President Donald Trump

Trump gaat Duterte en wil elke drugsdealer in VS executeren, maar niet zijn gabbers de Bankiers die het geld witwassen.’

(van onze Internationale Elite -Gangster redactie i.s.m. onze ‘Kingpins DEA&CIA’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘8.000 Filipijnen vermoord en Trump en president Duterte zijn er nog trots op ook.
President ”Puppet Mad Dog Trump’ van” The Shadow World” zou naar verluidt met enkele ’Bankiers-zakenpartners gangsters’ gebrald hebben over zijn Duterte wens om ’elke kleine liefst zwarte en/of Zuid-Amerikaanse drugsdealer in de VS’ te executeren’. Hij bralde dat tussen het Kruisen grijpen van vrouwen door. Dit meldt Axios. Bizare: Trump is feitelijk de grootste Drugs en Wapen dealer ter Wereld, maar hij is kennelijk te dom dat hij dat zich realiseert, want dan zou al eerste zich zelf moeten executeren en in het verlengde daarvan zijn Bankier-gangster gabbers, die namelijk de miljarden drugs geld witwassen. En wat te doen met de ‘VVD- Griezel Teevven'(video) in dit verband die immers ook miljoenen drugs geld wit waste. Ook maar executeren net als Trump, dat laatste zou wel een zege zijn voor de mensheid.

Deep State,‘Mass Murder-Mad Dog Trump’& ‘Serial Killer& Drug dealing CIA’(video).

Volgens het verslag van de site zou hij met vijf bronnen hierover hebben gesproken. De ‘Mad Dog-president’ zou vinden dat de softe aanpak van het drugsprobleem ’nooit gaat werken’ en kijkt dan ook met grote belangstelling naar de aanpak van Singapore( zit vol met Junkies).Daar teken je als kleine kruimel drugshandelaar je eigen doodvonnis en wassen de grote drugsdealers hun bloed-miljarden wit.

‘Rabo-Misdaadbank’ koopt gevangenisstraf voor Witwassen drugsgeld af met 310 miljoen euro(video). Rutte& Co tevreden.

De echte Drugsbazen staan boven elke wet”. Rutte& Staat-NOS: niet verder vertellen!

Een van de – anonieme – bronnen heeft aan Axios verteld dat Trump ’regelmatig zieke, seniele domme grapjes maakt over het executeren van drugshandelaren’. „In China en op de Filipijnen hebben ze geen drugsprobleem volgens de Mad Dog, wat niet waar is . Daar heb je immers de doodstraf en dat wordt in China ook de organen van de vermoorde kleine drushandelaar verkocht aan de Bankiers ”, zou Trump gebrald hebben met zijn  bejaarde hand al dan niet betaald in een Kruis van een vrouw en/of Hoer (Video).
Kingpins zitten bij de DEA en CIA, maar dat weet de ‘Puppet Trump’ niet
De president Puppet heeft persoonlijk toegegeven dat het schier onmogelijk zou zijn om een wet aan te nemen die een verplicht doodvonnis voor drugsdealers in de VS vereist, aldus het rapport van Axios. Volgens de bronnen zou hij regelmatig drugsdealers vergelijken met seriemoordenaars en dan heeft hij het niet over zichzelf en zijn ‘Serie-Moordenaar- Generaals’ en zijn gabbers in crime de  Wallstreet bankiers die de hele derde Wereld plat bombarderen en leeg roven en overspoelen met drugs. Hij wil ze dan ook duidelijk maken dat ze moeten vrezen voor hun leven.
‘Psychopaat Kellyanne Conway’, raadgever van Trump en in dienst van de Bankiers en CIA en/of de DEA , reageerde op het rapport en argumenteerde dat de president zich ’alleen focust op (Kliene) drugsdealers met een groot Klien bereik en vooral degenen die de opioïde fentanyl en heroïne en cocaine ’(video) gebruiken’.

De president maakt een onderscheid tussen degenen die wegkwijnen in de gevangenis wegens laagdrempelige drugsdelicten en de kingpins ( niet de DEA en de CIA) die duizenden dodelijke doses fentanyl en Afghaanse Heroïne en cocaine naar de gemeenschap brengen, die verantwoordelijk zijn voor veel slachtoffers”, reageerde ze volgens Axios.

Opmerking:De Stem van de Straat partij  is de enige niet corrupte partij die voor Legalisering onder medische model voor Alle Drugs staat(video).

6 antwoorden »

  1. LS…

    Zodra de Amerikanen uit Afghanistan zijn verdreven, is het grootste mondiale drugsprobleem opgelost. Ook al die bagger programma’s zoals border Patrol en andere bullshit kan dan van de buis. Steevast gaan daar slemielen en huismoeders voor jaren de bak in om dat ze op bolletjesslikken zijn betrapt… Grote kots…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.