Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Schokkende beelden: Peter R. de Vries pleegt meineed voor Willem Holleeder en nog veel meer Straatnieuws wat u nergens anders ziet!!

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vanavond Live bij SALTO Amsterdam Tokshow De Stem van de Straat vanaf 23.00 uur met o.a. Live Streetrapper Ghost666 met Marionet on a string, exclusieve beelden dat Loopjongen Peter R. de Vries meineed pleegt voor Willem Holleeder in Passage Liquidatie zaak, Live Kameraad Joop komt op voor de ouderen die thuishulp nodig hebben, Live uit de Trump Tower New York exclusief hoeveel pussy’s Donald Trump heeft gepakt, dat hoort u van onze famous USA Dutch Streetreporter Frans Rosier,directeur René van Zanten van Stimuleringsfonds met landsadvocaat geschaakt in pooiers bolide, Music & Arts Jerry TurnerX en nog veel meer Straatnieuws met Underground presentator Steven Brown, Allesdeskundige Joke en Streetreporter voor de Kleine Man Luc. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.