EU

EU-Elite’ wil veertig euro extra van elke Nederlander behalve van het ‘Taxfree –Koningshuis’.

(van onze Internationale ‘EU-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De corrupte Europese Commissie wil ruim veertig euro extra van elke Nederlander. Dat eist ‘EU-begrotingscommissaris’ &’Elite-Gangster Oettinger’ uit Duitsland. En dat kwam enkele dagen gleden de PvdA- EU Huilkomediant Timmermans ‘bij ‘Sugar Daddy Jinek’  verdedigen.Nu al betaalt ons land als domme Koploper van Europa met dank aan Rutte&Co per persoon zo’n 219 euro per jaar mee aan de Brusselse bodemloze ‘Graai en Naai-geldpotten’. De totale EU-kosten per Nederlander zouden dan jaarlijks 261 euro per persoon gaan bedragen.Günther Oettinger legde zijn afpers-eis vrijdag in massablad Bild uit Berlijn op tafel: „Per hoofd van de bevolking is dat maar tien cent per dag meer dan nu”, zo vergoelijkt de CDU’er uit de partij van kanselier Fuhrer Merkel zijn voorstellingen voor de toekomstige ‘EU-Elite-financiering’.De corrupte eurocommissaris denkt er niet over na dat Brussel in tijden van de naderende Britse Brexit de broekriem aan moet halen. Van Duitsland wil hij 3,5 miljard extra, wat bij 82 miljoen burgers neerkomt op 42,70 euro of ruim elf cent per inwoner per dag. Voor zo’n 17 miljoen Nederlanders zou dat meerkosten van zo’n 725 miljoen euro betekenen.

Duitse Elite de Boss van de EU.
Elke burger uit ons koninkrijk , behalve het ‘Taxfree-Koningshuis’  betaalt volgens de corrupte Europese Commissie 219 euro per jaar voor de Unie. De Duitsers daarentegen maar 176 euro. Het totale bedrag dat Den Haag jaarlijks aan de Brusselse Elite overmaakt is zo’n 3,7 miljard euro, de Duitsers als grootste lidstaat staan aan kop met 14,3 miljard euro. Het gaat veelal naar landen als Polen en Hongarije.De racist en Homofoob en Neonazi Oettinger – die vorig jaar een miljard Chinezen als ’spleetogen’ beledigde en waarschuwde voor de verplichting van het homohuwelijk – doet alsof het niets is. De ex-premier van Baden-Württemberg wijst op extra opgaven voor zijn Brusselse Elite : „De bescherming van onze Elite en de buitengrenzen en de strijd tegen de Baardmannen terreur.” Landen als Duitsland willen nu al 18 miljoen euro uitgeven voor een grenshek en bewapende posten tussen Tunesië en Libië.

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.