VVD

‘Beroepsleugenaar Zijlstra’ huilend weg als VVD Minister van Buitenlandse zaken. Klaver wil als enige geen uitleg van Rutte.

(van onze altijd liegende VVD-Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- “Leugen ex KGB-Boss ‘VVD-Minister Zijlstra’ haalt Russische en Internationale pers. Rutte blijft pal achter zijn Zijlstra staan”(video).
Was er gisterenavond laat nog geen vuiltje aan de lucht volgens Rutte en zijn corrupte loopjongens Buma, Seegers, Pechtold m.b.t. het aanblijven van de Beroepsleugenaar en oorlogshitser Zijlstra ging hij vandaag huilend zonder ook maar enige verantwoording af te leggen van zijn wan en misdaadpraktijken als een dief in de nacht he Luxe Wachtgeld in. Zelfs de ‘Staats-NOS’ wist vandaag nog te brallen dat men de ex directeur van Shell Van der Veer niet op zijn blauwe ogen moest geloven en dat zo maar Zijlstra kon aanblijven als Minister van Buitenlandse Zaken. Ondanks dat Zijlstra inmiddels op de sociale media de Laughing stock was geworden en de foto’s waar hij allemaal bij was geweest niet meer te tellen. Na zij laffe aftreden dat de gehele Tweede Kamer op Forum van Democratie na zeer indrukwekkend en moedig vond was er voor het merendeel van de oppositie geen debat meer nodig vandaag met die ander Beroepsleugenaar Rutte van de VVD Misdaadgroep.

“Het Oekraïne gevaar dat met de dag groter wordt ziet u niet in de MSM en de Tweede Kamer zwijgt”. 
Tot verbazing van die laffe en kruiperige oppositie werden zij n.b. door de regeringspartijen voor het blok gezet. Of Nu debatteren of Nooit debatteren over deze zaak. De enige die naar voren schoof en for the record gemeld wilde hebben dat voor zij partij er totaal geen behoefte voor een debat met Rutte was ‘Jesse we can Boy Klaver’. En dat is ook wel te begrijpen aangezien ‘Boy Klaver’ en GroenLinksRechts tot huh nek in dedrek zitten met ‘Beroepsleugenaar Rutte’ in ‘Maffia-Oekraïne -Schandaal(Video)’ verhaal.

Waarschijnlijk zal Zijlstra binnenkort met behoud van zijn Luxe Wachtgeld opduiken in de bus van Teeven als part time kaartjescontroleur. En wie zal het zeggen zit Jesse Klaver dan als enige passagier met puntmuts op gratis in de bus van Teeven en Zijlstra. De VVD gaat nu niet op zoek naar een eerlijke minister van Buitenlandse Zaken, maar naar een betere leugenaar….

Tot Slot: En dan wordt Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij weggehoond door de Gevestigde Orde Pers als hij een Leugendetector eist (Video) in de Nederlandse corrupte altijd liegende ‘Rat in pak-Politiek’ (video).

29 antwoorden »

 1. Tja…..Halve Zeikstraal duikt binnenkort wel op als commissaris van Wimpie in de een of andere provincie want zo’n bedriegers talent kunnen de dames en heren zakkenvullers toch niet maar zo laten schieten…….

  Like

 2. Henry, opstelten, teeven, weekers, etc en nu weer halbe, allemaal met een leugentje voor het bestwil, gaan lekker van de wachtregeling gebruik maken, wie wil wel eens weer van de vvd aanschuiven? Rte maakt ons bankroet?

  Like

 3. Die Snotneus had Rutte moeten vragen waarom Ukraine raket tech heeft verkocht aan N- Korea. Dan was ie z’n geld nog niet waard geweest.

  Hij/ snotneuze had ook de handtekening BZ, op de exportpapieren NL-Kiev-regime kunnen nagaan. En wie daar de strijkstok beheerde.

  Door het Ass-verdrag Ukr konden we de nieuwste raketaandrijvingstechnolgie exporteren naar de fascisten in Kiev.

  Die het linea-rectum naar die andere shithole (N-Korea) smokkelden.

  Onze eigen UraniumOne scandal. Geen strategische uranium voorraad, maar strategische/ dodelijke tech, naar Kim’s nucleaire arsenaal.

  Nl heeft het anti-proliferatie verdrag ondertekend en is, dankzij Ass- verdrag schuldig in de breuk systeem.

  Volgens mij moet je dan maar voor de militaire rechtbank je verhaal vertellen/ verdedigen. Dit hoort niet onder EZ/ BZ, maar Militaire Rechtbank.

  This is treason to humanity. Als Rocketman zn gang had kunnen gaan hadden we nog een aantal generaties onder die zwakzinnige oorlogsdreiging mogen leven. Fijn hoor, Trut.

  Heeft dat hoerenjong van onze mp geen familieleden in NL ofzo, en moeten die niet eens ingrijpen.

  Als Rutte zo doorgaat heeft de rest van zijn naam geen toekomst meer in NL.

  Dat is een belofte en een dreigement.

  Maar het goede nieuws wil ik niemand onthouden. Sneaky Sigrid is nu eindelijk grappig geworden:

  Min. Kech al Kaak van Buitenlandse Zaken.

  Zet dat maar op je nieuwe visite kaartje. trick.

  Like

  • What I’m trying to say; Rutte’s kabinetten.

   – Zuidas. Top 5 v belastingparadijzen: door buitenlandse politici/ gangsters gestolen welvaart helen, verstoppen, juridisch beschermen tegen bestolen bevolking/ slachtoffers en witwassen.
   – msm en parlement controleren niet meer de macht.
   – toegang Recht, ziekenhuis of hulp, drempels omhoog ipv naar beneden.
   – Door invloed Soros in koningshuis en NL is het hier een Chiquita-monarchie geworden.

   – hulp aan N-Koreans regime.

   Net als Kaak, kan die Rutte ook maar betere vrienden opzoeken.
   – de Sharon Dijksma Gates (geen familie van..).

   Etc. etc. etc.

   Linea rectum, from shithole to shithole to N-Korea

   Onder Mark Rutte’s kabinetten is NL /= Shithole!

   Like

   • – 800.000 verkapte werklozen. zzp’ers zijn ongedocumenteerde werklozen. Komen niet in statistieken voor, undocumented #buildthatwall.

    Zelfstandige Zonder Pensioen. Dat is dan mooi gelijkgetrokken met de rest van Nederland die wel een vaste aanstelling had en nu heeft. Die heeft/ krijgt over 15-20 jaar ook niks.

    – IORPII

    – Euro, valuta en beleid, verlies/ afroming welvaart bij invoering alleen al, 10-20%

    – Groningen, letterlijk de hele provincie in de put of -hole gegooid.

    – Innige relaties met “koningshuizen” Qatar en Saudhole-Arabia.

    Etc. etc. etc.

    Dankzij Rutte, en niet Rusland.

    NL /= Shithole

    Like

   • ” Door invloed Soros in koningshuis en NL is het hier een Chiquita-monarchie geworden.”
    Koningshuis (de zogenoemde “Oranjes”) en de staat der Nederlanden (= een privé onderneming! Zie USSEC) hadden ook kunnen weigeren. Maar vanwege de wereldwijde en absoluut ook Nederlandse duivelse machten, komt dat uiteraard 100% nicht im Frage.
    Dus niet slechts een demon als Soros. Ook onze eigen Nederlandse dark side is volkómen medeplichtig. En even demonisch als Soros c.s.
    Gelukkig zullen de komende jaren BOL staan van de ontmaskeringen, zowel t.a.v. politici, als rechters, als multinationals, enzovoort. Elke zelf nadenkende Nederlander ziet dit aankomen. Het kwaad kan NIET EEUWIG door gaan. Het einde van [de ontmanteling van] het kwaad nadert ras, vergis je niet.

    Like

  • All hail Halbe, die Russen weten precies wie er de baas is.

   Die dapperen, uit de Lage Landen.

   Plastic medailles fier op de borst, “pang” “pang ” roepend bij de latrines, samen met Swabber ah Oostfront.

   En een dreigende foto in het Russisch parlement. Dat maakt indruk.

   We mogen wel blij zijn dat zijn dochter met een Hollander gaat, als ie eens wist hoe slecht de schoonfamilie over zijn familie praat. En wat ze over hem zeggen. Oorlog? Achter zijn rug om dapper doen, ten koste van zijn statuur.

   Shit kan ook persoonlijk worden, ook bij Putin.
   Kijk nog maar even hoe hij de 3e of 4e machtigste mafia-clan in Moskou, fysiek afbrak. Nadat ze zijn schoonzoon van z’n auto hadden geroofd.

   Dat kan hij ook bij de vvd doen. Sterk zijn ze niet. Dapper zoals de ridder van laatst, en allemaal schuldig aan 2 of meerdere dingen.

   En allemaal zwakzinnig.
   Shit kan ook persoonlijk worden, geen schuld afschuiven, geen excuses en geen geitepaadjes.

   Gewoon de Zeis.

   Like

   • RAL, ik weet niet of het allemaal zwakzinnig is. Misschien wel. In ieder geval is het compleet empathie loos. En dat geldt voor zo goed als alle politici, toch?
    Terwijl juist dát een voorwaarde is voor een waardig politicus, meen ik.

    Kijk hoe er nu over R.Lubbers gesproken wordt. Over de man die vooral met straf dreigde. (Werkgevangenissen). Hij heeft er WERKELIJK niets van begrepen.
    Maar ik denk dat de meeste politici het WEL begrijpen, doch dat zij zich DESONDANKS aan de zijde van de onderdrukkers scharen. Uit EGO belang. Zwakte dus. Het betreft niet bepaald moedige mensen, deze politici. Dat is toch overduidelijk. Zwakkelingen. We kunnen hen missen als …..
    Steeds meer mensen beseffen dit, en zij gaan hun eigen weg; zij laten de politici aan hun eigen lot over. Heel goeie zaak! Burgers gaan in hun kracht staan. En dat is exact waar het om gaat. Geen angst meer voor de onderdrukkende politici en regeringspersonen.

    https://ci4.googleusercontent.com/proxy/fr5xWQjz8KjE60WLbqqaRqaTD8NwEbuflJoH9w3jn03CpUOWzv9arlW-SsdbGPX7t23bRHVoN51_VXPqqWh3tHfiGoK2LhQ39QgceoBmhV7YN0GrlVEBYrp6qhTLkdEAtGZee9K3eZUKhCA_LUoHRYDCAQRtFcLOw1fOX5pdrAc=s0-d-e1-ft#https://i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/peter-gotzsche-oplossing.jpg?resize=723%2C606&ssl=1

    Dat kwam ik hier tegen: http://www.zaplog.nl/zaplog/article/de_hautaine_en_vooral_domme_arjen_lubach

    Het hangt allemaal met elkaar samen, maar in de kern is het eenvoudig: kies je voor je eigen ego [ eigen persoonlijk belang}, óf voor het harmonieus sámen leven?????

    Mensen zijn waardige, liefdevolle wezens, die zich dit steeds meer gaan HER-IN-NEREN! En die daar gevolg aan gaan geven.

    Like

   • Moskou, de stad had toen al 10 miljoen inwoners. Plus standaard 1 tot 2 miljoen illegalen (autochtoon, kaukaus).

    Nederland, het gehele land had toentertijd 15 miljoen bewoners.

    Dus de 3, 4 of 5 plek in organised crime, daar is nog steeds de top hoor. Shit went off after glasnost.

    Ik date Russische milfs, zo ben ik. En dat geef ik ook ruiterlijk toe. Ik date werkelijk alles wat vrouwelijk is, maar goed.
    Ik ken dus Russen die alles hebben meegemaakt.

    Voorbeeldje, hoe gestoord en wetteloos het hele land (140 milj) was voordat Putin baas werd.

    Die mevrouw was best dapper, ze moest wel. Al het spaargeld was niks meer waard en iedereen failliet. Gorbachev/ gorbatsjov woont niet voor niets in Duitsland. Russen haten hem.

    Dus, zij vrienden worden met gangsters die moskou en de rest controleren. Nou, uitnodiging van tetjeense maffiabaas. Kon nauwelijks lezen schrijven maar binnen een jaar miljoenen gemaakt. Kansloze bruut. Koopt app van 1, 5 miljoen milj moskou. Gooit daar, uit beschaving en ontwikkeling nog voor een half miljoen aan bladgoud erin. ’t Was net een gebakje van goud en kristal. Ak’s, plated, lagen gewoon open bloot in huis.
    En dat was de norm voor fatsoenlijke Russen. Putin heeft hen gered vd barbaren uit het westen en zuiden. Want de Europese adel zag haar kans schoon om eindelijk het Russische rijk (dom) in te lijven. Dat probeerden ze sinds de tijd vd tsaren al.

    Putin, maakt gehakt van Nederland. Of hij wordt onze sterkste en profijtelijkste Europese bondgenoot.

    Like

 4. ga de volgende keer to de point ps het zijn veel lange epistels lieve steve als het je lukt graag iets korter van stof .al jij door wil vertellen …ze snappen er geen reet meer van .. hele epistels maak je ervan .bijna niet te volgen dusssssssss effe iets minder uitgebruit please steve het word te ingewikkeld ik hou van je maar neem dit in acht sorry kiss

  Like

  • LS…

   Wat klets je nou ! Zit geen woord Spaans bij ! Dit is en was precies zoals het moet zijn. De waarheid ! Niet te min onvoorstelbaar wat hier gebeurt. Een Halbe Zijlstra die denkt dat hij Jezus is en Rutte meent wederom dat hij de kluit kan belazeren als of de mensen niet helemaal goed snik zijn. Leugen geintjes uithalen met een van de grootste en gevaarlijkste wereldspelers voor je eigen ego en dan denken dat je er mee weg komt. Je moet wel totaal van de pot gerukt zijn. In wat voor fantasiewereld leven dit soort kneuzen ? Te infantiel voor woorden !

   Like

   • PS…

    Laat wederom zien dat dit soort leugenachtige valse wijven niet in de politiek. thuishoren. Genetisch niet op orde en niet te vertrouwen !

    Like

 5. Goed zo weer zo een crimineel weg nu de rest nog snel van het toneel laten verdwijnen !
  Wel even de pluk ze wetgeving toepassen net zoals bij andere criminelen !
  Alles afpakken wat verduisterd is !
  Ik word wel de nieuwe minister van genotmiddelen ! Dan is dat ook meteen goed geregeld hier !

  Like

  • Zou mooi zijn… 🙂 Echter, wanneer een arme sloeber een pakje kauwgum steelt bij de AH, wordt daar keihard tegen opgetreden en wordt er schande van gesproken. Bij VVD’ers ligt het net even anders, die kunnen tonnen (of miljoenen) jatten, liegen en bedriegen en uiteindelijk komen ze er gewoon mee weg. Zoals Steve al schrijft, Halbe gaat lekker wachtgeld opstrijken, tot hij ergens anders een leuk graaibaantje krijgt aangeboden. Kan hij daar weer de boel flessen en zichzelf en allerlei andere dikkoppen verder verrijken, uiteraard over de ruggen van de allerarmsten. Ik walg van die VVD, laffere criminelen geeft het zich niet in ons land!

   Like

   • Niet te vergeten hoeveel miljarden Euro aan belastinggeld nu verkeerd is besteed als gevolg van de leugens van Halbe Zijlstra als fractievoorzitter VVD tussen 2012 en 2017.

    Landverrader en dief tegelijk van de ergste soort.

    En Mark Rutte probeert het, zoals gewoonlijk, als liegende beroeps-hofnar onder het tapijt te vegen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.