Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

Stem van de Straat Partij gooit VVD Burgemeester Van Aartsen op straat met zijn Lawaai Moskee gebral.

( van onze Stem van de partij )

AMSTERDAM-NOIR-Ras VVD Boef Van Aartsen waarnemend ‘Fraude-Burgemeester’ Amsterdam(Video).
VVD Burgemeester- ‘Moordenaar’ van Aartsen: Regels voor gebedsoproep? ‘Dan ook voor kerkklokken’ en daarmee vergelijkt hij peren met appel. Bovendien heeft hij makkelijk brallen, want in de VVD Villa wijken staat niet één Moskee. De feiten: Kerkklokken maken alleen lawaai om het uur zonder een Godsdienstige boodschap, maar die mogen wat ons betreft ook stoppen. Godsdienst is immers Opium voor het Volk en het is toch ook niet toegestaan om van de daken te schreeuwen kom drugs te kopen.

De dagelijkse gebedsoproepen:Wat wordt er letterlijk gezongen vanaf een minaret tijdens de oproep tot gebed? Vier keer ”Allah is groot” (Allahoe akbar), twee keer ”Ik getuig dat er geen god is behalve Allah”, twee keer ”Ik belijd dat Mohammed de boodschapper van Allah is”, en twee keer ”Kom tot het gebed”. In tegenstelling tot eerdere toezeggingen, wil de Westermoskee in de toekomst toch versterkte gebedsoproepen laten horen in De Baarsjes. Waarnemend Burgemeester de corrupte en laffe VVD Burgemeester Jozias van Aartsen bralt dat regelgeving samen zou gaan met regelgeving voor kerkklokken. Dat blijkt uit de beantwoording van gemeenteraadsvragen die de ‘VVD-Misdaadgroep’ al in 2016 had gesteld. In dat jaar bleek dat de Westermoskee toch interesse heeft om op te roepen tot gebed. Omwonenden schrokken, want tot dat moment was dit juist niet de bedoeling.Van Aartsen wacht vooralsnog concrete plannen af voor zo’n versterkte gebedsoproep. En als die plannen er komen, dan wil het college dat ‘de versterkte oproep voor gebed niet leidt tot een onaanvaardbare aantasting van het woon- en leefklimaat’. Om dit te regulieren is dan een wijziging in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) nodig. Maar als die regels er komen, dan zullen ze ‘in beginsel’ ook voor kerkklokken gelden en dat getuigt van een politieke lafheid van heb ik jou daar.Volgens de waarnemend Burgemeester Van Aartsen, die mede verantwoordelijk is voor de Moorden van de ‘Incest-Vinger-politie'(video) op Schwarze Henriquez  en de jonge jongen  Rishi ( 17 jaar oude) zijn de oude afspraken waarin de Westermoskee zou afzien van hoorbare gebedsoproepen ‘niet schriftelijk vastgelegd’.

En dat is juridisch ook niet nodig want mondelingen overeenkomen zijn net zo geldig in het recht. Het Corrupte bestuur van de moskee heeft in het verleden wel aangegeven dat die plannen er toen niet waren. ‘Aangegeven is toen dat een toekomstig bestuur hier mogelijk anders over zou kunnen denken maar dat dit hooguit zou gaan om een wekelijkse oproep voor het vrijdaggebed. Uitgangspunt voor het voor en merendeel corrupte (lees: antidemocratische VVD-misdaadgroep en ‘D66-Yuppie fascisten’(video))college is dat bij het vinden van oplossingsrichtingen rekening wordt gehouden met de verwachtingen die eerder naar omwonenden zijn gewekt.’

Opmerking: Maak een einde aan corrupte, Laffe niet gekozen ‘#metoo- Kitty Porno- VVD Burgemeesters'(video) Stem 21 maart 2018  en op de Stem van de Straat partij.

 

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.