Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

VVD-Misdaadgroep met beroepsleugenaars als Zijsltra&Rutte en ‘Koppelbaas partij PvdA’ &’DDR-66′ in een een vrije val.

(van onze Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR-De’ Koppelbaas partij PvdA’ van ‘arbeidersverrader Asscher’ zit als sinds zij zich ging hoereren voor de VVD-Misdaadgroep in een vrije val wat zelfs in 40 gemeentes heeft geleid dat de PvdA verder gaat onder een andere-(schuil)- naam(video).De VVD-Misdaadgroep &PvdA-hoertjes liggen al jaren onder vuur. Met het vertrek van de ‘Beroepsleugenaar & Oorlog‘s Hitser Zijlstra’ zijn opnieuw alle schijnwerpers gericht op de liberalen‘Rat in pak-criminelen’ en vooral op het patroon van verkeerde inschattingen, verbroken verkiezingsbeloftes , ‘Mega-Fraudes’, #metooBurgmeesters(Video),  ‘Teeven-Witwassen’ van miljoenen drugs geld(video) en verbazingwekkend slecht Lieg en Bedrieg crisismanagement door o.a. het gewone Volk uit te schelden voor Labbenkakken. In Den Haag en het ‘Misdaadcentrum het Binnenhof’ worden voorzichtig vergelijkingen gemaakt met de nadagen van het corrupte ‘Nep en Fop Christelijke’ CDA, op het moment dat die partij lang aan de macht was.

‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte 3’ blijft No Mattter What achter ‘Mad Dog-DDR-66-Ollongren’ staan(Video).

D66 is een kwaadaardige Tumor die de Democratie sloopt voor de gewetenloze en meedogenloze ‘Taxfree-EU-Elite’(Video).
Gaat de VVD-Misdaadgroep van ‘Godfather Rutte, de oude CDA Ratten  Balkenende, Eurlings, Lubbers, Scheffer en Donner, etc. van vroeger achterna? Toegegeven de CDA ‘Censuur-Lord Buma’ weet tot nu toe met Duivels gedraai en gelieg de schade te beperken, wat niet gezegd kan worden van ‘DDR-66’ met ronduit walglijke antidemocratische corrupte typetjes als ‘Suikeroompje Pechthold'(video)en ‘Bilderberg- Jonkvrouw- Stasi-Ollongren. Die zitten inmiddels ook al in een vrije val. Wordt de Stem van de Straat partij bij de komende Gemeenteraadsverkiezingen groter dan de VVD, D66 en de PvdA ondanks de totale boycot van ‘Censuur-AT5′, en het bejaarde PvdA mannen VOD- Het Parool en hun ‘Elitaire-vuilnisbak’ de Balie(Video). Het zou zomaar kunnen.

Opmerking: Maak een einde aan de ‘Rat in pak -Corruptie'(Video)van de Gevestigde Orde Partijen op het Stadhuis en in de Gemeenteraad en Stem op de “Stem van de Straat Partij(video)”.

 

4 antwoorden »

  1. Dit is beatrix alexander donner en de rest van de koningen in europa

    Prins Jaime de Bourbon de Parme, zoon van prinses Irene en neef van koning Willem-Alexander, wordt de Nederlandse ambassadeur bij de Heilige Stoel in Vaticaanstad. Dat is vrijdag bekendgemaakt na de ministerraad.

    Hij zal een tegenkerk opzetten, die de aap van de kerk zal zijn omdat hij, de duivel, de aap van God is. Het zal het mystieke lichaam van de antichrist zijn dat in alle uiterlijkheden op de Kerk zal lijken als het mystieke lichaam van Christus. In een wanhopige behoefte aan God zal hij de moderne mens ertoe brengen, in zijn eenzaamheid en frustratie, steeds meer te verlangen naar lidmaatschap van zijn gemeenschap die de mens een doelverbetering zal geven, zonder dat er persoonlijke aanpassingen nodig zijn en zonder de erkenning van persoonlijke schuld. Dit zijn dagen waarin de duivel een bijzonder lang touw heeft gekregen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.