Herdenking Februaristaking

Amsterdam en de Stem v.d. Straat herdenkt Februaristaking en roept op tot Verzet tegen Rutte&Co.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij: Sta op met de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en Stem op de Stem van de Straat partij(Video)!
Op 13 mei 1940, drie dagen na de Duitse inval in Nederland vluchtte de laffe ‘Taxfree-Koningin Wilhelmina’  en haar slaafse, corrupte laffe Ministers uit het tweede kabinet-De Geer uit NL met o.a. het goud uit de Nederlandse bank.De werkonderbreking staat bekend als het grootste openbare protest in Europa tegen de jodenvervolging door de nazi’s, terwijl de laffe en corrupte Amsterdamse Politie(video) samen met de NSB en de Overgrootvader van Asscher (video) de meeste Joden afvoerde van heel bezet Europa.

Dodenherdenking ’40-’45 is gekaapt door de Elite en de Mainstream Media(video).

Zie hierna schokkende beelden van de Victorie NSB Parades vlak na de inval en overwinning van de Nazi’s ter eren van Mussert op de Dam feestelijk begeleid door de Amsterdamse politie (vanaf 7 minuten):

Met de woorden STAAKT! STAAKT! STAAKT! riep de Communistische Partij Nederland 25 februari als enige partij 1941 arbeiders op zich te verzetten tegen de razzia tot grote schrik van de toenmalige   corrupte Gevestigde Orde partijen. In rap tempo sloten tienduizenden Amsterdammers zich bij hen aan en dat zouden ze nu weer moeten doen door lid te worden van de Stem van de Straat partij(video) . Een dag later breidden de protesten zich uit naar de Zaanstreek, Weesp, Hilversum, Haarlem, Velsen, Utrecht en Muiden.
André van Duin uit de Stal van de ‘Riool- Showbizz -King- Goede Doelen Oplichter- Joop van de Ende’  is het bewijs van faillissement van de Herdenking organisatie’s.
Ter nagedachtenis aan die gebeurtenis komen mensen samen bij het monument de Dokwerker op het Jonas Daniël Meijerplein. Liesbeth van der Horst, directeur van het Verzetsmuseum Amsterdam, houdt een toespraak over het lot van de stakers. ‘Riool-Tokkie-Acteur’ en  bejaarde ‘komiek’ André van Duin( ‘Paard in de gang ja.ja. een paard in de gang’) draagt twee gedichten voor. De Dokwerkers zouden er van gekotst hebben.

Met‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).

Met de herdenking begint ook het Jaar van Verzet. Tegen wie? Tegen de uitbuiting en vernedering van het Volk door ‘Shell-Taxfree Rutte&Co’. Of tegen de ‘DDR-66 -Minister’ ‘Jonkrouw-Bilderberg- Stasi-Ollogren’(Video) die het Volk wil muilkorven en 24/7 als een heuse ‘Big Brother is watching you iedereen wil afluisteren. Verschillende duistere zwaar gesubsidieerde organisaties houden dit jaar activiteiten rond het thema, in de hoop mensen te laten nadenken over verzet in de Wereld van  ‘Mad Dog Trump’ en zijn loopjongens  de EU-Elite &Rutte& Co(Video) nu.

19 antwoorden »

 1. Over de grootste Maarschalk aller Tijden Josef Stalin zijn er 5 Nieuwe boeken uit die hem vrijpleit van alle leugens die over hem zijn verspreid. ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen over deze grote persoon .

  Like

 2. Dat de CPN bewust kapot is gemaakt valt te bewijzen. en dat geld ook voor de Waarheid die ik zelf elke vrijdag 10 stuks huis aan huis probeerde te verkopen met wisselend sucses .Vreemd vond ik het dat er verder niemand was die mij kon vertellen hoe dat moest.ik moest het maar uitzoeken Ik heb bij de CPN nooit iets gehoord over de mislukte staatsgreep van Gerbrandy. ook vreemd was het feit dat men Nederlands beste journalist ontsloeg het was Joop Wolf die hier verantwoordelijk voor was. zelfs Markus Bakker stak geen poot uit vreemde gang van zaken. http://communistischepartijholland.123website.nl/

  Like

 3. Overigens was mijn opa nog de drukker van dat “Staakt, staakt, staakt!” krantje:

  Roel was vroeger de lijsttrekker van de CPN in Amsterdam. 95 procent van Amsterdammers stemden vroeger (tot in de jaren 70) nog op Roel en Harry.

  Like

   • Stalin en Wallstreet hebben aan Hitler geld gegeven om in de jaren ’30 aan de macht te komen met behulp van de Duitse industriëlen.

    De Sovjet-Unie wilde de communisten in Duitsland verzwakken, omdat ze het liefst een burgeroorlog zagen in Duitsland en dan kon Stalin zelf half Duitsland t.z.t. veroveren met het Rode Leger.

    Stalin, Shell, General Motors, Ford Motor, de familie Bush, Rothschild en Rockefeller leverden Hitler olie, tanks, kerosine en grondstoffen om Warschau, Rotterdam, London plat te bombarderen en half Europa te veroveren.

    Stalin stond al klaar met 20.000 tanks en 5 miljoen soldaten aan de oostgrens van Europa in Mei 1941. Hitler had het nog druk in Griekenland en Kreta. Maar Hitler verraste Stalin op 22 juni 1941, terwijl Stalin op 9 juli 1941 Duitsland zou gaan aanvallen.

    Het spelletje liep dus ietsje anders voor Stalin, Rockefeller, Rothschild en Wallstreet, maar het resultaat in 1945 mocht er zijn.

    The rest is history.

    Like

  • Roel Walraven heb ik persoonlijk ontmoet.Niks op aan te Merken. Ik heb een artikel van de Groene Amsterdammer waarin staat hoe de CPN aan haar einde kwam schrikbarend maar ik geloof het artiekel geen wonder met elsbeth etty godzij dank is zij weg, en haar nieuwe baas RRC handelsblad is een grote leugenaar want ik deed daar mee aan de Katyn Discussie die wij glansrijk wonnen Ik had 10 punten die bewezen dat de SS die 34.000 Poolse officieren vermoorden en ik werd geschorst daar

   Like

 4. Hey, weet iemand of er al een online petitie is gestart om van baalen op BZ te krijgen.

  als Minister. Dat wordt gigantisch. Dat wordt een afgang. Kolere, dan gaan we lachen.

  Dat mag het volk, in deze gure en kille tijden, niet onthouden worden.

  #hansje didnothingwrong

  Like

 5. Hoor op npo1 , kapitool of buitenhof, een ambtenaar zeggen dat ruttes uitspraken qua bestedingsvermogen bij de burger toegenomen is, je ziet dat ze gewoon naar zijn mond praten, terwijl mij zeer strigent bestedingsvermogen met moeite nog gehaald wordt, de prijzen rijzen de pan uit, gewoonweg de bedrijven verdienen steeds meer en de mensen moeten min of meer de broekriem aantrekken?
  Zo zijn de ondersteunende wetenschappelijke onderzoeken ook nog zodanig beïnvloed dat er geen reet van klopt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.