Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Keihard betoog van Steve Brown in de ‘Stopera-StemWijzer’ en dank aan Sylvana Simons namens De Stem van de Straat.

( door Nico van den Ham en ondersteunt door onze stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vanmiddag maakte Nico van den Ham voor de Amsterdamse politieke partij, ‘Stem van de Straat’, in de Amsterdamse Stopera, videobeelden van de ‘StemWijzer’ Amsterdam 2018. Dit in het kader van de komende gemeenteraadverkiezingen. De beelden zijn naar de ‘Stem van de Straat’ toegezonden. Het gedeelte waar partijleider Steve Brown van leer trekt is helaas van slechte kwaliteit. Toch plaatsen wij de beelden hier op onze site vanwege het keiharde betoog van Steve Brown in aanwezigheid van de nu nog zittende wethouders. Sylvana Simons (video) werd door Jerry Turnerx, die ook op de kandidatenlijst van de ‘Stem van de Straat’ staat, bedankt voor haar (per ongeluk) bewezen diensten. A.s. maandag zal er een uitgebreid hilarisch,maar dodelijk verslag worden gedaan in de Stem van de Straat Amsterdam/ SaltoTV o.a. over de Gevestigde Orde ‘Gouden Bergen belovende’ partijtjes VVD,D66, PvdA en  GroenLinks. De Stem van de Straat kwam , Zong (Ouwe Hoeren) en overwon en liet de gespreksleider ‘Gladde-VVD- aal Martijn de Greve’ het dun door de broek doen.

9 antwoorden »

 1. Goed gesproken, Steve! Ik hoop oprecht dat de Stem van de Straat het geweldig gaat doen in maart, wat mij betreft worden jullie de allergrootste! Weg met die omgekeerde Robin Hoods, stelen van arm, geven aan rijk ratten-in-pak!

  Like

 2. Geweldig, een mokerslag, een knock out bij heldere hemel !

  Vrouw minister Ollongren produceert DWDD-vervanger
  De vrouw van minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken, Irene van den Brekel, krijgt een flinke vinger in de pap bij de NPO. Ze maakt met haar bedrijf Human Factor nu al de Arjen Lubach-show Zondag Met Lubach, maar krijgt straks ook een van de belangrijkste dagelijkse tijdslots op vlaggenschip NPO 1 onder haar hoede. De nieuwe DWDD-vervanger die Margriet van der Linden zes maanden per jaar gaat presenteren zal namelijk ook worden gemaakt door de D66-ministersvrouw. Lees meer:
  http://www.mediacourant.nl/2018/02/vrouw-minister-ollongren-produceert-dwdd-vervanger/

  Like

 3. Heel goed Steve! Rustig doorzetten dit, je kunt heel veel mensen achter je krijgen. Ik weet dat je iemand bent die zich niet zal laten corrumperen.

  Like

  • Ik had me heilig voorgenomen om nooit meer te gaan stemmen -heb ik ook dertig jaar niet meer gedaan in de wetenschap dat de politiek déél is van het probleem en daar dus nooit de oplossing vandaan zal komen- maar ik ben zojuist lid geworden van “Stem van de straat”.

   Jullie krijgen mijn vertrouwen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.