Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Liegende Burgemeester John Jorritsma van de VVD-misdaadgroep neemt politici van Vrije plaatselijke partijen de maat.

( door Patrick van der Voort en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Als de Rule of Law in Nl van ‘Taxfree-Shell Rutte’en ‘Nep en Fop Christelijk&Co'(video) zou gelden kreeg niet één Top VVD-er een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)!
Patrick van der Voort vindt dat de Jorritsma van de ‘VVD-Misdaadgroep’ als corrupte Burgemeester van Eindhoven de schijn wekt van beïnvloeding van de verkiezingen voor de gemeenteraad en daar heeft hij gelijk in. Van der Voort is fractievoorzitter en lijsttrekker van Brede Beweging LinksOm (BBL) in Eindhoven. Hij is de schrijver van het stuk hierna dat door ons wordt ondersteunt.

Nederland is Moreel totaal naar de Klote:’Onno–Schandknapen-Hoes’ weer ‘Graai en Naai Burgemeester(Video).

Weer een ‘#metoo- Kitty Porno-VVD-Burgemeester Hertog’ weg het Wachtgeld in(Video).

D66 is een kwaadaardige Tumor die de Democratie sloopt voor de gewetenloze en meedogenloze ‘Taxfree-EU-Elite(video)’.
De Corrupte Burgemeester Jorritsma gaat zijn boekje te buiten met zijn verzoek voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van alle kandidaat-raadsleden, maar zwijgt over het feit de Stem van de Straat een’ Zijlstra-leugendetector'(video) eist bij de Gemeenteraad debatten. Deze poging van de altijd liegende Top VVD-er John om het passief kiesrecht te beperken is in strijd met de grondwet, is onnodig en heeft de schijn van beïnvloeding van onze vrije verkiezingen. Ook de zorg van de corrupte VVD-burgemeester over de versnippering van de raad is een ongepaste beïnvloeding van het kiesproces temeer hij lid is van een misdaadpartij, alwaar de ene na de andere Top- VVD’er betrap is op liegen, bedriegen, Huisjesmelkers a La Haga(Video), Mega-Fraudes, (Drugs)-Witwassen a La ‘Griezel Teeven'(Video), Oplichten a La Keizer en #metoo en andere misdaden.In een interview bij BNR bralde de Criminele en altijd liegende VVD- Burgemeester dat als iemand geen VOG aanvraagt, hij zich verbijzondert. Daarmee plaatst de Burgemeester deze persoon in een verdachte hoek. Hij gaat nog verder met de bewering dat het dan ‘… niet intrinsiek in je zit’. Het lijkt een regelrechte beschuldiging. Geen VOG aanvragen = diep vanuit jezelf niet integer willen zijn. Te schandalig voor woorden en pure projectie. Projectie is onder andere een term uit de psychologie. Van projectie kan sprake zijn wanneer men eigenschappen of emoties van zichzelf tracht te ontkennen, verbergen of verdringen door deze toe te schrijven aan iets of iemand anders.Het is een grote verworvenheid van ons open en democratisch systeem dat het zo laagdrempelig is om je verkiesbaar te kunnen stellen. Dat is ook vastgelegd in onze grondwet. De Burgemeester heeft hierover niets te zeggen en dat is maar goed ook. Want niet de corrupte VVD Burgemeester bepaalt wie gekozen kan worden. Dat doen de inwoners van onze stad.Dan laten wij nog maar buiten beschouwing dat de vrouwenmepper en ex CDA Minister ‘Captain Gay Eurlings’ zo maar een bewijs van Goed Gedrag kreeg van de ‘VVD- justitie’.

Niet de niet gekozen veel al criminele en perverse Burgemeester(Video) bepaalt wie gekozen kan worden. Dat doen de inwoners van de stad.

Het zoeken en eventueel screenen van kandidaten is een verantwoordelijkheid van de politieke partijen zelf. De niet gekozen burgemeester speelt hierbij geen rol. Hij is niet de baas van de raad en kan dus niet – zoals een werkgever – om een VOG vragen. De ‘VVD- Gangster –Jorritsma’ mengt zich met zijn verzoek in het proces van vrije verkiezingen. Hij geeft de kiezers de illusie van veiligheid danwel onveiligheid. Hij zou moeten weten dat dit gezien kan worden als een poging om de verkiezingen te manipuleren N.B. voor een altijd liegende en perverse ‘VVD-Misdaadgroep’.Verkiezingen gaan tussen partijen en burgers. De inwoners van onze stad kiezen de politieke beweging waarin zij vertrouwen hebben. De landelijke politieke partijen hebben veel vertrouwen van kiezers verloren door de onmenselijke bezuinigingen, ‘Rat in pak Corruptie’(Video), de gevolgen van slecht pluk de armen en zieken kaal misdadige beleid, niet luisteren naar burgers en beloften niet nakomen en het verkrachten van de Democratie en de #metoo VVD Burgemeesters en CDA wethouders.Ook schandalen, misdaden en ‘Zijlstra-leugens’ van gewetenloze bewindslieden hebben het vertrouwen in de Gevestigde Orde politiek van de corrupte altijd liegende partijtjes CDA, VVD, D66, PvdA, CU en Groen Links aangetast. Kiezers zoeken daarom naar lokale politieke bewegingen die dichter bij hen staan en die een stem geven aan hun behoeften en belangen.In Eindhoven doen op 21 maart zestien partijen mee, waaronder enkele lokale partijen zoals BBL. Met het uiten van zijn vrees voor onbestuurbaarheid en zijn pleidooi voor een kiesdrempel zo vlak voor de verkiezingen, mengt de burgemeester zich in het verkiezingsproces. Zijn mening kan immers opgevat worden als een oproep aan de kiezers om toch vooral te gaan voor de grote (landelijke) corrupte anti democratische partijen. Dit is ongehoord.
Wij hopen dat de Eindhovenaren in alle vrijheid kunnen bepalen op wie ze op 21 maart stemmen en dat de Amsterdammers gaan stemmen op De Stem van de Straat partij.

Partijleider van de Stem van de Straat en ‘Underground Presentator van de Stem vd Straat  ing Steve Brown’ legt in de reportage hierna uit aan Psychiater Esther van Fenema waarom de Ratten in pak als John Jorritsma, Keizer, Fred Teeven, Jeanine Hennis, Art van der Steur, Ivo Opstelten, Loek Hermans, etc.  zelden of nooit worden vervolgd in NL:

 

 

2 antwoorden »

  1. Halbe Zijlstra kan natuurlijk fluiten naar zijn VOG.

    Hoe zit het met huisjesmelker Wybren van Haga ?
    Is huisjesmelken toegestaan bij de aanvraag van een VOG ?

    Camiel Eurlings (CDA) slaat zijn ex-vriendin het ziekenhuis in en krijgt hier een certificaat van VOG, d.w.z. een bewijs van bekwaamheid in extreme gewelddadigheid, een gediplomeerd bokser zou jaloers kunnen worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.