koningshuis

Miljoenen verslindende ‘Taxfree-Shell-Koninklijke Familie’ per Staats Privé Jet naar Lech.

(door Loetjes en ondersteunt door onze ‘Royal-VIP- Vakantie- reizen’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- King Willem en Familia officieel op vakantie. Gratis VIP bestemming geheim(Video).
3 miljoen Nederlands leven op het randje van financieel omvallen en 100 duizenden arme sloebers staan wekelijks bij de mensonterende ‘PvdA Kapo -Jette Klijnsma -Voedselbanken. Naar die wanhopige en vernederde mensen zwaaide de ‘Taxfree-Shell-Koninklijke Familie’ gisteren solidair en trokken een lange neus vanuit hun peperdure Luxe ‘Royal- Staats-Vliegtuig’ op weg naar het peperdure hautaine Lech. De kosten van dat retourtje per privé Jet zijn alleen al 50 duizend euro. Het oude ‘mannen-NSB-Vod ‘ De Telegraaf  van de ‘Haatzaai-Columnist&Forum voor (geen) democratie Nanninga’ aka “de  reizende Dobbernegers” maakt overuren om de Koninklijke familie in Lech de Hemel in te prijzen. De Telgraaf vergeet nu even voor de vakantiepret van de ‘Royal-Labbekakken’ dat de laatste decennia Lech is overspoelt door de Russische Maffia Oligarchen(video), maar dat wordt kennelijk niet door ‘DDR-66- Minister Ollongren'(video) en De Telegraaf beschouwd als Russische inmenging met de Koninklijke familie.

‘Jan met de Pet Crisis’ of geen ‘Jan met de Pet crisis’, maar VIP-gereisd wordt er door de Taxfree Royal(video).

‘Royal Hofnar Rutte’ snapt ophef Koningsbegroting niet in tijden van ‘Jan met de Pet Crisis’(video).
Wie betaald dat vraagt Loetje zich af ? Of zouden ze dat zelf doen met al het gestolen en opgelicht ‘VOC- Shell-Bloed-miljarden’? Nee, Loetje, dat betaald de belastingbetaler. En ‘Royal-Duivels’ worden altijd  uitgezongen door ‘Hofnar Rutte’ en de CDA Censuur-Lord Buma van het ‘Nep en Fop-Christelijke’-CDA met het Wilhelmus(Video) : Wilhelmus van Nassouwe ben ik, van Duitsen bloed’(-),  asl zij weer eens voor de zoveelste keer extreem Luxe op vakantie gaan zoals alle  ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters'(video).

Ophef kapsel Prins William 200 euro. Jurkje Maxima 35.000, en 4000,- euro per dag voor Prinses Amalia geen probleem(video).

‘Hofnar Rutte’ geeft vertekend overzicht Luxe Reizen en Vakanties van het voor 108 miljoen gesubsidieerde ‘Maffia- Koninklijk Huis’.
Hoe lang pikken wij deze “Royal- misdaden en vakanties ’ nog vraagt Loetje ? Pas twee eeuwen Loetje.

Opmerking van Algemene Importantie: De Stem vd Straat Partij(Video) is de enige partij die het Paleis op de Dam van de  rijzende ‘Taxfree-Royals’ gaat vorderen en ter beschikking wil stellen aan jongeren uit de Laagste en lage midden Klasse in Amsterdam.En wordt alleen daarom al geboycot door de Amsterdamse slaafse en laffe Pers ‘Cenuur-At5’ en  het ‘PvdA bejaarde-Vod Parool’ en hun ‘Elitaire- vuilnisbak’ de subsidie vreter De Balie(video).

17 antwoorden »

 1. Arme volk van holland zet jullie adem elk dag , elke dag op de hele koninklijke familie tot dat ze de grond in gaan met z’n allen dan zullen jullie zien hoe snel het voor bij gaat !

  Like

 2. Psychopaten kunnen geen schaamte kennen. Anders zou dit stelletje zich nergens meer durven vertonen.
  En dan met een SS hoogverrader als opa en een minister onder Vidéla als (schoon)vader. Je moet ijsbloedig zijn, met een 100% narcistisch bord voor de kop….

  Like

  • Twee F-16’s van de Koninklijke Luchtmacht begeleiden het toestel het laatste stuk van de vlucht naar Schiphol. Aan het begin van de avond worden de sporters gehuldigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam.
   Mag weer wat kosten deze idioterie !
   En zet voorlopig de tv ook maar niet aan ik mag die misselijke koppen niet meer langer zien !

   Like

 3. LS…

  De hele Nazi Oranje kliek wordt al decennia niet erkend door de zogenaamde Europese oude adel die weet dat het huis van Oranje bestaat uit inteelt, en onwettige troonopvolgers. Daarom moesten de figuren als Benno en Pedo Claus gehaald worden uit de obscure onderklasse van verwaterde adel uit Nazi kringen. Het is niet voor niets dat de er nu al gezocht wordt naar nieuwe goedgekeurde adel voor de nu al niet helemaal fris ogende prinsesjes. Zou de kersverse adel met de naam Ollongren in de naaste toekomst uitkomst bieden ?

  Like

 4. De koninklijke familie heeft maandag de jaarlijkse fotosessie aan het begin van de gratis wintersportvakantie in Lech afgerond. Koning Willem-Alexander en zijn gezin poseerden voor Nederlandse en internationale media. En zei: dank je wel door de onderdanen bij elkaar gelegde geld voor het mogelijk maken van deze vakantie, daar we het hele jaar al vakantie hebben en alles wordt gedaan voor ons en niet moe worden.

  Like

 5. Steven …………super verwoord !
  En natuurlijk weet ik ook als de beste dat wij als belastingbetaler die misdaadpraktijken betalen maar belastinggeld is gestolen en opgelicht geld toch? Kan er niets anders van maken.
  En die vuile homo’s op tv doen hun uiterste best om deze opvreters en profiteurs constant te promoten !
  Een vieze georganiseerde misdaadorganisatie !
  Ze horen maar op 1 plek thuis en dat is levenslang achter de tralies !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.