Elite -Pedofielen

Vrijdag: Gijs van Dam vs. VARA ‘Pedo- #metoo Matthijs van Nieuwkerk’.

(van onze Wie neukt wie ‘Pedo-privé’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Subsidievreter -Jelle Brandt Corstius’ werd ook gedwongen tot ‘Orale-Johnny de Mol-Harvey Weinstein-Sex’ (Kuch)(video).
Er komt na bijna vier maanden eindelijk een beetje schot in de vermeende misbruikzaak rond  Gijs van Dam en de ‘Narcist- Jelle Brandt Corstius’. Eind oktober stond heel Zombie TV Nederland op zijn kop door deze ‘Grachtengordel- subsidie-maffia–homo-verkrachting-rel’, in de slipstream van de reeks (Me Too-)onthullingen over Hollywoodproducent Harvey Weinstein & Johnny Mol.

‘Aangerande’ Corstius mocht Recht praten wat Krom is bij ‘Aanrander Van Nieuwkerk’ in DWDW(video).  

De ‘Russiagate-Trol’ & Subsidievreter Brandt Corstius onthulde dat ’ook hij’ was misbruikt als ‘weerloze’ jongen van 23 jaar, maar de naam van de dader op last van dienst advocaten niet mocht noemen. Enkele dagen later werd duidelijk dat een en ander zich in 2002 zou hebben voorgedaan, achter de schermen van de  ‘Riool-talkshow Barend en Van Dorp’. De man op wie hij doelde, was producer Gijs van Dam. Die deed samen met zijn advocaat Peter Plasman zijn verhaal bij de ‘VARA subsidievreter’ & ‘Ja-Knikker-Jeroen Pauw”(Video), maar daarna bleef het stil, ondanks dat beide ‘mannen’ ook over en weer aangifte tegen elkaar deden.

VARA Coryfeeën&Zakkenvullers Joosten en ‘#metoo Van Nieuwkerk& Van Jole’ wekken Walging en Verontwaardiging op(video).  

De volgende ronde in de strijd is een zitting die voor aanstaande vrijdagmiddag is aangekondigd bij de Raad voor de Journalistiek in Amsterdam. Deze buigt zich dan over de klachten die Van Dam heeft ingediend tegen onder andere BNNVARA en hun ‘Subsidie- Miljonair-Pedo #metoo Matthijs van Nieuwkerk’, vanwege hun ‘Riool& Lynch-berichtgeving’ en  hysterische opmerkingen over deze zaak. Met Brandt Corstius aan tafel noemde Matthijs de dader (die toen nog niet met naam werd genoemd) ’een schoft’, om later te liegen dat hij uit de gewraakte column citeerde. Het corrupte ‘VVD&CDA-OM’ van de ‘Incest-Vinger-Politie'(Video) heeft laten weten binnen enkele weken een beslissing te nemen over al dan niet vervolgen in de kwestie.

Alleen bij de Stem van de Straat Salto TV: Johnny de Mol de Nederlandse Harvey Weinstein: We’ve got the Sex-Power SvdS. afl 5(Video)

2 antwoorden »

 1. Triggered, als Astrid in beeld is. Maar dit heeft met vrouwen, mannen, kinderen en toekomst van on Land.

  Net als Astrid Joosten, is dit ook landsbelang. Mannen mogen hun vrouwen niet beschermen. Of vrouwen hun zoons door de waarheid te spreken. Want dan ben je een fascist/ racist/ leugenaar.

  Daar heeft het niks mee te maken. Veiligheid, eerbaarheid en geluk, daar gaat het om. De waarheid omtrent ALDE Duits beleid, daar gaat het om.

  Conclusie vh filmpje. Je mag niet protesteren tegen misdadig beleid vd regering. Je mag niet voor veiligheid, cultuur of voor je levensgeluk protesteren. En het gaat nog niet om de steekpartijen (ook vrouwen worden gestoken), niet eens om de verkrachte jongens, meisjes en vrouwen.

  De hele sfeer is totaal verkankerd. Binnenkort in ons theater.

  Testify!

  Tommy tells the Truth. Mutti Merkel haar beleid is misdadig tegen autochtonen, EU beleid, wordt nu zelf door de Duitsers afgekeurd.

  Goed dat Tommy international gaat. De weerstand, protesten en walging onder
  de bevolkingen, tegen de Eussr is overal aanwezig. Hij maakt nu de connectie tussen deze nationale groepen en bewegingen.

  Iedereen protesteert tegen de EU, we krijgen het noooit te horen via de npo. Die willen de weerstand/ walging geisoleerd houden.

  Roepende in de woestijn, in elk land. Gekkies/ facsisten etc etc. Nee hoor, miljoenen mensen die de waarheid en catastrofale gevolgen inzien.

  Niet anders kunnen dan opstaan, uitspreken en protesteren.

  Now Testify !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.