Stem van de Straat Partij

Koning bij Jinek met 9 lokale helden waaronder Partijleider Steve Brown als 1ste in de campagnefilmpjes.

(door de Stem van de Straat Partij)

AMSTERDAM-NOIR- Beste Kameraden tegen alle verwachtingen in zit een van onze campangefilmpjes met The Streetsoldiers( zie hieronder) bij de beste 9 van Jinek.  Maar de Boycot van De Stem van de Straat(video) door de corrupte Gevestigde Orde Pers en ‘Sugar Daddy Jinek'(Video) blijft verder van kracht, dat wel.Power to the People!!De afgelopen weken liet cabaretier Martijn Koning de leukste campagnefilmpjes zien van lokale politieke partijen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Nu schuift hij opnieuw aan, maar dan samen met de negen grappigste, creatiefste en leukste lokale helden uit de filmpjes. Na de uitzending kun je op de site van Jinek laten weten welk filmpje je het best vond, behalve uiteraard de Stem vd Straat hart natuurlijk. De winnaar wordt vrijdag 2 maart bekend gemaakt tijdens de uitzending.

Zie hier het campangefilmpje: 

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.