pvda

’Onze’ ‘PvdA-Huilkomediant& LandverraderTimmermans’ zou EU toch hervormen?

(door Martin Visser en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- EU-Elite’ wil veertig euro extra van elke Nederlander behalve van het ‘Taxfree –Koningshuis’(video).
In 2013 wist de ‘PvdA- Huil komediant- Timmermans’ en Landverrader het nog heel goed. Hij was toen minister van Buitenlandse Corrupte Zaken en hield een gloedvolle speech over de noodzaak om de extreem corrupte Europese Unie van de ‘Naai en Graai Elite’ te hervormen. Hij wist toen donders goed dat kritische burgers zich niet laten overtuigen door simpele ‘Nep en Fop rekensommetjes’.Als je tegen de kiezer zegt dat de EU ons een maandsalaris oplevert, zo hield hij schaamteloos zijn gehoor voor, dan krijg je meteen de vraag: waar is dat maandsalaris dan? Zulke we nemen u in de maling rekenarij – zoals het dr. Goebbels  ‘Staats-Centraal Planbureau’ van de ‘Shell- Massa-Moordenaar en Top VVD-er Zalm’ eerder heeft gedaan – is dan ook zinloos. Wat kopen de kaal geplukt burgers daarvoor? Inmiddels leven 50 miljoen EU Burgers al jaren onder de armoedegrens, waarvan tegen de 3 miljoen in NL.

Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij  kaart de ongelijkheid en armoede in A’dam aan(video).

Dat was 2013.

Inmiddels is diezelfde ras arbeidersverrader en Top ‘PvdA-huilkomediant- Timmermans’ alweer enkele jaren de nummer twee ‘Graaien en Naaier’ in de corrupte Europese Commissie. Zijn ‘Maffia-baas’ de altijd liederlijk kussende en zuipende Knettergekke Jean-Claude Juncker rekende onlangs voor dat de EU ons slechts een kopje koffie per dag kost. En Timmermans riep premier  ‘VVD Godfather Rutte’ (video)deze week op in eigen land uit te leggen dat het heel verstandig is om Brussel  en eerlijke Fransje en Juncker meer geld te geven. „Ik denk dat ( de domme) Nederlanders nuchter genoeg zijn om gewoon heel zakelijk te kijken: wat heb ik eran”, bralde Timmermans op populaire ‘riool-toon’ alsof hij weer Nep en Fop zat te janken ten tijde van de duistere Mh17 slachtpartij.

En dat is dan ‘onze’ corrupte PvdA man in Brussel. De man die zoveel macht zou krijgen als eerste eurocraat onder ‘Psycho -Juncker’. De PvdA-man die de Europese Unie zou hervormen, die geleerd had van het referendum in 2005, toen hij nog zo hartstochtelijk ’ja’ zei tegen de Europese grondwet en de kiezers even hartstochtelijk ’nee’. De man die in een vorig leven nog bralde dat kritische kiezers niet te porren zijn voor Europa met louter zakelijke argumenten. Hij komt nu zelf met een weinig overtuigend rekensom. En dan vinden ze het gek bij de ‘PvdA- Koppelbaas partij’ dat in veertig Gemeentes de PvdA-hoertjes onder een andere-(schuilbaam) naam(video) mee doen aan de Gemeente verkiezingen.

Opmerking: Maak een einde aan de ‘Rat in pak -Corruptie'(Video)van de Gevestigde Orde Partijen op het Stadhuis en in NL en de EU en in de Gemeenteraad en Stem op de “Stem van de Straat Partij(video)”.

 

 

 

 

15 antwoorden »

 1. Die vreselijke corruptheid straalt van zijn dikke lijf uit.

  Wat wil je ? als eurocommissaris iedere avond gratis vreten in de luxe 10-sterren restaurants met 6 gangen, terwijl de Euro-labbekakken naar de voedselbanken worden gejaagd.

  Like

 2. Topclub die EU. Fijne, competente spelers ook.

  Dat Italië het beste is wat we hebben was maar een grapje.

  Italië is, als je er moet wonen. Of er naar kijkt. gewoon een derde wereld land.

  Vraag maar eens hoe corrupt en waanzinnig vals de huiswarmte en energie distributie is. Overal in Italië, niet alleen platteland. Bevolking wordt bij het leven beroofd door magistratuur.

  En dat is nog maar één vd tientallen systeem-fouten in dat land.

  Het allerkwalijkste vind ik wel dat het Recht nooit is, of kan meegaan met de huidige maatschappij. En maatschappelijke realiteit.

  Die mensen leven nog in een rechtsbestel dat stamt uit 1700 nog wat.
  Wanneer het recht niet de reële situatie aankan of de realiteit berechten. Dan blijft de maatschappij zich ook in dat beklemmende/ kleine kader zich ontwikkelen.

  Die kan niet hoger of breder ontwikkelen. Omdat het stoffige wetboek dat niet toestaat.

  Die komen net uit de feodale tijd qua wettelijke geest. De totale verroesting in dat systeem is definitief. Ook onvoorstelbaar corrupt: rechters, ovj, advocaten.

  Maak je daar als Nederlander maar geeneens een voorstelling van. Je zit toch fout.

  Het filmpje behandeld andere kritieke punten. Die net zo hard voor Frankrijk of ander land zouden kunnen gelden.

  Ik blijf goede hoop houden op Beppe Grillo en 5-sterren movement. Maar fixen doe je dat land niet. Laat staan dat het een sterke, flexibele bondgenoot is.

  Dat land had allang in de ziekenboeg moeten zitten. Niet de centrale eu bank leiden.

  Like

  • Advocaat daar, is ook het makkelijkste beroep. Die zie je ook nooit iets naslaan, of opzoeken. Is niet nodig, wat je 35 jaar geleden hebt geleerd is nog steeds valide.

   “Zo en zo zit het, nee ’t is niet anders”

   En dan nog maakt het niet uit voor jouw recht. Of gerechtigheid, als de tegenpartij familie is van de rechter of ovj, gemeenteraadslid etc. etc.

   Ik denk dat veel Italianen de moed allang geleden hebben opgegeven.

   Like

  • Hungary daarentegen is harde kern en in mijn opinie Gechikt. Ik weet verder weinig van Hungary politics maar history is repeating itself. again, and again and again. Zero-sum evolution.

   De Visegrad zijn cultureel onze beste hoop in de EU. Die zijn allemaal harde kern. Hebben de overheersing van een totalitair socialistisch egalitair systeem al eerder meegemaakt.

   Polen, Hungary etc etc hebben zich net onder het Sovjet-regime vandaan geworstelt. Die kunnen de totalitaire instelling vanuit de Eussr heel goed plaatsen. Die mensen hun geschiedenis, geheugen en strijd is niet in inkt, maar bloed geschreven.

   Dan blijft het wat langer hangen. Zou maar eens luisteren naar mensen die er verstand van hebben. Die mensen nemen de demonisering op de koop toe. Die weten wat er gebeurd als je toegeeft, knielt voor vreemde heersers. Die weten wat het bloedige resultaat van naieviteit is.

   vanaf 7:59
   Orban voorziet dat onder Merkel en vrij spel islam, de fatsoenlijke nationale bevolkingen de vluchtelingen van de toekomst zijn.

   Dat zie ik precies hetzelfde.

   Like

   • De usefull idiots worden als eerste tegen de muur gezet wanneer de communisten/ islamfascisten aan de macht zijn.

    The useful idiots gaan als eerste eraan. Altijd.

    Femen feministe is gesuiicde, de deepstate Kazahrian mafia panicking and enforcing loyalty.

    Dhimmies en verraders gaan er als eerste aan wanneer onze beschaving en civilsate valt.

    De EU is het totaltaire regime dat onze civilisatie en welvaart wil breken.

    Traitors hang.

    Like

 3. Hij zit er alleen voor zijn eigen portemonnee, het zijn allemaal criminelen, hij krijgt zijn kop steeds dikker hij moet van ellende al een baard laten groeien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.