willem holleeder

‘Moppie’ van Peter R. de Vries Sonja Holleeder huilde en schreeuwde hysterich, terwijl zij meineed pleegde.

(van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Judas. De leugenkroniek van Astrid Holleeder& Sonja met Peter neukte en Astrid met Hakkelaar(Video).,
Op dag 2 van de verhoren van ‘Insluip-Geilneef-Junkie-Peter R. de Vries'(Video) zijn liegende ‘Hoer Sonja Holleeder’ liep het behoorlijk uit de hand, toen de advocaat van Holleeder haar ontmaskerde als een aartsleugenaar, die Holleeder al jaren ten onrechte neerzet als een Monster(video). De advocaat had duizenden bewijzen waaruit bleek dat Holleeder geen Monster is, maar een liefdevolle broer en Oom was voor Sonja en haar kinderen, die haar ook nog eens altijd financieel steunde. Zij probeerde de advocaat te onderbreken door keihard vals te gaan zitten huilen en te krijsen als een liegende domme kwartjes Hoer. De advocaat verzocht de rechter haar te vervolgen voor meineed als zij niet de waarheid ging spreken. Hierop begon Sonja wartaal uit te krijsen alsof zij door de Duivels bezeten is. Vergeet niet dat Sonja een duistere vette deal heeft met Justitie dat zolang zij de waarheid spreekt zij nooit meer een dag van haar verrote Judas leven hoeft te werken en dat zij ook nog eens had gelogen tegen de politie over de Alkmaarse Hoeren pandje van Cor van Hout, die Verhoek  aka “De hakkelaar” zou gaan kopen van Politie-informant en beste vriend van De Vries Cor van Hout( Cor had ook al  net als Peter R. de Vries&John van den Heuvel een ‘Judas-deal’ met de Jeugdzorg Maffia ‘VVD -Griezel Teeven'(video)). De rechter schorste de zitting met rode oortjes en gelast het derde verhoor dag van het Liegende, hysterische Nep huilende ‘Vis- wijf Sonja’af om zich te beraden.

Bizar: Peter R. de Vries bij  ‘Monster-Jinek’ als de valse Held van  Nicky Verstappen en zwijgt over zijn rol in  Proces Holleeder en zijn ‘Moppie Sonja Holleeder’.

No Surrender Henk Kuipers maakt gehakt van John van den Heuvel en Steve Brown heeft gelijk(video).

Haar ‘Media Pooier Peter R’ de Vries’ die standaard al jaren bij RTL- Riool Boulevard zit om Willem Holleeder door de strontton te trekken trad nu  gisteren (betaald  2250,- ex BTW) op bij zijn ‘Sugar Daddy Jinek’ ter afleiding en mocht aldaar de Held uithangen in de Nicky Verstappen zaak. Jinek vroeg De Vries één van de duistere Hoofdrolspelers in het jarenlang zwart maken van Willem Holleeder geen enkele vraag over het walgelijke optreden van zijn ‘Hoer- Sonja’ en hem zelf.Dat mocht deze keer de ‘Politiescribent John van den Heuvel’ proberen bij het bejaarde Zombie TV programma ‘RTL-Riool- Boulevard’ om Sonja haar walgelijke liegende gedrag recht te brallen. Er kwam af en toe rook uit John zijn oren en zijn ogen rolde wild,maar volgens hem blijft Sonja Holleeder een geloofwaardige getuige en Willem Holleeder het Monster. No Surrender Henk Kuipers maakt gehakt van John van den Heuvel(Video) en Steve Brown heeft gelijk.

Peter R. voert Huilshow(Video) op bij de begrafenis van Cor en ‘pakt’ direct daarna zijn weduwe Sonja Holleeder als Geilneef:

 

6 antwoorden »

 1. Hoi Steve, je vroeg je een keer af waarom Willem Holleeder niet op een tropisch eiland is gaan wonen. Met wat ik nu lees over de rechtzaak, denk ik dat hij toezicht wilde houden op zijn belangen in Nederland. Het gaat bij de verdachte en de getuigen gewoon steeds om (veel) geld.

  Like

 2. ADVOCAAT STIJN FRANKEN TEN ONRECHTE BESCHULDIGD DOOR DE TELEGRAAF
  In De Telegraaf van 23 en 24 februari 2017 is de Amsterdamse strafrechtadvocaat prof. mr. Stijn Franken ervan beschuldigd dat hij zijn positie als advocaat heeft misbruikt door geheime brieven de Extra Beveiligde Inrichting te Vught in en uit te smokkelen ten behoeve van zijn cliënt Willem Holleeder, dat hij zich als boodschappenjongen laat gebruiken door Holleeder en dat hij daardoor de veiligheid van derden in gevaar heeft gebracht.
  Deze beschuldigingen missen feitelijke grondslag. De rechtbank Amsterdam heeft deze beschuldigingen bij vonnis van 14 februari 2018 onrechtmatig bevonden. Zij heeft De Telegraaf onder meer tot het plaatsen van deze rectificatie veroordeeld. Voorts is De Telegraaf veroordeeld tot betaling van schadevergoeding aan Stijn Franken.
  Hoofdredactie De Telegraaf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.