Politie

Korpschef Pieter Jaap Aalbersberg: Mijn Amsterdamse ‘Incest-politie’ functioneert niet door stiekeme ‘Vinger-relaties’.

( van onze VVD&CDA Incest-politie redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-Is NL een normloze &wetteloze ‘Elite-Schurkenstaat’ van ‘Taxfree-Shell Rutte’& Co? Oordeelt u zelf:

Grote problemen bij de corrupte ‘incest- politie’ door verbroken relaties binnen korps is de CDA- Mega-Fraudeur-politie Minister Grapperhaus’  niet bekend met pijn in zijn gat. Maar ja, wat zijn de woorden van die ‘Christelijke’- ‘Nep en Fop CDA-man; waard na de ontmaskering van zijn ex collega de VVD -beroepsleugenaar &Oorlog ‘s -hitser Zijlstra(Video). Binnen het corrupte politiekorps van Aalbersberg (heeft ook stiekeme ‘Vinger- relatie’ met diverse collega’s en wat dure ‘VVD-Onno Hoes- schandknapen'(Video)) in Amsterdam hebben veel medewerkers een relatie met een collega. Het is een grote perverse incest bende. Doordat er relaties op de klippen lopen, heeft dat vervelende gevolgen. Door relatiebreuken worden veel medewerkers overgeplaatst. Bovendien leidt het tot meer ziekteverzuim en nog meer drugs gebruik.„In sommige ‘incest- teams’ heeft meer dan de helft van de medewerkers een ‘Vinger-relatie’ met een collega en zitten ze aan de drugs. Dus als het misgaat, hebben wij twee problemen. Nog los van het feit dat we een van beide medewerkers moeten overplaatsen, leiden relatiebreuken tot meer ziekteverzuim en dat sommige dakloos worden. Dus daar moeten wij iets mee”, bralt ‘Incest-korpschef Pieter Jaap Aalbersberg’ tegen het AD. Dat dergelijke stiekeme incest relatie’s leiden tot valse proces verbalen daar horen wij de ‘Incest-King Aalbersberg’ niet over. Immers de rechter weet niet dat hij proces- verbalen krijgt van aan de drugs verslaafde politie ‘incest-echtparen’, die elkaar nooit laten vallen in plaats van twee onafhankelijke agenten.

Weerloze Arrestant doodgeslagen door laffe Psychopathische Politie. Daders niet gearresteerd(video).

Strafpleiters: ’Killer-Cops moorden, stelen en liegen’(video)
Volgens Aalbersberg hebben ’tientallen procenten’ van de agenten – en ook de leidinggevenden – een stiekeme ‘Vinger-drugs-relatie’ met een corrupte, perverse collega. Maar dit gaat vaak niet goed. „De politie werkt 24/7. Als je geregeld acht uur met elkaar in een surveillanceauto zit, bloeit er weleens wat op en verdwijnt er een vingertje hier en daar in een gaatje en neem je een snuifje coke van je voorraad die je in beslag hebt genomen. Samen maak je spannende situaties mee zoals het in elkaar slaan van burgers en soms zelf het vermoorden van burgers en vreselijke dingen zoals huist uitzettingen en etnisch profileren. Daar praat je dan over met elkaar. En dat kan ertoe leiden dat je met een collega een betere relatie krijgt dan met je domme partner thuis. En veel Amsterdammers is het inmiddels ook opgevallen dat politie autootjes met beslagen ramen ergens achter af  lang geparkeerd staan en onverklaard op en neer schudden en af en toe de sirene afgaat en daarna weg tuft .” Daarnaast en daar zwijgt Aalbersberg weer over dat het een publiek geheim is in Amsterdam dat veel terminale heroïne hoertjes worden ‘aangehouden’ en na ‘verhoor’ in het politieautootje door een ‘politie-incest- echtpaar’ worden ‘heen gezonden’ met wat cocaine en/of heroine.

Amsterdamse corrupte Korpschef Aalbersberg: Mijn naam is Haas als het om de Top VVD-er en Ex OM Boss’Pedo-Demmink’ gaat(video).

Riante ‘Omkoop-Zwijg-regeling’ ‘Rat-korpschef Bouman’ voor Volk en Vaderland(Video).
En dus moet de corrupte incest- politeorganisatie snel actie ondernemen, onder meer door overplaatsing. Bovendien – bij samenwonen- moet er een nieuwe woning gezocht worden. „Een nieuwe woning vinden is in Amsterdam ook een probleem. Vroeger had de politie een eigen huisvestingsprogramma, maar tegenwoordig kunnen wij op dat gebied helaas niets meer doen, want 50% van de sociale huurwoningen gaan naar de Vluchtelingen en dat is een groot schandaal, daar moet ik De Stem van de Straat Partij wel gelijk in geven dat zij daar zwaar op tegen zijn.” De Incest- Bijbelbelt Boss Serges’ heeft wel verheugt gereageerd(Video):”Wij als ervaring ’s deskundige bij uitstek op het gebied van incest en stiekeme ‘Vinger-relaties’ zien geen enkel probleem bij de Amsterdamse politie, Praise de Lord”!

9 antwoorden »

 1. De oplossing tegen Politie incest:
  De KopVodCop, terug van weggeweest. Een agente gekleed als islamitische voddenbaal daar zal bij de agent toch geen genegenheid voor gekoesterd kunnen worden.
  Op deze manier zou islamitische achterlijkheid toch nog enig soelaas kunnen bieden.

  Like

 2. Q update 18/2

  Q Anon is real. Hij heeft ook een vraag over MH17 ! 8:20

  AAN MARK RUTTE. Minister President van alle Nederlanders.

  Of die wetenschappers in MH17, op weg naar AIDS conferentie.

  Of die het medicijn tegen aids hadden uitgevonden? Want big pharma kan deze cash cow nog niet missen.

  The rabbithole goes deeper and deeper. Ik kom daar binnenkort op terug.

  6:00
  Nog even over de tweede wereldoorlog, en de rol die sommige Joden/ Yehudi innamen. Want eh,

  In amerika ja, is Rod. Rosenstein, FBI huppeldepup, hoogstwaarschijnlijk de zoon van Heinrich Himmler, himself.

  Misschien dat Rijxman, Asscher of de Cohens tekst en uitleg kunnen geven.

  Dus eh, wat gebeurd hier allemaal. What the fok was de tweede wereldoorlog eigenlijks over. Wie waren er eigenlijks ah financieren en vechten?

  Een vd veronderstelde grootste massaslachters van de Joden, kan een nieuw leven opbouwen in de “bevrijders” haar thuisland.

  Onder een Joodse naam! Was het een jood? En zijn zoon kan een van de directeuren fbi worden?

  Als dat niet heel cynisch is, dan is het wel heel corrupt. want om agent te worden wordt je familie al gechecked.

  Hartverscheurend,
  Door dimensies/ geschiedenis en andermans tranen en vernietigde levens heen.

  Ik heb er nu even geen zin in en dit is het verkeerde medium om uit te schrijven. Maar het hele filmpje is de moeite waard.

  #opendiekluizen! dit gaat over big pharma die ontwikkelingen in de medicijnen tegenhouden of formules verbergen. Why cure, when you can treat them.

  Die olieboeren, zijn niet perse altruistischer ingesteld.

  Like

 3. Och ja ze vozen allemaal met elkaar, en na de tijd hebben ze spijt, de begeerte is over zodra het bezit is !
  Schoenmaker hou je bij je leest !! Ga boeven vangen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.