Media-Maffia

‘Riool-Raadkamer’ van Peter R. de Vries van start met corrupte Officier van Justitie Wouter de Bos en Rechter Nienke de Waele.

(van onze Wie moord &neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- LOL: ‘Peter R. de Vries& Junkies’ keert terug met Riool-Raadkamer bij ‘Zombie TV-SBS ‘ van John de Mol(Video).
Nou, gisteren was het dan zo ver en werd de eerste ‘Riool- aflevering’ van de Raadkamer van de ‘Super-Politie-informant’(Video) en ‘Nep en Fop-directeur’ van een louche en corrupte advocatenkantoor (Video) Peter R. de Vries uitgezonden. Een onderwerp is uiteraard zwaar Taboe in zijn ‘Riool-Raadkamer’ en dat zijn de ‘Mega-misdaden’ die Peter R. de Vries de afgelopen 25 jaar heeft gepleegd, het zij voor de Volks-onderwereld Gangsters Klaas Bruinsma, Cor van Hout en Willem Holleeder(Video) en/of voor de corrupte ‘VVD-Justitie’.Dat blijft Het geheim van de Raadkamer van Peter R. de Vries. De Haagse OvJ Wouter Bos die trouwens  hysterisch van de daken schreeuwde dat hij met volle overtuiging Wilders vervolgde is een van de vaste corrupte ,liegende panel leden.

 

Schokkend: Rechter en OvJ werken voor ‘Maffiabaas John de Mol‘ en ‘Maffia-journalist Peter R. de Vries’.

Willem Holleeder beroept zich op Schopje Steve Brown ter verdediging tegen Peter R. de Vries(video).
Het was uiteraard weer te debiel en ranzig om aan te zien, maar dat is logisch wat het ‘Riool-programma’ zit immer bij SBS van ‘Maffiaboss John de Mol’ en die richt zich op de bejaarde Zombie TV kijkers.

Schokkende beelden: Peter R. de Vries pleegt meineed in proces Holleeder en ‘Karaktermoord op Brown(video)

Politie-Informant Peter R. de Vries’ uit de rechtszaal Proces Holleeder gezet(Video).

Rechter en Ovj schaden het aanzien van de Gerechtelijke macht en zijn nu De Facto ‘BN-Hoertjes’ van John de Mol.
Wat minder logisch is en zelfs ronduit verwerpelijk en misdadig is dat twee leden van de Gerechtelijke macht Wouter Bos en Nienke de Waele zich lenen om in een ‘Riool& sensatie-programma’ te gaan zitten van een rechtens vastgestelde Maffia-journalist en ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ die o.a. nu een duistere meineed plegende hoofdrol speelt in het Holleeder proces. Die twee leden van de Gerechtelijke macht hebben daarmee aangetoond dat zij extreem dom en corrupt zijn en dus niet geschikt zijn als lid van de Gerechtelijke macht en zouden per direct uit hun functie moeten worden gezet. Mocht de Raad van Rechtspraak dat niet doen dan raden wij alle advocaten en burgers die te maken hebben of krijgen met OvJ. Wouter Bos Bos (die beledigde de Vries zelfs door hem Crimefighter te noemen en vergeleek OvJ Bos dus met de ‘VVD-Griezel Teeven'(Video), die zich zelf ook als extreem corrupte en altijd liegende  OvJ en staatssecretaris afficheerde als Crimefighter) of Rechter Nienke de Waele hun onmiddellijk te Wraken op grond van het feit dat zij hand en spandienst verlenen voor Peter R. de Vries. De overige corrupte ‘Riool–gasten’ waren de valse ‘Pisnicht Gerard Spong’ die door de Vries wordt aangeduid als Top advocaat (Kuch en gratis reclame ) en de verrotte en corrupte Debiele leerjongen Mick van Wely van ‘Politiescribent John van den Heuvel’. Tja, lekker verrot en corrupt zooitje Tuig van de Richel zat daar gisteren  aan tafel in de Raadkamer van ‘Insluip- Geilneef Junkie- Peter R. de Vries’(Video) . Deze uitzending had beter net zo als een echte raadkamer geheim kunnen blijven.

Opmerking: Wij hebben het voorgaande artikel voorgelegd aan de Raad van rechtspraak, alsmede aan de Minister  van Justitie en het College Procureur generaals met het verzoek om commentaar in deze m.b.t. het verlenen van hand en spandiensten door een Rechter en een OvJ voor ‘Maffiabaas John de Mol’ en ‘Maffia-journalist Peter R. de Vries’.

17 antwoorden »

 1. Artikel 1.1. Inkomstenbelasting
  Onder de naam inkomstenbelasting wordt een belasting geheven van natuurlijke personen.

  Kunnen de hollanders Lezen dit is wind !

  Artikel 1.1. Inkomstenbelasting
  Onder de naam inkomstenbelasting wordt een belasting geheven van natuurlijke personen.

  Like

 2. brandstapel voor vaticaan en alle koningshuizen !

  En niet vergeten isra die zelf de holocaust heeft veroorzaak in engeland ! en de woorden hebben ze zelf verzonnen zoals maffia, communist, democratie enz en iedereen was daar op school in engeland saddam hussein, hui mao, stalin , lenigrad allemaal opgevoed in enegeland ?

  Like

 3. D69 Ollongren: Deep State Censuur in Overdrive

  #GoogleGestapo: The Face of Evil by SgtReport.com

  Deep State, Pedophiles, Satanists Are Toast

  CENSORED by YOUTUBE, REPLACED IMMEDIATELY BY BITCHUTE
  https://phibetaiota.net/2017/11/robert-steele-trump-counter-coup-in-play-deep-state-pedophiles-satanist-are-toast/#more-128222

  Save your video files! Health Ranger to launch YouTube alternative that protects the free speech of real Americans: https://phibetaiota.net/2018/03/rebecca-campbell-the-end-of-googlegestapo/#more-129913

  Like

 4. spong in de volkskrant 10 december 2014

  ‘Dan zou ik in de prostitutie(homo escort) gaan, voor zover dat tenminste nog mogelijk is met mijn leeftijd. Of in zee gaan met Airbnb. Met mijn pand aan de Keizersgracht kan dat makkelijk. Lekker een eitje bakken elke ochtend voor mijn gasten. Hotels hebben mij altijd gefascineerd, net als vliegvelden, vanwege de 24-uursservice die ze moeten bieden. Ik zou ook lezingen en cursussen geven. En boeken schrijven. Mijn laatste boek ‘De Breuk’, over een van mijn opmerkelijkste zaken, heb ik met veel plezier geschreven. Er is nog meer in het leven dan juristerij. Moszkowicz kan, net als de gevallen hoogleraar Wouter Buikhuisen, antiek gaan verkopen.’

  Like

 5. De eerste paar jaar bij SBS was Van Erven Dorens het troetelkind van John de Mol, maar toen succes uitbleef liet De Mol ineens niet meer van zich horen. “Ik snap het ook altijd. Ik snap het van John ook, John de Mol. Op een gegeven moment was de deur gewoon dicht. Dan is het gewoon over.”

  Like

   • die homo bo weet van ivf jong ,want zei die ervan op tv: er is altijd is mee met die jong(zei die bij rtl boulevard)

    Like

 6. RLT wilde eigenlijk Matthijs van Nieuwkerk strikken als nieuwe presentator van RTL late nicht. De vedette van de publieke omroep kon zelf beslissen hoeveel hij wilde verdienen, maar bedankte voor de eer,want die had geen zin in lage kijkcijfers. homo Twan Huys, tweede keus dus, hapte wel toe.

  Like

  • Columnist Jan Roos :“Twan Huys heeft mij eens uitgelachen dat ik met BNR na de presidentverkiezing van 2008 van New York economy class terugvloog. Hij zat, van uw belastingcenten, in business class. Dat is nou meneer Huys.”

   Like

 7. LS…

  Los van dit alles wist de Khazaren NOS Maffia smalend te roepen dat we nu naar de Russen moeten luisteren ! Ik zou het maar doen want Putin heeft al gevraagd of de Neus Pedo Air de Vieze de nieuwe minister president van Nederland is. Niet van de buis te branden deze gore landverrader !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.