Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Harteloze en criminele VVD Burgemeester Jorritsma : ‘Dakloze je moet in beweging blijven, anders bevries je’.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Liegende Burgemeester John Jorritsma van de VVD-Misdaadgroep neemt politici van Vrije plaatselijke partijen de maat(video).
Het gaat streng vriezen en dat ‘ruimt’ weer Dak en Thuislozen op. Dak- en thuislozen zetten zich weer schrap. Opvangcentra zetten de deuren wijd open(kuch). ,,We laten nu niemand op straat slapen(kuch, Kuch).”In een hoek van de huiskamer van het verlopen en troosteloze,vervuilde opvanghuis Het Hemeltje voor Dak- en thuislozen aan het Hemelrijken in Eindhoven staat een glazen kastje. Daarin staan zeven foto’s:  zes uitgehongerde en verwaarloosde mannen en een vrouw. Het zijn de daklozen die de winter van 2017 niet hebben overleefd onder verantwoording van VVD Burgemeester Jorritsma, waardoor de harteloze Burgemeester 7 keer schuldig is aan dood door schuld is . ,,Nu hebben we nog niemand verloren”, zegt coördinator Marlies de Weijs. Maar of dat zo blijft is de vraag. Er komt bittere kou aan en het leven van een Dakloze is niets waard in Banana-Fraude-NL van Rutte&Co. Fijn voor schaatsers en de harteloze ‘Taxfree-Shell-Koninklijke- Familie’(video) in het peperdure Wintersportoord Lech, maar niet voor mensen die op straat leven, terwijl extra wrang Vluchtelingen binnen drie maanden een huis krijgen en 10 duizend euro inrichting ’s kosten.

Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(video).

‘RTL-Leed-Riool-TokkieTV’ op zijn walgelijkst: ‘Deurwaarders-Tuig’ maken mensen Homeless (video) .
,,Een hard en rauw en vernederd leven, terwijl het niet nodig is want als de Burgemeester en Wethouders echt willen hebben ze allemaal net als de Vluchtelingen binnen drie maanden een huis “, zegt De Weijs. Dat beaamt een 50-jarige Eindhovenaar die alleen anoniem zijn verhaal wil doen. Hij sliep vorige winter in een deels uitgebrand bestelbusje dat hij in een schuurtje had aangetroffen. De harteloze en bikkelharde noodopvang ’t Eindje aan de Mathildelaan was voor hem een jaar verboden terrein omdat hij een walgelijke bewaker had geslagen, nadat deze hem had uit gescholden voor Labbenkakken en aan zijn tasje had getrokken . ,,Ik lag in dat busje wel beschut, maar het was binnen min tien, net als buiten. Ik heb een waterdichte mummieslaapzak met capuchon. Daar stop ik dan kranten in, dat isoleert.”

Winteropvang-regeling :De ‘Allround ‘BN-Hoer-Beau van Erven Dorens’ is nog niet gesignaleerd(video) met zijn ‘Nep en Fop hulp’ in Eindhoven en/of Amsterdam voor de Kijkcijfers.
Met een nachttemperatuur vanaf min 5 geldt de ‘Nep en Fop winteropvang- vries maar dood-regeling. Dan laten de opvangcentra de normale mens onterende toegangsregels even voor wat ze zijn. ,,We laten nu niemand op straat slapen”, zegt Tim van Stiphout, teamcoördinator van Huize D’n Herd in Helmond. Naast de 58 ‘vaste’ bewoners kunnen daar normaal zes dakloze passanten de nacht doorbrengen. Maar iedereen die zich om half zes ’s middags bij het ijzeren hek aan de Bindersestraat meldt krijgt nu een plaatsje, vraag niet hoe. ,,We leggen dunne stinkende matrasjes neer of regelen meer  luizen bedden“, bralt Van Stiphout. ,,We hebben een volle kledingkast. Wie dat nodig heeft kan een winterjas meenemen of een paar stevige schoenen(kuch) en dan als nog dood vriezen.”In de dagopvang van het Leger des Heils aan de Visserstraat in Eindhoven zitten elke dag van tien tot één uur circa zeventig daklozen binnen als haringen in een ton. Zij krijgen een maaltijd en, als dat nodig is, extra kleding. In de zaal zitten de gasten, onder wie enkele vrouwen, in groepen bijeen. Een van hen is Ron (53). In een boodschappentas draagt hij zijn laatste bezittingen. Die ‘Taxfree-Shell –Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk&CO’ (video)nog niet van hem hebben afgepakt: een tablet-computer en handschoenen. Ooit dreef de Eindhovenaar een groothandel en had geld zat en betaalde bakken aan belastinggeld.

Stem vd Straat:Kameraad Joop: Geef Amsterdam terug aan de Amsterdammers & Karin eist een Dak boven het Hoofd voor de Laagste Klasse.(video)

Maar nu zit hij diep in de misère, financieel en geestelijk. ,,Ik word regelmatig opgenomen in De Grote Beek en dan weer op straat gesmeten met een schop onder mijn kont en zonder huis en hulp .”

Zijn laatste overdekte woonplek was een gevangeniscel voor boetes omdat hij op straat sliep . Sinds zijn vrijlating, vijf maanden terug, is hij dakloos. ,,Ik slaap  bij ’t Eindje, maar daar moet je om acht uur ’s ochtends weer weg van de ‘Incest-Vinger politie’ (video) van de criminele VVD-Burgemeester Jorritsma  en de CDA Politie Minister de ‘Mega-Fraudeur Grapperhaus” . Dan loop ik wat op straat als een bijna dood gevroren zombie, soms even opwarmen in De Heuvel.” Hij draagt een leren jas en een wollen das. ,,Maar de kou gaat daar op den duur doorheen, het trekt in je lijf.”

VVD Burgemeester Jorritsma : Je moet in beweging blijven, anders bevries je Labbenkakken(video).

PvdA Eerlijk Delen: Polen onderbetaald in pluimveesector en ‘Roemenen-Slaven’ in Rotterdam.
Aan het tafeltje naast me zit een uitgebluste Albert (32). ,,Ik mag soms binnen in ’t Eindje, maar niet altijd. Dan moet ik de nacht op straat doorbrengen. Dan blijf ik maar lopen. Je moet in beweging blijven, anders bevries je.” Hij hoopt dat hij met de winterregeling van nu wel altijd een slaapplaats kan bemachtigen.Opvang-coördinator Maarten Bokdam van het Leger des Heils ziet in de wintermaanden een toename van arbeidsmigranten uit Oost-Europa die op straat belanden. “Ze komen hier voor seizoenarbeid en worden zwaar uitgebuit , maar als dat  werk er niet meer is staan ze vaak zonder inkomen op straat.” Voor een uitkering komen zij meestal niet in aanmerking onder het meedogenloze regiem van onze Burgemeester, terwijl zij daar wel recht op hebben. Albert: ,,Dat is discriminatie en in beginsel misdadig, want de Burgemeester maakt zich schuldig aan ‘vries dood door schuld’, zoals de ‘VVD Gangsterin-Hennis ‘dat  ook min of meer heeft gedaan als corrupte Minister van Defensie.”

Opmerking van Algemeen Importantie. Maak een einde aan het feit dat Dak en thuislozen sinds de Tweede Wereld Oorlog  op straat liggen door de corrupte altijd liegende Gevestigde Orde partijtjes CDA,CU, PvdA,D66, VVD en GroenLinks(video) en Stem op de Stem van de Straat partij.  Keihard betoog van Partijleider Steve Brown(video) in de ‘Stopera-StemWijzer tegen  de VVD-Misdaadgroep en ‘D66-Yuppie-Fascisten’ :

 

7 antwoorden »

  1. De titel kan beknopter, Steve… Gewoon VVD burgemeester is voldoende. VVD’ers zijn immers allemaal harteloos en crimineel… 😉 Ben het verder zoals gewoonlijk met je eens!

    Like

  2. Nu wil ik over het uiterlijk van Jorritsma ook wel iets kwijt: ze heeft een oerlelijke kop en een veel te dikke kont. Annemarie Jorritsma spreekt nogal bekakt, maar ze heeft geen flauw benul waar het over gaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.