Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

De ‘NSB-Telegraaf’ maakt Nieuwkomers in de Amsterdamse politiek op Nanninga na belachelijk.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het ‘bejaarde mannen-NSB-Vod’ De Telegraaf maakt alle Nieuwkomers in de Amsterdamse politiek op hun ‘Haatzaai –Columnist’ ‘Big Mac–Nanninga’ (video) na belachelijk. Zij ontbreekt als nieuwkomer in het ‘dr. Goebbels-propaganda artikel’. Zo wordt bijv. de partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij een ex Crimineel genoemd, terwijl hij een blanco strafblad heeft en alleen in de Hasj heeft gehandeld als Leider van The Happy Family(video). Bovendien citeren ze ons partijprogramma onjuist door te stellen dat alleen Amsterdamse ex gedetineerden recht hebben op een huis binnen 3 maanden of tewel eerder dan vluchtelingen en 10.000 euro inrichtingskosten. Daarnaast stellen zij ook dat iedereen gratis OV krijgt. De werkelijkheid is dat wij voor alle Amsterdammers die een woning zoeken en behoren tot de lage en laagste middenklasse en Amsterdamse ex gedetineerden binnen 3 maanden een huis krijgen in de sociale sector met net als de vluchtelingen 10.000 euro inrichtingskosten. Wat het gratis reizen met het OV is alleen voor Amsterdammers en niet zoals De telegraaf suggereert voor iedereen. Zie ons partijprogramma: “Het Programma/Doelstelling voor Amsterdam De Stem van de Straat Partij (niet uitputtend)”.

Partijleider Steve Brown heeft alle corrupte en altijd liegende Gevestigde Orde Politieke partijleiders uitgedaagd voor een debat met een leugendetector(video), maar er is niet één die het aandurft. Zijn ze bang voor Brown en/of de waarheid? Zijn ze bang dat ze worden ontmaskerd als ‘Halbe Zijlstra-beroepsleugenaars'(video)?  Wat denkt u zelf.

5 antwoorden »

  1. Ze worden toch bang en dat is heerlijk om te weten.Die de Hond heeft zoals gewoonlijk weer keihard lopen liegen met de cyfertjes qua zetels.De mensen van de straat laten zich niet meer naaien.POWER TO THE PEOPLE!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.