VVD

VVD-Raadslid Hunger stapt per direct op het Wachtgeld in na betrapt op Oplichting en Verduistering van 4 ton.

(van onze altijd liegende VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Deventer VVD-raadslid Carmen Hunger van de VVD-Misdaadgroep verlaat per direct de ‘Graai en Naai politiek’ duikt het Luxe Wachgeld in(Video).
De criminele Hunger raakte in opspraak doordat ze als aandeelhouder is gelinkt aan een ‘Nep en Fop Witwas-bv’ van haar criminele Rat in pak partner(Video), die 400.000 euro ‘leende’
( lees jatte) van de gemeente. Over dat geld is nu onduidelijkheid en dat is uiteraard foetsie en dat kunnen de “Labbenkakken” weer ophoesten. De ‘VVD- Gangsterin Hunger’ bralt in een ‘Zijlstra-Leugen- persbericht’ dat ze met deze beslissing iedere twijfel over mogelijke belangenverstrengeling wil wegnemen: ‘Het was een moeilijke beslissing, maar een noodzakelijke.’ In hetzelfde persbericht stelt de VVD-Misdaadgroep dat Hunger zich altijd aan de ‘VVD-regels’ heeft gehouden en dat dat ook uit het ‘Doofpot-onderzoek’ van de gemeente is gebleken. En dat zij als ‘eerlijke’ VVD-er is die een bewijs van goed gedrag(video) kan overleggen en nu het Luxe Wachtgeld in gaat. Waarom zit deze ‘VVD-Mega-Oplichters Hunger” niet in de cel? Omdat Justitie in handen is van de VVD-Misdaadgroep en het  ‘Nep en Fop Christelijke CDA(video)’. De corrupte en schaamteloze Fractievoorzitter Daaf Ledeboer noemt Hungers vertrek een persoonlijk drama en een grote aderlating voor de ‘VVD-Misdaad-partij’ en de plaatselijke cocaïne dealers, Pooiers ,Luxe restaurants en Hotels en bordelen(video) en roept iedereen op om bij de komende Gemeenteraad’s verkiezingen vooral op de VVD te gaan stemmen. Hunger is door ons per direct op het “Elite-Gangster Billboard “geplaats waar zij zich als en vis in het water voelt.

 

Opmerking: Maak een einde aan de ‘Rat in pak -Corruptie'(Video)van de Gevestigde Orde Partijen op het Stadhuis en in de Gemeenteraad en Stem op de “Stem van de Straat Partij(video)”. 

28 antwoorden »

 1. Dit is dus het vrouwenhoekje geworden. Niet slecht, een beetje sexisme.

  Lynn de rothschild (zwakzinnige koninging) kan de realiteit niet meer aan.

  Vlucht van twitter omdat zij en haar soort gezien zijn. Geen kans meer heeft er mee weg te komen.

  Krijgen we nog ergens een staatsbegrafenis voor david Rothschild. Dat was toch zo’n fantastische vent. Kwam bij alle koningen en koninginnen op bezoek.

  Of eerder, zij gingen bij hem op audientie.

  What happened.?

  Wordt uit de lucht geschoten en iedereen ontkent hem. ’t Lijkt hier Golgotha wel, tering he. Lafbekken. Hele leven geld aangenomen van de man en nu nog even hypocriet over zijn graf heen pissen door hem te ontkennen.

  Geert komt tenminste nog op voor landgenoten die uit de lucht geschoten worden.

  Gaat naar Rusland en overlegt, als vent. Duikt niet weg als een laffe Trut. Laat zich niet afkopen voor pitachoks (goedkoopste muntje rusland vroeger).

  Geert gaat, geeft je nooit op en is harde kern a.f.. En is zoals eerder vermeld;

  overal welkom.

  #Geertwaserwel

  Like

  • En die mensen vd MH17 stichting zijn knettergek. Als je nu nog met de regering meepraat dan laad je de verdenking op je dat er helemaal nooit een ramp is gebeurd.

   Elke non-disclosure die zij getekend hebben is niet bindend. Je kan geen geldige overeenkomsten sluiten wanneer je in diepe shock verkeerd na verlies van je kind, vader. Hoe hard de regering de nabestaanden ook intimideerd en in het legale donker houd.

   Walgelijk die vent die zo loopt te blazen tegen Rusland.

   Echt walgelijk en een blamage. Een regelrechte vernedering voor de slachtoffers die twitter account.

   Like

  • pomtiedom, niet te vroeg juichen. Titel van clip is misleidend.

   Maar het toverwoord ; RICO charges valt vaker en vaker. En zal dan ook het sleepnet zijn om de landverradende vissen uit het water te krijgen. En op het droge te laten spartelen.

   Steel-dossier is wat anders dan UraniumOne dossier (waarin Rusland undercover ging).

   UraniumOne is de strop wat mij betreft (transporteur vd uranium is al opgepakt, EO, en heeft gezongen, iedereen is gezien).

   Ook voor de militaire tribunalen waar een gedeelte van de elite onder gaat vallen.
   Guantanomo bay is upgraded naar 13000 high potential prisoners. Mooie is dat Trump de mensenrechten schendende “enemy combatant” status aan veel van de prinsjes en prinsesjes geeft. Hij verslaat ze met hun eigen wapens.

   NB. De FBI-agent die uit de school klapte. Deed onderzoek en werd van hogerhand het zwijgen opgelegd.

   Ok, die fbi-agent heeft alles bekend op zijn sterfbed. Die man ging dood, kanker?, en kon niet het leven uit zonder dit aan te kaarten. Dit ultieme verraad aan het volk en de vlag.

   Hoogverraad/ Art. 93 NL penalcode.

   Deathbed-confessions tellen heel zwaar mee in us law.

   De enige reden dit dossier al zo’n eind zo snel is opgeschoten. Is omdat een van de daders dus schoon schip maakte. Ik geloof dat de fbi-agent hij nog steeds leeft. Zal zijn verhaal eens opzoeken.

   Maar goed, RICO is the word. It got meaning it got groove

   Like


 2. Alles is hier geheim
  Een raadslid uit Bloemendaal over het slagveld van de lokale politiek
  Auteur: Marielys Roos
  https://www.bol.com/nl/p/alles-is-hier-geheim/9200000079001422/
  “Begin 2014 verovert Marielys Roos met voorkeursstemmen onverwacht een plek in de gemeenteraad van Bloemendaal. De politieke arena in het chique duindorp is gespannen. Als de bevlogen Roos het in een langslepende onroerendgoedzaak opneemt voor burgers die in haar ogen slachtoffer zijn geworden van machtsmisbruik door de overheid, zijn de gevolgen aanzienlijk. Burgemeester Ruud Nederveen doet aangifte tegen haar bij de politie, wegens schending van de geheimhoudingsplicht. Een misdrijf. In mei 2016 wordt Roos door de rechtbank veroordeeld. Sindsdien heeft zij een strafblad.[ … ]”

  Ja dat is wat, Gemeente Raadsleden met een strafblad. Was afgelopen zondag te zien, maar mocht geen details over deze zaak aan de buitenhof tafel komen vertellen. Over geheim gesproken .. dit was waarlijk het summum schoolvoorbeeld van hypocrisie door de NOS.

  Like

  • Wat een kanjer die vrouw, Marielys Roos.

   De vrouwen in de politiek doen het maar mooi deze ronde.

   Ik ben altijd team Karabulut geweest. Knalt samen met van Raak erop los.

   Die vrouwen van Koerdse/ Turkse komaf zijn m.i. altijd zeer beschaafd en respectabel volk geweest. Zeer begerenswaardig voor een man. Zetten je nooit voor schut, goed opgevoed.

   Moeilijk te benaderen maar je kan er uiteindelijk goed vrienden mee worden.

   Paar Turks/ Koerdse vriendinnen in de loop der jaren gehad en dat was, zelf zonder sex, zeer de moeite waard. Ze hanteren, net als Iraanse vrouwen, vaak een beetje mannenlogica (misschien hebben ze allemaal vervelende oudere broers).

   Dus daar kan je heel goed mee opschieten. En omdat ze vaak goed opgevoed zijn, zijn ze ook heel erg aantrekkelijk, Alleen weet ik niet wat dat er nou mee te maken heeft.

   Nou, dat kan ik je vertellen. Ik vond Dilan ook altijd een topper. Ziet er goed uit en dan die naam, Dilan.

   “You had my curiousity, now you have my attention. Explain yourself woman”. Ja toch.

   De eerste keer dat ik haar zag, schoot ik in de nostalgie. Toen had ze voor de foto ,haar bovenlip iets meer aangezet. Vandaar, dat ze me in de verte aan mijn eerste echte liefde deed denken.

   (was dat eh, was dat subtiel genoeg?)

   Toen ik het artikel doorlas en ze vertelde dat ze voor de vvd werkte, deed ze me gelijk aan mijn eerste ex-vrouw denken.

   ’t Kan verkeren.

   En ik vond het jammer dat zij gemeentelijk vvd beleid moest uitleggen. Want dan sta je automatisch al te liegen en redelijk voor lul.

   Ik begrijp de keuze 10 jaar geleden nog wel, vvd stond vroeger voor ondernemersschap en geld verdienen. Dat kan je altijd verdedigen, zeker in een welvarend land.

   Scherpe vrouw, zag denk ik gelijk dat het werkelijk niet uitmaakt met welke ideologische motieven je daar gaat zitten.

   Links/ rechts, allemaal hetzelfde dispuut en allemaal hetzelfde scharminkelige karakter.

   Dus die kan beter, veel beter dan de vvd. Stel je eens voor dat Rutte haar promoveert richting kabinet.

   Dan is je carriere gelijk over. Kijk naar alle afvallers die nog gaan komen of al weg zijn. Of zitten te zweten over geheimen die niet de hunne zijn.

   Maar goed, het wordt weer interessant.

   Rutte’s Thierry Challenge 2019/20 loopt nog steeds. C’66 wordt nog steeds gebruikt als stormram om Trut naar de finish te krijgen.

   Maar wat gaat Rutte doen om leden van zijn eigen partij te beschermen tegen bevriende presidenten/ potentaten en geitenliefhebbers?

   Gooit Rutte na zijn eer, ook zijn directe collega’s vd vvd in de prullenbak.

   Een drieste dictator valt via Turkse media leden van de vvd aan. Zittende parlementsleden. Met families, neefjes, nichtjes en ouders in een levensgevaarlijk land wanneer je de verkeerde politieke mening hebt (100-en journalisten/ opponenten in de cel).

   Dat kan je niet toestaan als mp. Dat is een directe aanval op onze democratie.

   Dan moet je duidelijk kiezen, steun je dan je eigen kamerleden en medeburgers. Of wacht Rutte op een schouderklop van de zoveelste schandknaap in een lange rij.

   Duikt Rutte weer weg, of zal hij net voor de GR18 weer opduiken en dapperheid en doortastenheid acteren.

   https://www.geenstijl.nl/5140935/ga-weg/

   Like

  • Trouwens, nu we het toch over talentvolle vrouwen hebben.
   Zat net GStv Chaos-Radio (Muntz en Staal).

   Op 0:47 kreeg ik het beste stemadvies en een goede kijk op mevr. Slim’s haar talent. één van de vele? Wie weet, ik ga wel even meedoen met die prijsvraag, als het kan.

   (she had my curiousity, now she got my attention: Kill Bill).

   Ik ben, was en zal onder de indruk zijn van zoveel natuurlijk talent om mannen en stemmers te overreden.

   Wat ze brengt, brengt ze enthousiast en met humor.

   Dat komt wel goed met haar. Als ik 2 stemmen had, kreeg zij automatisch 1 vd 2. En waarom ook niet !?

   Ik bedoel maar, onder de bus worden we al gegooid door Partijkartel parlementsleden.

   Wendy Slim, daarentegen, lijkt mij eerlijker, vriendelijker en zorgzamer dan 85% wat in D-Haag rondloopt.

   Als je dan toch de vernieling indraait, dan liever charmant en hilarisch. En eeerlijk gezegd, denk ik dat ze minder corrupt is dan vvd d66 cu sgp en cda.

   Zij is open en bloot, en dat waardeer ik wel.

   Ze lijkt mij minder naief omtrent de islam en haar aanhangers dan van Aertsen, en die is burgemeester.

   Dat ging de vorige keer ook zo goed in Amsterdamse Gemeenteraad. Wegkijkers en huichelaars in de Stopera.

   Omringd door C’66 en andere islamknuffelaars.

   (dat kan je alleen doen wanneer je moslim bent; islamknuffelen. Ben je geen moslim, dan ga je er onherroepelijk aan).

   Zie vd Laan, lag op sterfbed. Werd letterlijk levend opgevreten door de kanker. En wat doet de Marokkaanse medewerker, die heel rascistisch toegang tot meer gevoelige data had dan 98% van de rest van Nederland.

   Wat doet die Moslim in zo’n bevoorrechte en waardevolle positie? Keer op keer gaat het fout.

   Die rooft hem, en de Amsterdammers blind door valse facturen te laten uit te betalen. Als hij machteloos ah sterven is.

   Op zijn sterfbed lijkt het hen (zij deelde de buit) wel een goed moment om vd Laan te beroven.

   Nadat hij hen in hoge posities had geplaatst. Deze Marokkanen hebben het goed verpest voor de rest van de Marokkanen. Wie vertrouwd deze mensen nu nog in Amsterdam?

   Ja, van Aertsen, maar die heeft Amsterdam en haar bewoners ook niet op de eeerste plaats. Die is een dhimmy, niet uit onwetendheid.

   Maar uit hebzucht (carriere) en Lafheid. Je zal maar eens moeten opkomen voor autochtonen en andere fatsoenlijke Nederlanders.

   Zij Saaedia ait Taleb en mannelijk sletje, berooft, harteloos haar beschermer wanneer hij in doodstrijd op bed ligt. No problem, ’t is maar een jodenhond.

   Wauw, Moslims. Just wauw.

   Ashraf zijn diamant weg. En nog heel wat meer hoop, toekomst en veiligheid gewoon naar de gallemiezen. Dankzij islamknuffelen.

   Ik geloof dat de rechtszaken nu net beginnen tegen het vorige laffe GRaads-beleid.

   Dat heeft weinig nut als het waanzinnige knuffelbeleid wordt doorgezet.

   Het is een versnelling hoger gegaan de zwakzin. Ik hoorde dat mener Aertsen, gesoigneerd, dure schoenen aan. Een diploma en mooi gecoiffuurd haar.

   Het wijs acht de dialoog aan te gaan met salfisten. hahaha.

   Als je zoiets nog kan zeggen ben je echt van je padje af. Dan heb je geen flauw benul. Ik denk dat v Aertsen heus wel beter weet.

   De doden, ellende en sociale terreur die fundi-moslims teweeg gaan brengen en gebracht hebben, neemt hij op de koop toe.

   En die blijf-van-mijn lijfhuizen zitten nog steeds vol met moslim meiden en kinderen.

   Ga daar de verdomde dialoog eens aan.

   Stemadvies:
   https://www.geenstijl.nl/5140929/koop-dan/

   Like

  • Niet alle vrouwen in de politiek zijn welkom. En dan heb ik het over HRC.

   Waar je op moet letten. HRC/ Huma Abedin en Anthony Weiner. Op Weiner’s laptop zijn bewijzen van zeer zware en landverradende misdrijven gevonden. Misdrijven gepleegd door HRC.

   Vandaar dat het mapje ook ‘life insurance” heette.

   Weiner is een exhibisionist, perv, pedophile and complete degenerate. Was bezig met minderjarige meisjes en kreeg zo dat politieonderzoek aan de broek. Hij zingt en heeft alles en iedereen al verraden.

   Er was bijna een opstand in de NYC department gekomen toen bekend werd wat erop die laptop stond. En dat zij niet aangeklaagd werd. Politiemannen N-York hebben dit niet willen laten begraven. Daar bleken dus nog wel harde keern gasten te zijn.

   Je hoeft niet eens harde kern te zijn, gewoon menselijk is al voldoende om HRC en DNC in de prullenbak te gooien.

   Deze N-York storyline is een andere dan Jullian Assange’s. De aanval op het oude systeem is massaal en van alle kanten.

   It’s on.

   Gepubliceerd op 23 feb. 2018

   Like

 3. GeenPeil !!

  Dat was het woord wat ik laatst zocht.

  ‘Trading war stories’

  @B. Nijman | 22-02-18 | 21:00 

  Klasse stuk op GS, Generalissimo Bartissimo, slingert me weer helemaal terug naar die glorieuze oorlogscampagne, veldslag en zegetocht. Goed geschreven. In meer dan 1 opzicht.

  Die zegetocht en winst, is NL’se geschiedenis, die gasten hebben de geschiedenisboeken gehaald. Als persoon. Letterlijk zelf geschiedenis geschreven, ik weet niet of iedereen dat daar beseft.
  (vast wel)
  We deden het met z’n allen, maar hun schreven en signeerden het.

  Voor mij en alle andere GeenPeilers is het al legend.
  Farage, Roos die de zeeen overging, Alpetkin die provincie Utrecht belegerde; de onvermijdelijke glorie over de Eussr, dat komt allemaal terug als je het leest.

  En ik krijg nooit genoeg van winnen, wat Trump ook zegt.

  -Zowel voor- als tegenstanders waren in een chaotische strijd verwikkeld rond een nog nooit vertoond burgerreferendum over een EU associatieverdrag dat niemand had gelezen, met een land dat we alleen kenden van postorderbruiden – en van MH17.

  Ik heb absoluut niks tegen postorder bruiden uit ukraine.

  MH17 massamoord daarentegen. .

  https://www.geenstijl.nl/5140870/but-what-a-ride-it-was/

  Like

  • Testify!

   Ik begrijp jullie pijn. Ik moet opstaan, een Catalonie, ik moet van mijn ‘zolderkamer’ afkomen. Teveel ik’s ? Was mij ook opgevallen. Het geeft alleen maar aan dat ik tot nu toe gewoon een lapzwans was. IK ga wat doen tegen dit.
   Smarties | 23-02-18 | 10:08

   Uit het hart, dus die gaat. Ik ook.

   En idd via comments, als dhr Wilders zelf, minder focused op islam dan is ie acceptabeler voor meer mensen. Weet hij denk ik zelf ook. Soms moet je blijven spreken. Als je het ziet moet je wel.
   Denk ik, moeilijk in te schatten over een korte periode en referentiepunten.

   De EU is de onzichtbare vijand van het land Nederland.

   De eed en woord van de regerende politici is dus niks waard. Maar dat wisten we al langer dan III kabinetten.

   Maar de politie/ leger en ambtenarij hebben toch ook gezworen Nederland te beschermen. Tegen vijanden van binnen- danwel buiten.

   Hoe staan die hier in, en wanneer trekken zij de grens? Zij zijn bij wet en moraal toch verplicht op de rem te gaan staan.

   Alternative media is sterk genoeg nu om de hulptroepen publiekelijk te steunen of zaken uit te lichten. Reputaties en carrières te beschermen.

   En verdomme, de meeste Nederlanders interesseert het allemaal toch geen zak.
   Dus doe maar wat, 75% van Nederland slaapt toch door alles heen.

   Like

 4. Dodenlijst ’66 and execute order ’66

  Gaat niet alleen om het doden vd echte functionele democratie in Nederland. Het magistreel blokkeren pvv en de 1,5 miljoen stemmers.
  Het is ook de order voor de dood van de partij zelf.

  Die houden de vvd uit de wind en verbranden zichzelf door uit alle macht, en in spoedtraject, EU wensen uit te voeren. De leiding d58 weet ervan, de leiding vvd ook.
  Deze strategie hebben ze niet zelf bedacht, niet voorgelegd ad leden en vrijwilligers etc. etc.

  ALDE is de EU-partij waar alle landverradende ambities van VVD en D’66 samenkomen.

  In bxl hebben ze besloten dat d63 de te verbranden bliksemafleider is. Het maakt voor de partijbonzen niet uit. vvd en d66 zijn dezelfde mensen. En zij werken, zoals nu blijkt, niet voor Nederland en de Nederlandse bevolking.

  Beide partijen hebben niks met liberaal te maken. Niks met werkgelegenheid.

  Alleen ADEL, Verhofstadt daar werken ze voor. En dat zijn diegene die hen al die kwartjes betalen.

  De adel is nog geen 1% vd bevolking.
  Wel raar dat die voor 60 zetels zijn vertegenwoordigd in ons Nederlandse parlement.
  En rvs etc etc
  Het doel is de vvd door te laten gaan. D66 en die gren zijn gewoon de zwakzinnige afleiding.
  Hou de vvd in de gaten, d59 is al dood. Alle aandacht die je aan die zwakzinnige minister en min Kech geeft, is schieten op het verkeerde doel

  Die kant op staan…

  Like

 5. Een natie kan zijn dwazen en zelfs de ambitieuze overleven, maar het kan verraad niet van binnenuit overleven.” Een vijand aan de poorten is minder formidabel, want hij is bekend en hij draagt openlijk zijn banieren, maar de verrader beweegt zich tussen degenen binnen de poorten vrijelijk, zijn sluwe gefluister ritselt door alle steegjes, gehoord in de zaal van de regering zelf, want de verrader lijkt geen verrader – hij spreekt in de accenten die zijn slachtoffers bekend zijn, en hij draagt hun gezicht en hun kleding, en hij doet een beroep op de laagheid die diep in de harten van alle mensen ligt, hij verrot de ziel van een natie – hij werkt in het geheim en onbekend in de nacht om de pilaren van een stad te ondermijnen – hij infecteert het lichaam politiek zodat het niet langer weerstand kan bieden. moordenaar is minder te vrezen. “- Cicero, 42 BC

  Like

  • Die Cicero was zo gek nog niet. Ruim 2 millennia geleden, de zwakzin en Landverraad in ons kabinet beschreven.

   Wat men al zegt, sinds het begin van democratie en beschaving:

   Zwakzinnigheid kent geen tijd.

   Like

 6. Mensen in de 2e kamer die met vvd/ d66 handelen bedrijven letterlijk een spel.
  Mensen die op d66 stemden hebben volgende keer niks om op te stemmen. Wie zich nu inzet voor de partij d66 wordt bedrogen.

  Je ziet aan alle suïcide acties en doordrukken van wetten, dat de d66 in een sterfhuis-constructie zit. Die gaan, omdat EP enzo, fuseren met de vvd. Alsof er dan een schone en frisse club mensen zou zijn.
  Rutte die verantwoordelijkheid neemt, vertrekt naar Eussr kalifaat. Dijkhof die de nieuwe zwakzinnige kamerleden heeft getraind in nietszeggendheid. En dat moet dan de pvv, fvd en sp uit de regering zien te houden.

  Dan mogen ze wel opschieten met merchandise en andere plastic rommel.
  2019/20 staat al om de hoek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.