Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Verwarde ‘KKK-man Ramautarsing’ van Dobberneger Nanninga weer betrapt op Racisme en Homofobie.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- FvD Partijleider ‘Boy Baudet’: “Dommenegers” & Lijsttrekker Amsterdam Haatzaai en Racist Nanninga: “Dobbernegers”.
Waarom wordt de Dutch ‘KKK-Leider Nanninga’ altijd uitgenodigd door AT5, Het Parool en De Balie voor alle ‘Gouden Bergen beloven debatten en de Stem van de Straat nooit’?  Is At5, Het Parool en de Balie soms omgekocht door Uber.Of zijn ze ook stiekem Racisten en Homohaters ? En waarom worden KKK Baudet, Nanninga en Ramautarsing’  nog niet vervolgd wegens o.a. racisme en Haat zaaien.De  gevaarlijke ‘Verwarde- man’ nummer twee Ramautasing op de Amsterdamse ‘KKK- lijst’ van ‘Big Mac Nanninga’ aka” de Dobberneger” van Forum voor (geen)Democratie Yernaz Ramautarsing, trekt opnieuw de Homofoob en racistische aandacht vanwege uitspraken over ras en over IQ van minderheid bevolkingsgroepen. In een ‘Bral-discussiegroep’ via Whatsapp beweerde hij, zeker voor een kandidaat-politicus, zeer walgelijke  en strafwaardige Haatzaai zaken over deze onderwerpen. In de Whatsapp-groep, die het grootste deel van de tijd ’polariserende politici’ wordt genoemd, wordt met linkse en rechtse jongeren fel gediscussieerd. FVD Psychopaat Ramautarsing laat daarbij het achterste van zijn tong zien. Zo steunt hij het ‘Nazi-Psycho’ betoog dat homo-rechten de samenleving dommer zouden hebben gemaakt. „Dat is gebaseerd op de notie dat homo’s relatief hoger IQ hebben en op moment dat zij zich niet voortplanten de hele samenleving daar dus, Heil Hitler ‘Boy-Baudet’ dommer van wordt.” Geen ‘KKK-haat’ gewoon ‘FVD feiten’ ”, appt hij naar zijn discussiegroep. De Forum-KKK-kandidaat vergelijkt verder belasting met verkrachting. Dat is allebei gebaseerd op dwang, al kun je emigreren of wegrennen uit het huis van de dader, redeneert de verwarde Ramautarsing.

’Hoofdzakelijk blank’.
In één van de discussies laat Ramautarsing, die eerder al in opspraak kwam door de link tussen IQ en minderheid bevolkingsgroepen te leggen, zoals zijn ‘Crime-KKK-Boss’ ‘Boy Baudet’ blijken dat hij vindt dat het blanke ras meer aan zelfbehoud moet doen. Als zijn app-vrienden 22 december jongstleden voorleggen dat Baudet in het verleden zou hebben gezegd in een ’hoofdzakelijk blank’ land of wereld te willen leven zonder mondige vrouwen, schiet Ramautarsing in de verwarde mannen verdediging. „Gezien de dreigingen uit niet-blanke landen snap ik dat best. Als hij allemaal pro-westerse apothekers wilde weghouden vanwege hun kleur ligt het anders.” En: „Blanke immigranten zorgen doorgaans voor minder problematiek, kosten de staat minder.” En over de blanke mensen die de stellingen van Ramautarsing over zelfbehoud niet onderschrijven: „Zelden een ras meegemaakt met zoveel zelfhaat en weinig behoefte tot zelfbehoud.” Om daaraan toe te voegen: „White people crazy.” Hij voegt er later wel aan toe: „Ik ben resultaat van raciale menging. Ik ben niet tegen diversiteit als het om mijzelf gaat.

Racistische Travel ban was ook wel een goeie van ‘KKK- Mad Dog Trump’.

 

In de discussiegroep gaat het vaak over ‘KKK-Mad Dog Trump’. Ramautarsing is groot fan van de Amerikaanse president Puppet van “The Shadow World”. En dat is opmerkelijk want Trump is nou juist gekozen in hoofdzaak door het domme en zwaar uitgebuite white trash , de KKK en de Neonazi’s die met plezier Ramautarsing lynchen en aan de hoogste boom ophangen „Travel ban was ook wel goeie ( en zouden ook een van de ouders van Ramautarsing onder zijn gevallen) ”, bralt hij bijvoorbeeld over het besluit om mensen uit ’ moslimlanden’ uit de VS te weren. „Trump krijgt voor geopolitiek echt 9/10 dit eerste jaar. Armeense genocide erkennen en Bouterse ontvoeren, vrouwen in hun Kruis grijpen en hij krijgt een 10 van me.” In de appgroep wordt voornamelijk gediscussieerd tussen mensen van jongerenafdelingen van politieke partijen. Van links tot rechts zijn ze vertegenwoordigd. Een deel van hen was zo klaar met de racistische theorieën die soms in de groep worden verspreid, dat een andere discussiegroep werd opgericht, de ’nette corrupte politici’ geheten. Minder bekende leden van de groep ’polariserende-KKK-politici’ hebben het bijvoorbeeld in de app over de islam als kankergezwel en over moslims als kankergezwellen en mensen die de middellandse zee oversteken worden Dobbernegers genoemd of gewoon überhaupt Domme Negers. Maar ook totaal tegenovergestelde meningen zijn soms aanwezig.

Nog geen commentaar
De KKK politici Yernaz Ramautarsing en Nanninga en ‘Boy Baudet’ van het Forum voor (geen)Democratie zijn om een reactie gevraagd. Ze gaven tot nog toe echter geen commentaar en beroepen zich op hun zwijgrecht.

Opmerking van Algemene importantie: Op 12 februari heeft Partijleider Steven Brown van de Stem van de Straat partij (video) AT5, Het Parool,De Balie uitgedaagd om het eerste debat te organiseren met een Leugendetector. Top op heden geen enkele reactie (video) van de Lafbekken van de Gevestigde  Orde Pers

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.