Kabinet Rutte3

50-plussers tot de dood in de Hongerbijstand van Rutte &Co.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Meer 50-plussers zitten in acute geldnood door ‘Taxfree-Rutte&Co(video)
Voor het eerst sinds het begin van de ‘Jan met de Pet crisis’ daalt het aantal arme sloebers met een ‘honger-bijstandsuitkering’, maar schijn bedriegt altijd in Banana-Fraude-Nederland van ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk&Co”. Dieper in de cijfers die het corrupte Centraal Bureau voor de Statistiek met als voorzitter de Top VVD-er en ‘Shell- Massamoordenaar Zalm’ vandaag naar buiten brengt, blijkt dat ruim de helft van alle 55-plussers in de Honger-bijstand daar al meer dan vijf jaar in zit weg te pieteren en inmiddels van de honger geen ontlasting meer heeft en geen kleren meer aan zijn lijf en amper nog tanden in zijn mond. Het aantal ouderen dat langdurig van de ‘honger-bijstand; moet zien te overleven, is in de loop van 2017 zelfs iets opgelopen: eind september waren het er meer dan 64.000. „Het is een notoir lastige Labbenkakken groep om aan het werk te krijgen”, bralt de corrupte CBS-econoom Floris Jansen. „Langdurig werkloze ouderen profiteren als laatste van de opleving op de ‘uitbuit-arbeidsmarkt’ van Rutte en zijn CDA,D66 en CU loopjongens.” Werkgevers van de voorzitter van VNO-NCW de VVD ‘Labbenkakken- King Hans de Boer’ kiezen liever voor een jongere of iemand met meer recente werkervaring, noemt Jansen als verklaring. „Dat is niet meer dan logisch, want die zijn goedkoper.” De kaal geplukte ouderen blijven ook langer in de bijstand zitten omdat ze op hun AOW moeten wachten en nergens anders terecht kunnen. De pensioenleeftijd is begin dit jaar weer drie maanden vooruitgeschoven, naar 66 jaar en dus steeds minder mensen halen sowieso de AOW niet: het motto van Rutte&Co met zijn Pr-Vat Jort Kelder is immers Labbenkakken werken tot je er dood bij neervalt:

Eis van de 62 Ultra rijken en hun politieke lakeien dat er geen kinderen meer sterven in armoede van de Honger.  Steve Brown kaartte de ongelijkheid en armoede in A’dam al aan(video).

Voor dertigers en veertigers zijn de cijfers een stuk beter(kuch). „De bijstandsgerechtigden profiteren altijd wat later van een verbeterende arbeidsmarkt, want alle winst vloeit immers naar de 1 procent Taxfree-Ultra-Rijken ”, zegt Jansen niet, maar nu zijn de jongere bijstandstrekkers dan toch aan de beurt(kuch) om zich te laten uitbuiten als Plofkippen van de Bio Industrie. In 2017 daalde het aantal 27- tot 45-jarigen in de bijstand met 8000, oftewel 4,5 procent. Nou, nou, Big News na acht jaar ‘Jan met de Pet Crisis’ veroorzaakt door de plunderingen van de Bankier-Gangsters en de Ultra-Rijken.

World’s Richest Elite-Gangsters 1% Steel 82% of All Wealth in 2017. ‘VVD-Godfather Rutte’& ‘Billenmaatje Kelder’: Top!(Video)
Het is dankzij die jongere groep dat het totaal aantal radeloze en machteloze mensen in de Honger-bijstand van Rutte&Co voor het eerst sinds 2008 is gedaald, maar dat is niet echt waar te nemen aan de troosteloze rijen bij de ‘PvdA-Kapo Klijnsma’ mensonterende Voedselbanken. En dat 28 procent van de Amsterdammers met of zonder uitkering op of onder de armoedegrens moet zien te overlevenden(video)  En dat jaarlijks Dak en thuislozen doodvriezen op straat(Video). Na acht jaren van ‘Jan met de Pet crisis’ op de uitbuit arbeidsmarkt en hoge instroom in de bijstand van asielzoekers met een feestelijke verblijfsvergunning, noteert het CBS nu een klein minnetje in de bijstandsstatistieken: netto waren er op 31 december 416.000 mensen in de bijstand, 4000 minder dan eind 2016. Asielzoekers die in tegenstelling tot veel Nederlanders uit de Laagste klasse wel een dak boven hun hoofd hebben binnen drie maanden vragen na het krijgen van een verblijfsvergunning nog altijd vaak een bijstandsuitkering aan: in 2017 zo’n 6000. In 2016 waren dat er nog 18.500.

Opmerking: Keihard betoog van  Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij  in de ‘Stopera-StemWijzer’(video) tegen de VVD-misdaadgroep en de DDR-66 als schuldige aan de mensonterende  armoede in Amsterdam:

 

 

6 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.