Media-Maffia

Ollongren’s loopjongen Lubach zet Baudet voor schut en daarmee zich zelf als betaalde Trol van de Gevestigde Orde.

(van onze niet gesubsidieerde(video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Staats-NPO’ in duistere greep van anti-democratische D66 Ollongren&lubach en PvdAMartijn van Dam.
Heeft Lubach geen enkele schaamte en eergevoel als (Nep en Fop)- VPRO Presentator en mens? Oordeelt u zelf:De ‘loopjongen Lubach’ van ‘DDR-66’ ‘Jonkvrouw Bilderberg Minister Ollongren’ moest zich verbazen van zijn Bazen echtpaar Ollongren over het feit dat de racist ‘Boy Baudet’ (Forum voor (geen) Democratie)  de Zweedse, Russische naam van zijn ‘DDR-66 Minister Kajsa Ollongren’ keer op keer verkeerd uitspreekt.

De altijd liegende ‘Mega-Fraudeur Ollongren’: Pas op voor ‘Fake-News’ van Poetin(video).

Amsterdam en de Stem van de Straat herdenkt Februaristaking en roept op tot Verzet tegen Rutte&Co(video).
Dat ‘Boy Baudet’ en 70 procent van Nederland walgt van zijn Boss Ollongren die de democratie (afschaffen referendum) en de Vrije (sociale)media/Pers de nek omdraait en iedereen 24/7 wil afluisteren( Sleepwet) bralde de 100 gesubsidieerde VPRO ‘Grachtengordel Drol-Lubach’ geen woord. ‘Boy Baudet’ mag dan misschien de naam soms niet correct uitspreken, maar Lubach weet niet een waar zijn Boss Ollongren echt vandaan komt,want dat is niet Zweden maar uit het feodale Rusland.

Deja Vu. ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte 3’ blijft No Mattter What achter ‘Mad Dog-DDR-66-Ollongren’ staan( Video) net als de Tsaar.
En ook toen waren de Feodale Ollongren’s al gewetenloze uitbuiters en Moordenaars van het Volk van de Bovenste plank, want die moesten het vege lijf reden tijdens de Russische revolutie en het land uitvluchten. Zij kregen toender tijd een warm ontvangst van de Feodale Koninklijk familie, want het gaat hier immers om Ons kent’ ons Adel ‘Tuig van de Richel’. Het zou ons niet verbazen na jaren van het bikkelharde regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte’(video) en zijn boss ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’(video) dat Ollongren en haar dr. Goebbels loopjongen Lubach ook weer uit Nederland moet vluchten. Hoe het ook zij, de famille achtergrond van Ollongren verklaart wel haar feodale mannier van regeren en de duistere warme banden die zij heeft met de Koninklijke familie en dat zij er een heuse ‘Hofnar Lubach’ op na houdt.

Jonkvrouw Kajsa Ollongren van Taxfree ‘Graai- King Willem’ wordt uitgejouwd voor Moordenaar en Maffia:

Opmerking van Algemene importantie: Op 12 februari heeft Partijleider Steven Brown van de Stem van de Straat partij (video) AT5, Het Parool,De Balie uitgedaagd om het eerste debat te organiseren met een Leugendetector. Top op heden geen enkele reactie (video) van de Lafbekken van de Gevestigde  Orde Pers.

 

 

 

5 antwoorden »

 1. LS…

  Wie en wat Lubach is moet nog blijken… Baudet verdient het voordeel van de twijfel !
  Wilder laat zien dat niemand weet wie de MH17 heeft neergehaald en geeft de Russen het voordeel van de twijfel. In tegenstelling tot Rutte die de boel links of rechtsom belazert net als Gordon met zijn nieuwe schizofrene, psychopathische huilboek !

  Like

 2. Ik neem die Baudet niks kwalijk. Het is een moeilijke, zieke naam. zeker als je haar, in privé of met collega’s, altijd anders noemt. Dan moet je en public wel even vantevoren oefenen.

  Om de walging en laatdunk uit je stem te krijgen.

  Ik zit nog te wachten op de eerste parlementaire bloopers/ verspreking. Min kech, oops..

  Dan ga ik echt kapot. Ze was weer in het nieuws. Sad.

  Wie kan er nou boos op Lubach worden?Gozer doet z’n best. Zal weer eens gaan kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.