Stem van de Straat Partij

Stem van de Straat Partijleider Steven Brown daagt AT5, Het Parool ,De Balie uit om het eerste debat te organiseren met een Leugendetector.

(Door De Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Heeft de Kiezer niet recht op de waarheid? Nu worden wij als partij De Stem van de Straat totaal geboycot door o.a. Het Parool,De Balie die de ‘Gouden Bergen- beloven –debatten’ (na de verkiezingen komen ze hun beloftes nooit na en dat noemen wij Ping Pong Democratie) organiseren tussen de altijd liegende Gevestigde Orde Partijtjes. Wij dagen nu dus AT5, Het Parool, de Balie en andere media uit om het eerste debat ooit in de geschiedenis te organiseren met een Leugendetector. Bijv een één op één debat met Brown (de enige niet liegende partijleider) tegen willekeurig welke partijleider. Kijken wie er Durft en kijken wie er liegt! Power to the People en de Waarheid! Vandaag bleek maar weer eens hoe hard een Leugendetector nodig is  in de Nederlandse politiek omdat Zijlstra betrapt is op 12 jaar lang grof Liegen(Video).

 

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.