleidende informatie.

    Bewust, beleid, want 12 jaar de tijd om te corrigeren.

    Kijk het geld maakt mij niet uit, dat is allang weggepist. Maar we laten kansen, vrede en toekomstige deals schieten. En voor wat, voor deze Trut!?

    Het is onfatsoenlijk je eigen bevolking angst en onzekerheid aan te praten. Het is AZB wanneer er beleid op gemaakt wordt.
    Dat was ook wel te verwachten,
    die vvd,

    Altijd hetzelfde Beleid : AZB.

    En ze hebben wat met nummers daar.
    De Absolute nul hebben ze in de top geplaatst. Dat is logisch wanneer AZB de ambitie is.

    Nu ken ik zelf iemand bij de vvd, en die gaat daar door het leven als ” mr. 107%” .

    En Halbe zou Halve niet zijn, wanneer hij daar niet met 109 Kamervragen overheen zou gaan.

    Wat een kneuzen, wat een simpele amateurs. En dat zit in de genen en regering.

    https://www.geenstijl.nl/5140717/heeft-het-nog-zin-109-onmogelijke-kamervragen-voor-halbe-zijlstra-minbuza-in-geleende-tijd/

    Like

   • Wat een kneuzen, wat een simpele amateurs.

    En wat een hilariteit.

    Die cijfertjes hè,

    – 12 jaar lang.

    12, is dus al minimaal III kabinetten Zwakzin.

    It’s a numbers game,

    but a Troll’s world.

    Like

  • 1:09, thanks.

   Alexswabber en Halbe de Haatzaaier, zet ze allebei maar op de Lijst vd rechter/ OM.

   Of stuur die held van een Halve zelf maar naar het front. (na een training toilethygiene-management). Die heeft er echt zin in, lekker oorlog, ga dan.
   Klaarmaken voor een oorlog met Rusland.

   Autism Ahoy: Binnen 24 uur iedereen gezien en de zaak panklaar voor het OM. plaats de link op het standaard schijnheilige aangifte formulier.

   via GS.
   Hoe en waar heeft hij de uitspraak ” “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet” gedaan? Twitter, facebook, de website van D666 etc?BonHomme | 13-02-18 | 10:10

   ‘Het internet’Als ze meer info willen vragen ze er zelf wel om. Politie moet aan opsporing doen, wij niet.General Dripple | 13-02-18 |

   10:14@General Dripple. Ik ben bang dat ik geen “Zijlstra ‘tje” kan doen. Ik zal aan moeten tonen dat Pechold dit inderdaad zelf gezegd heeft. Anders kan ik me toch niet “gekwetst voelen” door hem.
   BonHomme | 13-02-18|10:20

   Appartement Scheveningen, vlak bij Den Haag!
   polderkolder1  | 13-02-18 | 10:27

   Yes

   Like

 1. Dit is ongehoord corrupt en waanzinnig van minister Halbe Zijlstra !

  Een minister die gewoon 12 jaar lang doodleuk liegt over een ontmoeting met Poetin en dan zegt dat die het verhaal heeft GELEEND van een ander !!!!!!

  Hij had ook kunnen zeggen dat hij Amerika heeft ontdekt en het verhaal heeft geleend van Columbus !

  Hoe gek wil men het hebben in de politiek ?????

  Alexander Pechtold kan inpakken.

  Let op:

  Halbe Zijlstra heeft in het Torentje ook nog eens Mark Rutte 10x in zijn corrupte reet geneukt, en het verhaal geleend van Gordon !!!!

  Like

 2. Ik snap Rutte wel. Als liegen “einde oefening” zou betekenen, moet hij zelf ook opstappen en zou er van de hele VVD werkelijk NIETS meer overblijven…

  Like

 3. Je kunt aan Zijlstra zijn kop al wel zien dat het een viezerik is en niet deugd !wordt tijd dat deze gasten allemaal straf rechterlijk worden vervolgd en levenslang achter de tralies gaan wegens oplichting, bedrog, zakkenvullerij afpersing en het vormen van een criminele organisatie die als doelstelling heeft miljoenen Nederlanders financieel uit te buiten te bestelen en op te lichten !
  Rutte is geen leider maar een leier !
  Dan heb ik liever met de Neus van doen !

  Like

 4. In september 2007 wint Zijlstra de harten van alle VVD-partijbonzen voor zich. Tijdens een overlevingscongres van de partij in Veldhoven waarbij de positie van Rutte zwaar onder druk staat vanwege het aanhoudende gedoe met zijn rivaal Verdonk, betreedt Zijlstra onvoorbereid het podium en neemt het op voor Rutte. „Het kwam recht uit mijn hart. Ik vond dat iemand moest zeggen dat we achter Rutte stonden”, zo vertelt hij later. Van veel partijgenoten krijgt hij complimenten en ook Rutte is dat moment nooit vergeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.