VVD

Russophobe Fascist-VVD Minister Zijlstra claimed Russia’s President wanted to create “Greater Russia”! Klaver en Asscher blijven Rutte steunen.

( door NRT 24 en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Beroepsleugenaar Zijlstra’ huilend weg als VVD Minister van Buitenlandse zaken. Klaver wil als enige geen uitleg van Rutte(video).
Halbe Zijlstra, the corrupt  Netherlands’ Foreign VVD-Minister, caused quite a stir a couple of years ago with claims about having secretly overheard Russian President Vladimir Putin talking about creating a “greater Russia.” He caused an even bigger stir Monday, admitting he made the whole thing up.Dutch FM Admits He Lied About Putin’s ‘Greater Russia’ Plot.FM Says He Was ‘Stupid,’ Regrets It.Zijlstra had claimed during election campaigns that he had been hiding in Vladimir Putin’s dacha and overheard Putin saying he wanted to take over Belarus, Ukraine, the Baltic states, and Kazakhstan to create Greater Russia.This was a far-fetched claim at the time, and even moreso now that Zijlistra admits he was never at the dacha in the first place. He admits it was a “stupid” thing to make up and that he regrets having done so.Still, the foreign minister insists it was conceivably true, because he had heard somebody claim to have overheard Putin saying something to that effect, which appears to have been the origin of his own fanciful story. Dutch PM Mark Rutte said the lie was a “big mistake,” but that he believes the foreign minister remains “credible” and will not be asked to resign. Wilders diende gisteren terecht een motie van wantrouwen in tegen de ‘Beroepsleugenaar- Rutte’ die gesteund word door de gehele opposite , behalve de arbeiders verraders Asscher van de ‘PvdA- Koppelbaas-partij'(video)   en  ‘Yes we can  Boy Klaver'(Video) van GroenLinksRechts.

 

8 antwoorden »

 1. Van elders gehaald (helemaal mee een trouwens):

  Loetje
  februari 12, 2018 om 18:11

  Je kunt aan Zijlstra zijn kop al wel zien dat het een viezerik is en niet deugd ! wordt tijd dat deze gasten allemaal straf rechterlijk worden vervolgd en levenslang achter de tralies gaan wegens oplichting, bedrog, zakkenvullerij afpersing en het vormen van een criminele organisatie die als doelstelling heeft miljoenen Nederlanders financieel uit te buiten te bestelen en op te lichten !
  Rutte is geen leider maar een leier !
  Dan heb ik liever met de Neus van doen !

  Beantwoorden

  zo:

  Meest corrupte en misdadige daad die je maar kunt bedenken:

  Nederlandse volk ophitsen met oorlog tegen Rusland, liegen over Poetin als Minister van Buitenlandse Zaken (NAVO-lidmaatschap !) en dan als een huilebalk het luxe wachtgeld in.

  Wat een held !

  Ongehoord misdadig, corrupte crimineel die in de bajes thuishoort: Halbe Zijlstra.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.