Stem van de Straat Partij

Aankondiging van ‘Wordt Wakker-Manifestatie’ met ‘Toeterende-auto-optocht’ door A’dam met de Partij Kanta van de Stem vd Straat partij voorop. Komt Allen!

(van onze Stem v.d. Straat partij redactie i.s.m. Perswoordvoerder Marije)

AMSTERDAM-NOIR-Aanstaande zaterdag 10 maart om 11.30 komt de nieuwe Grassroots Movement politieke partij, De Stem van de Straat, bijeen in de Dusartstraat, De Pijp. U bent allen welkom om de toeterende stoet aan te vullen. Van daaruit volgt een ‘Toeterende-Wordt Wakker-optocht” door de binnenstad met voorop de ‘Partij-Kanta-Limo’(video) met Partijleider ‘Party- Boss ing Steve Brown’ die van zich laat horen zoals geen ander kan middels megafoon: “Wordt wakker en laat u niet langer meer kaal plukken en vernederen door de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,VVD,PvdA, GroenLinks en D66. En stop het Haat -zaaien van de  ‘NSB Telegraaf- Columnist’ & ras racist ‘Big Mac/Bek Nanninga aka “de Dobberneger”.

Sta op en Kom op voor jezelf STEM LIJST 11!

Het doel van de ‘Wordt-Wakker-dag’ is o.a. mensen informeren over dat onze ‘Wordt Wakker-partij’ die met 1 zetel al meer lawaai zal gaan maken voor de belangen van de Laagste Klasse dan de overige 44 zetels in de Gemeenteraad van Amsterdam ooit hebben gedaan. Er is Straatmuziek, er worden flyers uitgedeeld en er wordt informatie gegeven aan potentiële stemmers. De ‘Wordt Wakker-Toeter-optocht’ met ‘Partij-Kanta-Limo’ maakt een stop om ca 13.00 uur op het winkelcentrum Buikslotermeerplein in Noord en daarna gaat deze door naar de IJhallen West (ca 14.30 uur) om daar vervolgens zoveel mogelijk mensen ( Labbenkakken genoemd door de VVD-Misdaadgroep) die in de armoede verkeren( 28 procent) te informeren over onze ‘Grassroots Movement partij’ en op te roepen deze keer wel te gaan stemmen en daarmee een einde te maken aan de structurele uitbuiting en vernedering van de corrupte Gevestigde Orde partijtjes. Tevens zijn op deze Ludieke “Wordt Wakker dag”  alle Harde Kernleden van de Partij aanwezig: De Ouwehoeren en Jerry Turner X en Rapper Ghost666, Joke de “Alles Deskundige” van het TV progamma de Stem vd Straat/SaltoTV ‘Kameraad Joop ‘en ‘The Social Media Babes'(video) , Loek voor de kleine man. De Partij SvdS heeft inmiddels een grote vaste Harde Kern en veel aanhangers onder de stemgerechtigden van Amsterdam ,die helaas meestal thuis blijven zitten op de bank naar de hersenverpulevaar  TV van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn ‘Junkie- BN-hoeren’ staren(video). Vele verzoeken ons de informatie ook via de media te laten verlopen.Vandaar mijn verzoek aan de Pers om een registratie te maken of een afspraak op deze dag om bijv. de Partijleider te interviewen, voor de camera,  of een van de andere ‘Harde Kern- kandidaten’.

 

De historische Grassroots movement-‘Wake Up-Toeter optocht’ zal eindigen in Café Rivièra. De deelnemers van de optocht en worden door onze Top Kandidaat José  getrakteerd op een drankje in haar Café Rivièra. Waaauw wat een spare ribs!’

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.