VVD

‘VVD-Beroepsleugenaar Zijlstra’ hing jaren lang de Held uit tegen Poetin met geshopte foto.

( van onze altijd liegende VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘VVD-Beroepsleugenaar Zijlstra’ hing jaren lang de Held(video) uit met een geshopte foto dat hij ‘Capo di tutti capi Poetin’ met gevaar voor eigen leven bespioneerde in Rusland voordat de Derde Wereld Oorlog tegen Rusland is begonnen. Bij iedere partij vergadering showde hij de foto trots en oogstte hij grote bewondering van de corrupte, laffe VVD-bendeleden. ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep heeft jarenlang met de foto in zijn binnenzak gelopen en scheen er zelfs mee naar bed te gaan, al dan niet met ‘Junkie-Gordon’.  Nu is bekend geworden dat deze foto door de NATO&CIA&AIVD(video) is geshopt en Zijlstra ter beschikking gesteld. Wat de VVD en Zijlstra met zijn ‘Nazi-Oorlog ‘s retoriek’ tegen Rusland vergeet is dat Nederland tijdens de Tweede Wereld Oorlog zich na vijf dagen al over gaf aan de Nazi’s.En dat de ‘Heldhaftige’ Koninklijk familie al naar Engeland was gevlucht met o.a. het gestolen goud uit de Nederlandse bank voordat ook maar een schot was gevallen en dat Rusland met 30 miljoen doden Nederland mede bevrijd heeft van de Nazi’s. Pikant: Rutte liet gisteren weten bij ‘Wakker-oerdom- Nederland’  dat hij gehuild heeft dat er weer een corrupte VVD-Minister (Video) van hem was ontmaskerd als een Beroepsleugenaar die Haat zaaide tegen de Russen.

 

8 antwoorden »

 1. Nee wij blijven op halbe zijlstra want, hoogendoorn heeft een koningshuis gebouwd op anders man spullen! En Liegen is nummer één deze despoten allemaal, balk-ellende olie raffinaderij voor zijn broer en zijn studie priester gewoon, rutte wegenbouw is de eerste wat hij heeft gedaan
  en ga zomaar door van uw belasting geld . Dus u arme volk van nederland u bent de AAP en wij zijn slim en maar zwaaien .

  Ga na toen zei de eerste keer op de stoel gingen zitten wat hun spaargeld was € 0,00 en als ze vertrekken hebben ze € 60.000.000,00 van uw belasting geld meegenomen en u maar belasting betalen rutte moet gewoon naar huis hij wist er allang van .

  Fijne dag toegewenst !

  En shell venezuela kom je niet meer in zaagsels !

  Like

 2. Heeft er al iemand een verband gelegd tussen Halbe Zijlstra, Jeroen van der Veer en de afschaffing van de dividendbelasting van Shell en Unilever ten koste van de labbekakken (en Groningen) ?

  Halbe is wel een heel ideale zondebok voor het tuig van Shell, Esso en Unilever.

  Het drama van Zijlstra leidt de aandacht teveel af waar het echt om gaat:

  De complete uitverkoop van Nederland aan de oliedollar-belangen.

  Die Jeroen van der Veer van Shell stak Halbe als een traditionele Judas een mes in zijn rug, voor 30 oliedollars !

  Like

 3. Poetin volgde zijn opleiding aan de Universiteit van Leningrad, en kreeg in 1975 het diploma met een proefschrift over de politiek van de Verenigde Staten in Afrika. Hetzelfde jaar ging hij werken voor de KGB, waar hij in de buitenlandse inlichtingendienst terechtkwam. Van 1985 tot 1990 woonde hij in Dresden, in de toenmalige Duitse Democratische Republiek (DDR). Daar werkte hij bij een onderdeel van de KGB dat belast was met het verzamelen van politieke en militaire inlichtingen. Hij was verantwoordelijk voor het verhoor en de internering van dissidenten, alsmede voor westerse spionnen die de Sovjet-Unie wilden binnendringen. Vladimir Poetin was drager van het Ereteken van de Sovjet-Unie.

  Like

  • @eindhoven.

   Kijk,

   Dat is nog eens informatie die je moet weten voordat je de vraag beantwoord.
   Referentiekaders zien of begrijpen (voordat het telaat is).

   De vraag;
   Zoek je ruzie? Wil je dit echt persoonlijk maken. Of politiek, of militair. Of gewoon gedegenereerd.

   U roept maar !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.