d66

D66 is een kwaadaardige Tumor die de Democratie sloopt voor de gewetenloze en meedogenloze ‘Taxfree-EU-Elite’.

(door BartNijman en ondersteunt door onze redactie) 

AMSTERDAM-NOIR– De voor het merendeel corrupte en anti democratische Kamer debatteerde gisteren vanavond opnieuw over het afschaffen van het raadgevend referendum.De ‘D66-Yuppie-Fascisten’  hebben eindelijk een duidelijke verklaring gegeven voor het gewijzigde standpunt over het referendum nog wel in de GOED MENS- Volkskrant. Volgens de corrupte partij zijn mensen bij nader inzien ‘tyfusdom’. ‘Fractievoorzitter&Suikeroompje& Pedo-Elite-Schandkaap Pechtold’ noemt dat ‘voortschrijdend inzicht’: ‘Hans van Mierlo was een idealist. Hij zag het goede in mensen, maar daardoor was hij niet in staat te zien dat verreweg de meeste mensen te dom zijn om te poepen. Maar echt. Niet lager opgeleid, minder intelligent of streetwise. Nee, ronduit debiel. Wij zien dat wel in.’Volgens Minister van Binnenlandse Corrupte Zaken ‘Bilderberg-Jonkvrouw- Kajsa-Stasi- Ollongren'(Video) baseert D66 zich op de eigen antennes in de samenleving: ‘Wij zijn afgelopen jaren op veel plekken geweest. Nieuwegein, Purmerend, Franeker, Dronten, Rotterdam. Overal waar we kwamen, was iedereen niet normaal achterlijk. Vroeger dachten we: ook die mensen tellen mee. Maar nee, integendeel. Die mensen tellen niet mee.’ D66  Tweede Kamerlid ‘Creep- Rob Jetten'(video) is woordvoerder  de ‘Zijsltra-beroepsleugrnaar‘ en vermoorde samen met Ollongren de democratie voor de gewetenloze en meedogenloze ‘Taxfree-EU-Elite’. Hij staat volledig achter het standpunt. „Deze intrekkingswet is één grote motie van wantrouwen van de elites tegen het volk”, zei PVV-Kamerlid Bosma. 50Plus-voorman Krol: „De Eerste Kamer is belangrijk, de Tweede Kamer is belangrijk, maar de huiskamer is het allerbelangrijkst.’Shell-Taxfree Rutte3′ en hun ‘Moordenaar’ van de Democratie Ollongren zeggen tegen de mensen in de huiskamer: ’mond houden’.”

 

12 antwoorden »

 1. C ’66 + VVD, dat is dezelfde partij (geef het nog een jaar, anderhalf. Dan zullen de nieuwe buttons ook wel klaar zijn).

  Ze zeggen dat de SP communisten en socialistische fundi’s zijn. Nu, het is toch echt ALDE beleid dat alle kenmerken van communisme oid bezit. Het is onlangs zelfs wet geworden. Collectivisme, meerjarenplanning uit Bxl, lichaam automatisch staatsbezit etc etc.

  GroensLinks heeft extreem-links nooit afgezworen. ALDE (vvd+c ’66) noemen het liberaal maar het is communisme (met een tikje deugend fascisme).

  Walgelijke barbaarse filosofie. De bevolkingen dom houden.

  De barbaren staan niet aan de poorten van Wenen, ze zitten al in EU parlement.

  Zweden is een heel goed voorbeeld over hoe onze maatschappij geruineerd zal zijn als we dit ALDE/ globalisten beleid blijven uitvoeren.

  De echte keuterboertjes (geestelijke) zitten in de regering en het parlement. Maakt niks uit of je ouders uit Turkije kwamen of niet. Dat is niet de indicator.

  De echte geestelijke armoe zit in het kabinet en is beleid.

  Like

  • Feministes als Kaag in het parlement en je hebt een gekkenhuis.

   Kasja als een vis (insert joke here) in het water. Heerlijk de hypocrisie en Zwakzin.

   Paul Joseph Watson is de aangewezen persoon om e.e.a. toe te lichten.

   Like

   • 6:57
    “refugee” heeft voor verschillende families en vrouwen 3 sociale huurwoningen.

    Dat is hier zeker al 20 jaar de standaard. Ik hing vroeger weleens met een Egyptenaar. Die man die bewoonde 3 huizen met huursubsidie overal. Had geen werk.

    Wel een grote bek, hij schreeuwde zo hard naar alles en iedereen van gemeente/ sociale woningbouw en uitkeringen, dat ze hem echt alles gaven.

    Alleen maar zodat hij niet meer langskwam om in discussie te gaan met medewerkers over dossiers. Die wouden ook gewoon de dag dag doorkomen en om 5 naar huis.

    Met of zonder zijn hysterie en angst, krijg je aan het einde vd maand toch hetzelfde.

    Ik heb er weleens bijgestaan (dat vond ik lekker), en het werkte echt. Zelfs bij de Bakker Bart kreeg die van alles extra.

    Dus ik denk dat ze dat in Zweden ook allemaal allang doorhebben. Zie de huidige staat van het land.

    Like

   • En ik kende een oudere Surinamer, via zijn oudere broer zelfs. En die legde me uit wat hij altijd uitspookt als ze gingen zeuren bij de soos.

    Elk half jaar wanneer hij weer opgeroepen werd voor sociale dienst/ arbeidsburo.

    Dan stelde hij zich netjes voor, ging zitten en zodra die man/ vrouw commentaar had op het feit dat hij nooit werk zocht of wat dan ook.

    Dan sprong die op en riep;

    ! Rascisme !!!

    keihard, dus iedereen hoorde dat dan altijd over die hele afdeling.

    En die mw ging dan automatisch door de grond, want dan stond hij daar echt diep beledigd en gekrenkt te zijn. rascisme roepend.

    En dan was hij met 7 minuten weer buiten, altijd, grote glimlach.

    Had ie weer voor een half jaar gratis geld geregeld. En dat gunde je hem dan ook nog. Was ie tenminste rustig.

    Like

 2. De meest essentiële bedrijven waar de economie op drijft hebben deze lui voor een appel en ei verkocht, mogelijk alleen doordat ze er zelf alleen beter op werden?

  Like

  • 3:56 – post Amazon, post-google internet. post-eric schmid internet.

   Graag ook een post Youtube internet. D-tube is voor truthwarriors het nieuwe platform om nog iets betaald te krijgen voor je original content. Tenminste als je de waarheid spreekt. (steemit account is volgens mij vereiste).

   Wat ik hoor is dat dit ytube moet vervangen en dat het stukken democratischer is. Als gebruiker content kan je ook geld verdienen?

   in iedergeval, het worden interessante tijden.

   Die nieuwe gold-standard backed digitale munt kan ook gebeuren. Dat is wel iets om te volgen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.