Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Corrupt College van Bestuur UvA reageer niet op Brown zijn verzoek om Audibanden ‘interview’ ‘NPANieuws-AIVD-TROL-Hessel von Piekartz’.

(door Partijleider ing Steve Brown van De Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR-UvA-NAPNieuws verworden tot ‘Pulp- Media-Maffia’ en plegen karaktermoord op Partijleider ing Steve Brown van De Stem van de Straat partij (Video).

D.d. 6 februari 2018 en wederom d.d. 8 februari 2018 hebben wij een mail gestuurd aan het corrupte, laffe en onbeschofte College van Bestuur t.a.v. G.T.M ten Dame, K.I.J Maex en Jan Lintsen en die hebben er weer gekozen om niet te reageren:

“Aan: de voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam Prof. Dr. G.T.M. (Geert) Ten Dam

Amsterdam 08-02-2018 

inzake verzoek audio opnames van Hessel Von Pieratz/ Steve Brown

Zeer Geachte mevr. Ten Dam,

Gisteren heb ik u bericht terzake de onrechtmatige daad van uw student Hessel von Pieratz die hij heeft gepleegd tegen mij en de mensen van De Stem van de Straat partij namens de UvA NAPNieuws:”UvA-NAPNieuws verworden tot ‘Pulp Media-Maffia’ en plegen karaktermoord Partijleider ing Steve Brown van De Stem van de Straat partij”. 
Aangezien de heer Von Piekartz handelde namens en/of in dienst van de UvA en NAPNieuws acht ik het College van Bestuur de eindverantwoordelijke in deze.
Gelet op het voorgaande verzoek ik u en zo nodig sommeer ik u om de audiobanden van het interview die kennelijk in bezit zijn van Von Piekartz en Henk J. Bas die veilig te stellen met het oog op de eventuele komende klachten en gerechtelijke procedure in deze.
Bovendien verzoek ik u een om kopie van de audiobanden, zodat ik hetgeen ik stel (behoudens dat gedeelte wat ik al op videogedeelte heb staan) ik stel in zijn geheel kan bewijzen.

Ik wijs u er op dat er ook een getuige aanwezig was bij dat zgn interview.

Tot slot hoop ik dat wij deze kwalijke zaak buitenrechtelijk kunnen af doen in deze.

In afwachting van uw antwoord,

met de meeste hoogachting

ing S.K.A. Brown

cc Folia “

Tot Slot: Gezien het bizarre ,corrupte gedrag  van het College van Bestuur vd UvA  zou men bijna gaan denken dat de AIVD de baas is van de UvA. Tja, alles is mogelijk in het Leugenland van Rutte &Zijlstra(Video).

1 antwoord »

  1. De rabobank, jawel, en dan het koningshuis met de coainefabriek destijds, jaar in jaar uit tegen eigen opiumwet in, het zijn allemaal gangsters van de ergste soort, de allerergste soort. John Ghotti zei ooit eens dat we nog spijt zouden krijgen als burger om geen eigen “cosa nostra” te hebben … en hierin had hij gelijk! We zijn allemaal aan deze haaien geleverd omdat we uit elkaar gespeeld zijn en de echte misdadigers in een positie houden om andere mensen te veroordelen … van klein tot groot, corrupt tot aan de dood!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.