Elitaire Misdaad

‘Oxfam-Maffia-Boss Goldring’: ’We hebben als Pedo’s toch geen baby’s vermoord? Of wel!

(van onze ‘Elite-Pedo-VVD–Klasse Justitie- redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Goeden Doelen Maffia-Oxfam’ hield ‘Pedo-Demmink-orgies’ op Haïti na aardbeving op de lijken(video).
De Maffia-Boss van Misdaadgroep ‘Pedo-Oxfam’ Groot-Brittannië, Mark Goldring, vindt de harde kritiek (de waarheid) op zijn smeerpoetsen organisatie en die van zijn collegae de drugsgeld- Witwasser en ‘Pedo-Beschermheer’ ‘VVD-Griezel- Teeven’ van (Maffia)-‘Partners voor Jeugd’ (video) – naar aanleiding van de ‘Pedo-seksfeestjes’ in noodgebieden – buiten alle proporties. „Wat hebben we gedaan? Baby’s in hun bedjes gedood?”, bralde hij verontwaardigd. Opvallend, want daar waren ze nou juist uitgerekend nog niet van beschuldigd. Is hier sprake van waar het hart vol van is loopt de mond van over. Vast staat  dat door hun tijd en geld te verdoen aan perverse pedo-verkrachting’s orgies zijn er mensen en baby’s gestorven, die anders gered hadden konden worden. Goldring heeft in een interview met The Guardian gereageerd op het zwaar weer waarin zijn ‘Pedo- Goede Doelen- Maffia-organisatie’ in terecht is gekomen. Vorige week kwam naar buiten dat ‘Pedo-Oxfam-medewerkers. tijdens hulpmissies in onder meer Haïti en Tsjaad seksfeestjes organiseerden met te jonge jongens en meisje prostituees. Zaten er ook baby’s en peuters bij?De overheid in Haïti gaat een onderzoek starten naar de beschuldigingen rond het pedo-seksueel misbruik en groeps- verkrachtingen door leden van Oxfam. „We willen volledig licht werpen op deze zaak en de verantwoordelijken vinden en hen, als ze schuldig worden bevonden, straffen”, verklaarde de minister van Buitenlandse Zaken, Antonio Rodrigue.

Tipje van ijsberg: Pedo-Amber Alert’:’VVD-Griezel-Teeven’ aan de slag in de Jeugdzorg bij (Maffia)-‘Partners voor Jeugd’(video).

Oxfam opende zelf een ‘Doofpot-onderzoek’ in 2011, waarna vier medewerkers werden ‘ontslagen’ met een grot zak poen mee en drie die zelf ontslag namen(kuch). De Haïtiaanse overheid verwijt Oxfam de autoriteiten destijds niet op de hoogte te hebben gebracht. „De regels zijn nochtans duidelijk: ze moeten de wetten van het land naleven, maar ook de overheid inlichten over belangrijke informatie”, aldus Rodrigue. Hij moest de verhalen over het seks orgies met ook kinderen uiteindelijk vernemen via de media.Ook de Haïtiaanse president, Jovenel Moïse, reageert geschokt en wil meer duidelijkheid. Volgens hem zijn de verhalen over Oxfam „slechts het tipje van de ijsberg” en moet er een omvangrijk onderzoek komen, ook naar andere hulporganisaties zoals Artsen zonder Grenzen en die van de ‘Showbizz -riool King Joop van den Ende’ en ‘Maffia Boss John de Mol’ en zijn ‘Alles neukende Dwerg zoontje Johnny de Mol jr.'(video).

 

17 antwoorden »

 1. Nu, om even een voorstelling te geven van de keizers die ons bestuurden. En ja, daar mag je ook Gates en zijn eugenics/ vaccinaties onder rekenen. Zeker de adel.

  Dat aids dingetje, Mark. Hoe zit dat nou? Is dat nu door de ALDE/ ADEL bedacht?

  Jij, als mensenmens en woordvoerder/ verantwoordelijke Koningshuis. De NPO die ons niks verteld en Kajsa, die eigenlijks het woord moet voeren, maar dat kan je beter niet aan haar overlaten.

  Dat gaat hoe dan ook fout met die gren. Met mark ook hoor, want die is nog zwakzinniger, maar goed. ’t Is het beste wat we hebben. staat op zijn visitekaartje, dus dan moet het wel waar zijn.

  -Toevallig is een groot gedeelte vd wetenschappers die omkwamen MH17 het meest gerespecteerde en erkende team als het om aidsbestrijding gaat.
  -Schaliegasvelden in Oos-ukraine (russiche bevolking en invloed, want grens).
  -Rakettechnolgie smokkel N-Korea

  Wat ik al zei, dat Ass Verdrag Ukraine, die clowns die getekend hebben, weten niet eens waar het over gaat. De deal is met de duivel, niet met ukr perse.

  Je verkocht het voor kwartjes op de euro, maar je blijft een dubbeltjeshoer (m/v/$).

  Er zit een systeem achter. Ok

  , dat je het niet ziet, betekend niet dat het er niet is. Of dat het jouw niet affecteert.

  Het blijft de realiteit, je mag je ogen sluiten. Maar dan zie je de Zeis niet aankomen.

  Jullie status is futiel. Jullie onwetendheid is de ondergang.

  Now for the rest of the story.

  The first study was made in 1957 by scientists meeting in Huntsville Alabama. That study resulted in “Alternative 3.” Another study was made by the Club of Rome in 1968 to determine the limits to growth.

  The result of the study was that civilization as we know it would collapse shortly after the year 2000 unless the population was seriously curtailed. Several Top Secret recommendations were made to the ruling elite by Dr. Aurelio Peccei of the Club of Rome.

  The chief recommendation was to develop a microbe which would attack the auto immune system and thus render the development of a vaccine impossible. The orders were given to develop the microbe and to also develop a cure and a prophylactic. The microbe would be used against the general population and would be introduced by vaccine administered by the World Health Organization.

  The prophylactic was to be used by the ruling elite. The cure will be administered to the survivors when they decide that enough people have died. It will be announced as newly developed. This plan was called Global 2000.

  The cure and the prophylactic are suppressed. Funding was obtained from the U.S. Congress under H.B. 15090 where $10 million was given to the Department of Defense to produce,

  “a synthetic biological agent, an agent that does not naturally exist and for which no natural immunity could have been acquired.”

  “Within the next 5 to 10 years it would probably be possible to make a new infective microorganism which could differ in certain important aspects from any known disease causing organisms. Most important of these is that it might be refractory to the immunological and therapeutic processes upon which we depend to maintain our relative freedom from infectious disease.”

  The project was carried out at Fort Detrick Maryland.

  https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_cooper12.htm

  Like

  • , dat je het niet ziet, betekend niet dat het er niet is. Of dat het jouw niet affecteert.

   198 families in NL zijn er al direct slachtoffer van geworden.

   Dan wordt het resultaat van het handelsverdrag, deze DEAL.

   -Toevallig is een groot gedeelte vd wetenschappers die omkwamen MH17 het meest gerespecteerde en erkende team als het om aidsbestrijding gaat.
   -Schaliegasvelden in Oost-ukraine (russiche bevolking en invloed, want grens).
   -Rakettechnolgie smokkel N-Korea
   – 10.000 doden in oost ukraine, 140.000 van huis en haard verdreven.
   – sancties us/ eu heeft dagelijks leven gewone Rus heel duur gemaakt. Veel stress en letterlijk lijden voor burgers.
   – Economie, Oost/ West Ukr compleet stil. Zelfs onderelkaar.
   – MH17 !

   Je JA stem was in hulp aan monsters.
   Dit is hun oogst.

   Wat ik al zei, de ALDE was met de duivel, niet perse Ukr. En in het parlement denken ze de boel te bedonderen.

   Maar ze weten niet eens welk spel er gespeeld wordt. Wel valsspelen, maar niet het spel kennen.

   Dat is partijkartel. Absoluut.

   Like

 2. Het is allemaal onderdeel vh zelfde Keizerrijk dat inelkaar raast.

  Alles raast inelkaar. De Deugwereld, NWO, open boarders en de coupe de grace voor onze beschaving.

  Merkel’s en ALDE’s injectie van barbaren uit het midden-oosten. Dit is gericht op vernietiging van de onze.

  Niet omdat de islam zo aantrekkelijk of sterk is. Nee, de vijand is niet de islam, het is het partijkartel. ALDE vd Eussr.

  Die bluthoeren hebben nooit geweten wat voor spel er gespeeld wordt.
  Wie de spelers zijn (nee, die zitten niet in d-haag. Eerder in Soest e.o.).

  En wat ze precies aan het verkopen en verraden zijn.
  Als je die 150 bluthoeren in NL parlement zou vragen wat soevereiniteit is dan zou je misschien van 5 een juist antwoord weten. De rest is nog te dom om zijn netflix account op te zetten.

  En te goedkoop om een fatsoenlijke prijs te vragen voor onze veiligheid, soevereiniteit.
  En te eerloos om voor Nederland te vechten. Al III kabinetten lang.

  De enige die Koninklijk gestreden heeft voor onze vlag de afgelopen 15 jaar.

  Is Geert Wilders en de PVV-ers.

  Geert Wilders en crew zijn de echte adel van Nederland. De mannen/ vrouwen die het volkslied leven. Bleven staan. Hielden meer van Nederland dan de koning.

  Streden harder voor Nederland en behoud van mijn land, dan de schijnheilige prinsjes en prinsesjes, die werkelijk alles en iedereen onde de bus hebben gegooid.

  Onderwijl de zakken goed vullend.

  Welke minderheid (kleur/ religie/ sociale klasse) is er de laatste 2 decennia niet op achteruit gegaan. Het zou toch voorspoed brengen de EU. We zouden wat te melden hebben, niet dus.

  De enige landen die zich Ridderlijk gedragen hebben toen de barbaren aan de poort stonden zijn de VISEgrad landen. Visegrád 4 (V4) is een alliantie van vier Centraal-Europese landen; Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië.

  [x] Geschikt

  De koning is medeplichtig aan het volksverraad en landverraad dat de afgelopen decennia heeft plaatsgevonden.

  De voormalige koninging, zag ik 2,3 jaar terug nog in de loge concertgebouw. Was ze net koninging af en ik zat letterlijk 2 stoeltjes achter haar (Russische dirigent, had ons kaarten gestuurd).

  (d’r liep een vriendin/kamermeisje mee die de 107 allang gepasseerd was. 109 op z’n minst.),

  Maar anyway, hoe lieflijk, fragiel ze eruit zag ,

  die champion op haar kop heeft de boel zwaar afgeklemd.

  Want zij vond het wel ok George Soros in het hart vh Koninkrijk te zetten. Misschien moest ze wel, maar ik denk dat dit bewust en berekend gedaan is. iig geaccepteerd en er werd geen weerstand geboden.

  Dat opzich is al verraad en een aanval op/aan de veiligheid van ons land. De stabiliteit en toekomst als vrij en onvervaard volk.

  (ik heb niks tegen mabel wisse smit, want ik spit en het geeft niks. Zij is 150 jaar te laat geboren. Zij is de beste koningin die Nederland nooit gehad heeft.

  Zij heeft haar vader, ook al zo’n streber, niet teleurgesteld en zou hem heel trots hebben gemaakt met de positie die ze nu heeft. Helaas, is de adel dood. Gaan we dood maken, want deze is stuk en verraad teveel volk en vaderland.)

  Die gaan we vervangen met de reeele elite van Nederland. Die niet gedegenereerd/ incestiues/ inteelt of psychisch gemankeerd is.

  Het is noodzaak, het is de (natuur)Wet.

  Het systeem is over, en zij zal nooit op een Europese troon gaan zitten. Was ze in een ander tijdperk geboren, dan hadden we geshiedenisles over haar gehad en had ze zeer waarschijnlijk op een Russische of andere Europese troon gezeten.

  De koningin/ Koning en gevolg zijn vd groep ALDE. Landverraders.

  ALDE = ADEL

  Want die hebben altijd ingestemd met het complete verraad aan Nederland en de Nederlandse ziel. (Mutti Merkel’s catastrofale open grenzen).

  Nooit een kik gegeven wanneer onze soevereiniteit verkocht werd. Onze democratie telkens dieper werd begraven.

  Geen kik kwam er uit het paleis. Dan hou je beter nu je bek ook maar. Wanneer we Holland weer Greet gaan maken.

  D’r is hier in Nederland maar 1 Hollandse Leeuw.

  1 iemand die zich Koninklijk heeft, en wist te gedragen. Er is er maar 1 die altijd bleef strijden, staan en vechten voor onze Verlichte toekomst. Voor onze vlag.

  Vrij onverveerd. Knallend.

  En die heet niet wimlex.

  Pat Condell: BEST SPEECH EVER about Europe´s last chance!
  Brave New World`
  Gepubliceerd op 8 jan. 2018

  Like

  • (d’r liep een vriendin/kamermeisje mee die de 107 allang gepasseerd was. 109 op z’n minst.),

   109 én een Half ! op z’n minst.

   Voor minder doen ze het niet bij de vvd.

   Like

  • ALDE = ADEL Europesche adel. Die een monsterverbond lang voor de EU hadden gesloten. Dat spreekt voor zich, hoef je niet over te discusiieren. De documenten, notities vergaderingen zijn vrij inleesbaar.

   De DEAL die ze hun stemmers/ slachtoffers aanbieden. Is niet goed gedefinieerd. Wel duidelijk te zien, zie de realiteit om je heen.

   Verkocht. Dubbeltjes. ALDE zal overtuigd zijn dat zij wel geleverd hebben.

   De stemmers op vvd d66 cda (1 pot nat) zijn m.i. ook wel geleverd. Ze stemden NL de verdommenis in door bewust onwetend te blijven.

   Je hebt als volwassen participant aan democratie een plicht jezelf goed te informeren. Ook als de msm decennia niet meewerkt.

   ALDE heeft geleverd waarvoor ze zijn opgericht. Vernietiging van Nationale parlementen, bevolkingen, democratieeen en landsgrenzen.

   Geslaagd, geleverd.

   Wat doet Mark Rutte nog steeds in Nederland dan?

   Wanneer krijgt onze minister president zijn verdiende loon?

   Like

 3. Peter Rrrr de Vries zou met zijn advies Oxfam toch met Raad & Daad kunnen bijstaan. Het Orakel van de Gossip hoeft maar uit zijn vele ervaringen te putten.
  Wijsheid van Peter Rrrr de Vries: Had mijn Vader op de Kachel gespoten dan was het met een Sisser afgelopen !

  Like

 4. En luister hoeveel van jullie zelf men heeft vermoord en niet te vergeten 1945 waar jullie sprookje gewoon weg ren overal in de wereld behalve hier en jullie laten het weer gebeuren van een familie ridder helemaal van niks laat staan van adel !

  Like

 5. Het meeste van al ’t geschrevene is in zijn betekenis vergankelijk gebleken, slechts enkele zinsneden bereiken eeuwigheidswaarde

  Zijn we Meester van ’t Woord, of is het Wóórd, ons Meester ?

  Een brief van Chief Seathl (seattle) van de Suwamish stam, aan de president van de verenigde staten van Amerika, Franklin Pierce, 1854. Deze historische brief uit een getekend verleden van Amerika, willen wij aan onze nieuwe regering Rutte, aan de beide Kamers en aan de volgzame journalistieke media opdragen, omdat dit in de kern onze huidige samenleving ten diepste raakt.
  Lees meer: https://www.cafeweltschmerz.nl/brief-van-chief-seathl-uit-1845-aan-de-president-van-amerika-sven-hulleman/

  Like

 6. Ohm namo narai !

  T.a.v. de Kleuter en Peuter neukers ;

  Of toch wel ? ….
  Over ”The Finders” en goed nieuws over een slechte zaak;

  CIA en FBI bereiden rechtszaak voor om pedonetwerk neer te halen …
  http://www.ellaster.nl/2018/02/16/cia-en-fbi-bereiden-rechtszaak-voor-om-pedonetwerk-neer-te-halen/
  2 dagen geleden … Timothy Holmseth stuitte tijdens zijn journalistieke werk op een internationaal pedonetwerk, dat was verbonden aan de CIA en FBI. Dit netwerk handelde in baby’s, maakte kinderporno en kreeg bescherming van politie en justitie. Volgens Timothy werden deze baby’s, onder andere via ambassades.

  En ; ‘De allesweter’ maakt niet gelukkig ‘… [ Dus ; Nederland noch steeds potdoof voor doofpot affaires ]

  Paus Franciscus schuldig bevonden aan kinderhandel, verkrachting …
  http://www.alamoministries.com/content/Dutch/PopeFrancisDutch.pdf
  20 juli 2014 … De satanische kindofferrituelen van de Negende Cirkel zouden hebben plaatsgevonden in de lentes van 2009 en 2010 op het platteland in Nederland en. België. Paus Franciscus is ook schuldig bevonden als dader in satanische kindofferrituelen in de hoedanigheid van Argentijns priester en bisschop, …

  En/Of ;

  Bohemian Grove – Franklin ter Horst
  http://www.franklinterhorst.nl/Bohemian%20Grove.htm
  Bohemian Grove. Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: november 2003) ( Laatste bewerking: 7 juni 2017). De Bohemian Club is gevestigd in Sonoma County ten noorden van San Francisco dicht bij het gehucht Monte Rio

  Bedankt !
  De groeten
  Sri sri Magnitude

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.