Media-Maffia

‘Staats-NPO’ in duistere greep van anti-democratische D66 Ollongren&lubach en PvdA Martijn van Dam.

(door Delo in samenwerking met onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Smeekbede van Rijxman namens ‘dr. Goebbels-Staats-NPO’ over Bezuinigingen: Doe dit niet(Video).
De vrouw/echtgenoot van D66 Minister ‘Bilderberg-Jonkvrouw –Stasi—Ollongren’(video) produceert DWDD-vervanger.
De vrouw/echtegenoot van Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse corrupte Zaken, dr. Goebbels Irene van den Brekel krijgt een flinke vinger in de pap bij de Staats-NPO. Ze maakt met haar bedrijf Human Factor voor de Elite nu al de ‘Grachtengordel- Drol -Arjen Lubach-show Zondag Met Lubach‘, maar krijgt straks ook één van de belangrijkste dagelijkse tijdslots op het ‘Elite-propaganda vlaggenschip NPO 1’ onder haar antidemocratische hoede.

Jonkvrouw  Kajsa Ollongren van Taxfree ‘Graai- King Willem’ wordt uitgejouwd voor Moordenaar en Maffia:

‘PvdA-Banencarrousel’ met Van Dam is los van alle Remmen en Schaamte met goedkeuring van Rutte(Video).

De nieuwe verrotte DWDD vervanger, de reactionaire, opportunistische VPRO-Zomeravond- ‘Media Hoer Margriet van der Linden gaat presenteren zal namelijk ook worden gemaakt door de anti democratische D66-ministersvrouw. Het door het linkse reactionaire BNNVARA zelf geproduceerde De Wereld Draait Door van #metoo-pedo-subsidie- Miljonair Matthijs van Nieuwkerk (video) is vanaf dit jaar nog maar zes maanden per jaar te zien en in de overige maanden – grofweg van mei tot en met september – gaat de steunpilaar van de Gevestigde Orde ‘Judas Margriet van der Linden’,die zich zo een beetje in de hele corrupte media heeft gehoereerd een dr. Goebbels- Grachtengordel -Elite- programma’ maken voor het ‘Nep en Fop Christelijke KRO-NCRV’.

 

 

3 antwoorden »

  1. I.h.k.v. de verplichte wettelijke orgaandonatie conform het D’66 wetsvoorstel, zijn de borsten van Ollongren gereserveerd voor Eva Jinek en is de penis van Gordon gereserveerd voor Alexander Pechtold, tenzij men bezwaar aantekent binnen de vastgestelde termijn.

    Like

  2. Weer zo’n monster(foto)….Wel fijn he dat we die foute nichten en foute homo’s zoveel(uit medelijden)aandacht hebben gegeven in de jaren 70(dankjewel Ome Joop!)Moet je nu zien wat een monsters het zijn geworden die geen empatie of gevoel hebben alleen hun perverse sexdrang(satan)adoreren.Het woord alleen maar erger en erger let maar op over een paar jaar gaan we het gewoon vinden dat er een oude vieze man met een kind hand in hand over straat zien lopen dat is de volgende stap die deze beesten die ook al menen het recht te hebben over onze organen gaan uitvreten!WAKE THE FUCK UP BEFORE ITS TO LATE!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.