Media-Maffia

‘Junkie Gordon’ van ‘Gay Rutte’ alsnog voor de rechter gedaagd als Stalker. VVD in vrij val.

(van onze ‘Riool-Showbizz-VVD-misdaadgroep’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De VVD-Misdaadgroep bevindt zich al in een vrije val(Video) en nu dient zich alweer het volgende VVD schandaal aan met Rutte zijn billenmaatje ‘Junkie Gordon’.
Hoewel het erop leek dat het ‘Aap-liefdesdrama’ voor Gordon eindigde met een sisser, omdat een kortgeding werd afgewend, krijgt het verhaal alsnog een naar staartje. De man uit Almere in wie de 49-jarige ‘Riool-presentator’ en corrupte Top VVD-er dacht zijn partner ‘Onno Hoes-schandknaap'(Video) te hebben gevonden daagt hem voor de rechter wegens laster en stalking en onbetaalde seks rekeningen. Dit meldt een regionale omroep.Op 9 april zal een kort geding in deze zaak dienen voor de rechtbank in Lelystad, schrijft Omroep Flevoland.

‘Junkie Gordon’ feliciteert billenmaatje Rutte met regeerakkoord:‘Ik vind je ongelofelijke kanjer’(video).

De advocaat van de Almeerder, Vincent van der Velde, zegt tegen de regionale omroep dat het kort geding bedoeld is om Gordon te laten stoppen met verdere riool publicaties over de man, lasterlijke uitspraken te doen en om contact met hem op te nemen en zijn open staande (cocaïne&sex) rekeningen te betalen.
Opmerkelijk, omdat Gordon op 14 februari een kort geding wist af te wenden, door de eis van de betreffende man in te willigen om alle naamsvermeldingen en ranzige foto’s van hen samen te verwijderen van sociale media. In deze berichten schreef hij over een verbroken (betaal)Junkie-relatie, maar de persoon die hem heeft aangeklaagd zegt dat er nooit sprake is geweest van liefde. Advocaat van der Velde liet toen aan Privé weten geen noodzaak meer te zien voor een kort geding. Op Instagram bralt Gordon zich ’verraden te voelen door de liefde en de cocaïne (Video)’. Dit schrijft hij bij een bericht waarin te lezen valt: „Dat gevoel dat je als Junkie een kogel voor iemand zou opvangen, maar dat je erachter komt dat hij de trekker overhaalt net zoals de zussen Holleeder en mijn grote ‘RTL-Riool- Boulevard -vriend’ (Junkie)-Peter R. de Vries bij Holleeder heeft gedaan(video) .

 

6 antwoorden »

 1. De bewering van Gordon dat hij en John Ewbank jaren geleden porno keken en daarbij elkaar masturbeerden maakt de tongen los. Luister naar een opmerkelijk fragment uit De Coen en Sander Show (Radio 538). Bekijk het hele gesprek via 538.nl/coen-en-sander-show

  Like

 2. Wanneer krijgt onze Gordon zijn eigen plekkie in dierentuin Artis, tussen de apen ?

  Mag die de hele dag zijn kunsten vertonen en volop aandacht trekken bij het kijkerspubliek.

  Als beloning krijgt hij zijn welbegeerde banaan. Wat die ermee doet moet Gordon zelf weten.

  Like

 3. als je de vader van je eigen kinderen moet vermoorden in opdracht van de vaticaan ?
  en ons belasting geld ging naar een paus die de koninghs moest ondersteunen !
  hadden we maar een leider als gaddafi waar je € 0,14 betaald voor 1 liter benzine geloof me hadden we een andere wereld vraag mabel ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.