d66

Schizofrene Pechtold’: Wij van ‘DDR-66’ zijn voor het Referendum en daarom schaffen wij het Raadgevenreferendum af en luisteren het Volk 24/7 af.

(van onze ‘Rent a DDR-66’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisteren was het duistere partijcongres van DDR-66(video). De aanwezige partijleden waren een bonte
verzameling van Ratten in pak en Rattinnen in mantelpakjes (Video) ,die een normaal mens pijn aan de ogen doen. ‘Suikeroompje& Elite-Schandknaap-Pechtold’ heeft bij het partijcongres van ‘DDR-66’ (geen) uitleg gegeven over de afschaffing van het raadgevend referendum. Hij noemt het, na één poging met het Oekraïnereferendum(omdat de uitslag Pechtold niet beviel), ‘een schijnoplossing, ontoereikend, verwarrend en vals in gebruik door Rutte,Klaver,Asscher,Buma en Segers en hem zelf’. Nee, een écht referendum, vindt Pechtold, is bindend en daarmee staat wel vast dat hij niet alleen corrupt is maar ook schizofreen.Schizofrene Pechtold’: “Wij zijn voor het Referendum en daarom schaffen wij het Raadgevend referendum af en luisteren het Volk 24/7 af(video) . Door het Volk 24/7 af te luisteren weten wij immers wat het Volk wil en hoe dat dan de kop in te drukken”. Zijn  Schizofrene gebral werd met luid geklap ontvangen en kreten Heil Pechtold, Heil Rutte, Heil armoede en ongelijkheid voor de “Labbenkakken” door de ‘DDR-66–Partijleden’.
Pikant detail: ‘Jonkvrouw-Bilderberg-Satsi-Ollongren’ werd helemaal hysterisch van vreugde en kreeg zelfs spontaan zichtbaar en ruikende een stikkende natte doos en werd direct omringt door partijleden en snel afgevoerd naar het toilet.

SvdS Partijleider Steve Brown: “D66 Blijf van onze scooters af, Viezeriken!”

 

 ‘

10 antwoorden »

 1. Ach ja, om een bindend referendum te willen realiseren, schaf je het raadgevend referendum af.

  LIjkt net of je een huis wilt bouwen dan ga je het fundament slopen en bouw je alleen het dak en dan hopen dat het een huis wordt.

  Zeer logisch!

  Like

 2. Kijk dat is alles wat ze op de markt brengen moet u arme hollander links laten liggen stel voor
  17 miljoen waarvan 15 miljoen mensen 1 week geen telefoon gebruiken hebben ze een groot probleem men raak dan de klus kwijt zo is dat precies met alles in plaats telefoon gebruik je mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  Like

 3. Psychopaten als Pechtold kunnen niet leven met een referendum voor prooidieren dat slechts raadgevend is…..haha.

  Aalglad is de optelsom van ware krankzinnigheid wel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.