d66

‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte 3’ blijft No Mattter What achter ‘Mad Dog-DDR-66-Ollongren’ staan.

(van onze antidemocratische Rent a D66 redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het Lieg en Bedrieg ‘Taxfree-Shell- Kabinet Rutte3 wil niet terugkomen op de domme ‘Bral-uitspraak’ van D66 Minister ‘Bilderberg- Jonkvrouw- Kajsa-Stasi-Ollongren’ (Binnenlandse Corrupte Zaken) dat de Brunssumse wethouder Jo Palmen beter kon vertrekken. De ‘CDA- Rat Vicepremier-Domme-Hugo de Jonge’ voorheen Wethouder voor de Onleefbare in Rotterdam(Video) wil niet brallen of Ollongren in december te vroeg heeft geoordeeld over Palmen, van wie de integriteit in twijfel was getrokken. Wat ze dus De Facto heeft gedaan. Twee hoogleraren concludeerden deze week dat geen sprake is van een groot integriteitsrisico. Volgens hoogleraar Arno Kosten heeft Ollongren „erg vlug uit de heup geschoten net zoals de seniele US President ‘Mad Dog Trump’ altijd doet als hij niet bezig is vrouwen in hun Kruis te grijpen(video)”.De ‘DDR66- Minister Ollongren’ die inmiddels net als Trump bekent berucht staat als een antidemocraat die zich uitsluitend inzet voor de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’ en het ‘Taxfree Shell-Koningshuis‘ sloot in december niet uit dat zij zou ingrijpen als Palmen niet zelf zou vertrekken. De Godsdienstwaanzinnige CDA Burgemeester Luc Winants stapte zelfs op vanwege de kwestie en ging het Luxe Wachtgeld in, omdat hij niet kon instaan voor de integriteit. Maar volgens de hoogleraren dikte de Godsdienstwaanzinnige Burgemeester de conclusie van een eerder integriteitsonderzoek aan. Ontlastende informatie werd eruit weggehouden.

Jonkvrouw Kajsa Ollongren van Taxfree ‘Graai- King Willem’ wordt uitgejouwd voor Moordenaar en Maffia:

’Niet recenseren,want Ollongren draait het laatste restje democratie en Vrije news(video) de nek om voor de Bilderbergroup en de ‘Taxfree- EU-Elite’.
De Corrupte CDA-Rat Vicepremier De Jonge wil de domme, hysterische uitingen van Ollongren „,niet recenseren,wat dat laat ik aan onze God Shell over”. Hij noemt het een „uitzonderlijke uitspraak van een uitzonderlijke Lesbo van ‘Gay Rutte’ met puike connecties bij de Staat-NPO(video)” in een „uitzonderlijke context van ons ‘Taxfree -Shell Kabinet’ ”. Met de aanstelling van interim-burgemeester de extreem corrupte oude ‘CDA-Rat-Gerd Leers‘ heeft onze Ollongren volgens hem de „ Duivelse stappen gezet die nodig waren”. Ollongren zelf denkt dat ze niet te vroeg heeft gesproken, want aan zelf reflectie heeft zij nog nooit gedaan als ras DDR66-er. „Op dat moment was de situatie zoals die was, met de burgemeester die opstapte en met de motivatie die hij daarbij gaf en daar heb ik mij over uitgesproken en niemand die mij wat doet, Houzee! ” Volgens de schaamteloze en gewetenloze DDR-66-Minister zelf liggen er verschillende rapporten en moet nu eerst de gemeenteraad zich uitspreken.

9 antwoorden »

 1. Van bestuurderskracht is hier uiteraard geen sprake? Door enkel en alleen afkondigen van decreten is in het geheel geen intelligente inbreng nodig?

  Like

 2. “Ollongren identificeert zichzelf als lesbienne[6]; zij is gehuwd met Irene van den Brekel.” [6] K.H. Ollongren, Burgemeester Dales-lezing, Rijksoverheid, 2 februari 2018

  Ik heb niets tegen lesbiennes, maar wel tegen types die on-democratisch de Nederlander het referendum afnemen. Het plaatst meteen de gehele groep van lesbiennes, homo’s , biseksuelen, en transgender’s in een kwaad daglicht. Deze groep gaat gewoon door met het afbreken van de maatschappij met de hakbijl van politieke correctheid. De Nederlandse burger hoeft niet te lijden voor de inherente gebreken van de LGBT community. Tom Staal wilde aangifte doen in Brussel tegen het door de EU onterecht bestempelen van GeenStijl als fake nieuws, maar kreeg weinig soelaas. Dezelfde flauwekul zeg maar die Micha Kat met z’n video’s aan de broek kreeg. Een rechtszaak tegen de minister Ollongren door naar de rechter te gaan om een referendum over de referendum-intrekkingswet af te dwingen is volgens Professor of Constitutional and Administrative law at Leiden University Wim Voermans best kansrijk, maar niet als het gajes aan de macht is.

  Like

 3. En uw referendum moet worden afgeschaft want , u mag trix geen centimeter in de weg staan en maar zwaaien ?

  De vraag is natuurlijk of er een causaal verband bestaat tussen haar opname in de adelstand en de positie van Kajsa als de ‘sluipmoordenaar van onze democratie’. Gezien de rol van Beatrix op de achtergrond van de ‘briljante carriere’ van Kajsa en haar parallelle ‘verheffing’ tot Bilderberger -een organisatie die verregaand wordt aangestuurd door Beatrix als dochter van de oprichter- lijkt deze vraag bevestigd te moeten worden beantwoord. Dit zou dus betekenen dat de ware ‘sluipmoordenaar van de democratie’ niemand minder is dat Beatrix zelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.