Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

Taxichauffeurs beramen aanval op Uber. FvD Baudet VOOR Uber en SvdS Brown TEGEN Uber.

(van onze Stem  van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stem van de Straat VOOR Taxi’s en TEGEN Forum van Democratie:
Stem van de Straat zorgt dat Uber A’dam uitgaat(video)! 
“Uber van ‘VVD-Gangsterin Kroes’ verborg informatie voor inspecteurs met speciale software(Video)
Radeloze en bijna brodeloze Taxichauffeurs beramen een aanslag op het ‘Witwas-hoofdkantoor’ van Uber in Amsterdam volgens de MSM, maar om hun doel te bereiken kunnen ze beter stemmen op de Stem van de Straat partij. Ze betichten de internetvervoerder Uber van de Mega Zakkenvuller en Top VVD-er Neelie Kroes terecht van extreem oneerlijke concurrentie en willen Uber ‘binnenstormen’ met brandbommen.

Uber van Top VVD-er Neelie Kroes betrapt op ‘CIA-Hack-spionagepraktijken(video)’.SvdS Partijleider Steve Brown:”Power to the people! en Uber de Stad uit”

VVD Super-Graai-bejaarde Kroes’hoofd adviesraad Misdaadgroep Uber(video).
De Amsterdamse ‘Incest-Vinger-politie'(Video) heeft de zaak in onderzoek. De ‘Uber Crime Groep’ neemt in overleg met Kroes en Baudet maatregelen. Pikant is dat Uber de hoofdsponsor is van Forum voor (geen) Democratie en dat deze haatzaai en Homofoob partij volledige vrijbaan wil geven aan de ‘Uber Crime groep’ in Amsterdam. De enige partij in Amsterdam die Uber wil laten verbieden in Amsterdam is de Stem van de Straat partij en die wordt daarom volledig geboycot door de MSM en de plaatselijke Amsterdamse corrupte Gevestigde Orde Media Outlets AT5, Het Parool en hun vuilnisdump stort plaats de ‘Elitaire-subdieverter De Balie'(video) voor elk debat.

Kijkt u naar het interview hierna alwaar Brown het partij programma van de Stem van de Straat partij uitlegt en stelt dat Uber de stiekeme  hoofdsponsor is van ‘Boy Baudet’ en zijn Amsterdamse’ Haatzaai Nanninga’ aka” de Dobberneger”.

4 antwoorden »

 1. Via Italië snel ongezien en illegaal naar Zweden of Duitsland is per dit voorjaar voorbij. De Italiaanse kiezer heeft het Europese continent gered van de ondergang :

  Italian elections 2018 – full results
  Mon 5 Mar 2018 13.51 GMT
  https://www.theguardian.com/world/ng-interactive/2018/mar/05/italian-elections-2018-full-results-renzi-berlusconi
  “[ … ]
  Party-by-party results
  The main alliances are made up of several parties; in the case of the centre-right alliance they cover a broad part of the political spectrum: Forza Italia, a fairly traditional centre right party, was overtaken by Lega, former northern secessionists now more broadly nationalist, while Fratelli d’Italia, a radical right party, also gained share. The strength of the elements within the alliance may affect what deals can be struck in forming a government.
  Party % of vote Change
  Five Star Movement 32.22 6.62
  Democratic Party 18.9 -6.5
  Lega 17.69 13.59
  Forza Italia 13.94 -7.66
  Fratelli d’Italia 4.35 2.35
  Free and Equal 3.38 –
  [ … ]”
  Five Star Movement ook wel M5S is de politieke beweging van Beppe Grillo, die onlangs claimde : ” Immigration -The Five Star Movement’s position on immigration has been ambiguous, but Grillo wrote on his blog on 23 December 2016 that all undocumented immigrants should be expelled from Italy, that Schengen should be temporarily suspended in the event of a terrorist attack until the threat has been removed and that there should be revision of the Dublin Regulation.[115][116] ”
  En hier de winnaar van Lega , Matteo Salvini :

  Matteo Salvini speaks during a Lega Nord rally, in 2013.
  Verder is er de partij van Berlusconi Forza italia die eveneens het Europese continent wil sluiten : “The party has criticized illegal immigration and the way it has been managed by centre-left coalition governments.[96] ”

  Wij mogen de Italianen op de knieën danken, want de nieuwe stembus uitslag laat zien dat het spelleke van Merkel afgelopen is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.