Media-Maffia

NPO ‘Media-Hoer Twan Huys’ stuurt “Zwart Piet” Humberto Tan terug naar Spanje.

(van onze niet gesubsidieerde(video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Dinner Cabaret Rutte&Gordon’ met ‘Schnabbelaar Twan Huys’(Video).
Nu schrijven wij al jaren dat Twan Huys een eerste klas ‘Media-Hoer’ van de corrupte Gevestigde Orde is, die voor poen zijn eigen moeder verkoopt en nu heeft hij zelf onze artikelen in deze bevestigd. Verleden week nam “Zwarte Piet” Humberto Tan van ‘Maffiabaas John de Mol’(video) gedwongen en huilend afscheid. Tan :”Ik heb nog wel 5 jaar lang de “Uncle Tom” ( Uncle Tom is een in de Verenigde Staten gebruikte term voor een Afro-Amerikaan die probeert bij blanken een wit voetje te halen, of die zich anderszins onderdanig opstelt richting blanken.) uitgehangen voor de  corrupte Heersende Klasse en nu werd ik  voor die Grachtengordel mafioso -‘ vindt zich zelf- Mooi- Boy’ Twan Hyus’ terug gestuurd naar Spanje”, bralde Humerto Tan snikkend. Mochten domme mensen zich nog afvragen waarom een NPO ’publiek(verrot)- gezicht’ als ‘Media-Hoer Twan Huys’ het vertrouwde Gevestigde Orde dr. Goebbels nest Nieuwsuur verruilt voor een riskant ranzig avontuurtje bij ‘RTL-Riool& Junkie Gordon'(video),dan schept oud-RTL-Maffia-baasje Fons van Westerloo duidelijkheid: Huys gaat mogelijk een miljoen verdienen en daar doet die ‘Media-Hoer Twan Huys’ alles voor.!

AIVD-Boss ‘Big Brother Bertholee’ mijn ‘AIVD voorkwam zeker drie aanslagen’ a 400 miljoen per stuk bralt hij in College Tour(video).
Bij de  corrupte publieke Staatsomroep verdient Graait Huys momenteel rond de 180.000 euro exclusief zijn zeer riante Cocaïne onkostenvergoeding en zijn vele media Hoerenschnabbels , meer dan het salaris van een minister. Bij RTL-riool kan dat op lopen tot een miljoen, schat Van Westerloo. „Een presentator verdient daar tussen de half miljoen en een miljoen per jaar en volop gratis cocaine en BN-Hoertjes en  Huys zal toch zeker wel 750.000 euro bij RTL-Riool gaan verdienen , maar voor het geld hoeft hij het niet echt te doen hij is vele malen subsidie Miljonair net als ‘#Metoo Matthijs van Nieuwkerk’, ‘Sugar Dady Jinek’ en ‘Ja-Knikker- Pauw'(video) .” Columnist Jan Roos :“Twan Huys heeft mij eens uitgelachen dat ik met BNR na de presidentverkiezing van 2008 van New York economy class terugvloog. Hij zat, van uw belastingcenten, in business class. Dat is nou meneer Huys.”

 

Opmerking van Algemene importantie: Op 12 februari heeft Partijleider Steven Brown van de Stem van de Straat partij (video) AT5, Het Parool,De Balie uitgedaagd om het eerste debat te organiseren met een Leugendetector. Top op heden geen enkele reactie (video) van de Lafbekken van de Gevestigde  Orde Pers.

15 antwoorden »

 1. Artikel 1.1. Inkomstenbelasting
  Onder de naam inkomstenbelasting wordt een belasting geheven van natuurlijke personen.
  Wij het volk moeten bang zijn volgens hun maar, niks van is waar zij moeten bang zijn voor hun volk!

  Net een beetje anders om want, het volk kan iedereen naar huis sturen Mp Keunig, iedereen
  geen uitzondering.

  Like

 2. Directeur IMF (Internationaal Monetair Fonds) deelt openlijk haar passie voor occulte filosofie en mystiek
  door Arjun Walia; Collectieve evolutie
  Het woord “occult” wordt over het algemeen geassocieerd met “magische” en “mystieke” verschijnselen. Veel mensen hebben veel emoties als het om deze onderwerpen gaat, omdat ze vaak worden gecategoriseerd als vals, of geassocieerd met ‘donkere’ of ‘slechte’ entiteiten … en dingen van dien aard. Er zijn zoveel associaties die kunnen worden afgeleid van zulke woorden dat het impliceert dat het bij sommige mensen angst of ongeloof doet ontstaan.
  Occultisme is gewoon een onderwerp van filosofie, zoals natuurkunde een onderwerp van de wetenschap is.
  Dat gezegd zijnde, een interesse in occultisme dateert duizenden jaren, naar het oude Egypte en prior, helemaal door het oude Griekenland en tot op de dag van vandaag. Ik geef een paar voorbeelden in een artikel dat ik afgelopen november publiceerde over de elite van de wereld en mogelijke Black Magic-rituelen.
  Het gaat verder in op de werken van meerdere geleerden en filosofen die het onderwerp occultisme diepgaand bestudeerden, en benadrukt het idee dat veel heilige rituelen in de handen van de wereldelite in die tijd zijn geweest en altijd in handen zijn geweest, generaties doorlopen en jarenlang geheim gehouden voor hun eigen zelfzuchtige doeleinden. Het raakte het idee aan dat deze praktijken oorspronkelijk bedoeld waren om te worden gebruikt voor de doeleinden van het goede, maar werden verdorven door diegenen die hun eigen verlangens en dorst naar macht wilden bevredigen.
  Als gevolg hiervan hebben we vandaag een aantal krachtige mensen die deze activiteiten kunnen uitvoeren met het oog op macht. Dit betekent niet dat er geen “wijsheidsbewaarders” zijn en dat velen zich niet tot de “donkere” kant wenden.
  Meer https://goo.gl/ugxiUE

  Dit is het alle koningshuizen en de vaticaan geen wonder boven wonder dat ze blijven zitten al zijn ze niet van adel

  Like

 3. ja ,ze zijn wreed bij de tv, is er een gesneuveld dan gaat er gewoon een ander op zijn stoel zitten en doen alsof er niets is gebeurd,het lijken wel koningen

  Like

 4. net als jack spijkerman , die kwam ook van de publieke omroep en heeft het niet gemaakt met kijkcijfers,dan zal het huys ook niet lukken.kijkers zijn ook niet van gisteren gelukkig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.