Media-Maffia

‘Staats-NPO’ in verenging met Ollongren bekennen dienaren met ‘Fake-News’ te zijn van de Elite.

(van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels propagana redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Staats-NPO’ in duistere greep van anti-democratische D66 Ollongren& Lubach en PvdA Martijn van Dam: (Video).
Gisterenavond bracht de schaamteloze en corrupte ‘Staats-NPO‘ een ‘dr. Goebbels- programma’ dood aan de Russen en Wilders'(video) over ‘Fake-News’. Kijk,  ‘Jonkvrouw-Bilderberg- Ollongren'(video) de eregast heeft een oortje. Funfact: DDR-66 de zwaarste PA(video) die ze in huis hebben, Roy Kramer, op Ollongren gezet, zou hij haar nu live souffleren? Hoe het ook zij, dat er 15 miljoen kinderen van de honger sterven per jaar door de bikkelharde en gewetenloze Elite is geen ‘Fake-News’, maar dat hoort u nooit bij de ‘Staats-NPO’.


LOL:AT5: Het gecensureerde ‘Vrijheidsdebat’ voor en door corrupte de Gevestigde Orde partijtjes is ook een vorm van Fake News(Video) .

5 antwoorden »

 1. Ook de lelijkheid van de tronies van alle ministers die van deze regering deel uit maken moet onderstreept worden. Allemaal lelijke gezichten die de Nieuwe Wereldorde representeren.

  Like

 2. Als je ziet wat er in Zweden, waar niks over gerept wordt, gebeurt, dan is deze minister een gezant van de DEEP-STATE, die niet het volk dient maar die van de Nieuwe wereld orde?

  Like

 3. LS…

  De onwelgevallige waarheid is fake nieuws voor de satanische elite, tante Bea en de Nazi Bilderberg clique. Wat een fake vertoning wederom !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.