Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Baudet durft niet in debat met Pechthold bij NPO1. En alle Lijstaanvoerders v..d Gevestigde Orde partijtjes durven niet in debat met Partijleider Steve Brown.

( van onze Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR- Schizofrene Pechthold’ gaat Peter R. de Vries en speelt de walgelijke ‘ kinderkaart-Bedreiging’ tegen Baudet(Video) .

Taxichauffeurs beramen aanval op Uber. FvD Baudet VOOR Uber en SvdS Brown TEGEN Uber(video).
En wat blijkt vandaag Baudet is te laf om Pechthold daarop keihard aan te pakken en durft niet met Pechtold in debat. Nou, dat  had die Lafbek en liederlijke ‘Geilneef Pechtold’ bij Brown moeten flikken! Nu heeft Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat al maanden geleden de laffe ‘Boy Baudet’ uitgedaagd voor een debat o.a. over zijn stiekeme sponsor Uber(Video) en toen durfde hij ook al niet.Kennelijk is Baudet niet alleen een racist, maar ook nog te dom net als Ollongren(video) om zonder script en/of oortje openbaar te spreken, laat staan in een pittig debat aan te gaan. Maar goed hoe het ook zij, nu durft ‘Boy Baudet’ ook niet in debat met de Partijleider van ‘DDR-66’ de ‘aartsleugenaar &Suikeroompje Pechthold’(Video), die hem en zijn partij recentelijke zwaar heeft beledigd (of niet ?) als ‘Kinder-bedreigers’. Maar de laffe en corrupte  ‘Boy-Baudet’ staat niet alleen in deze. Alle laffe Lijstaanvoerders in Amsterdam van de corrupte’ Gevestigde Orde partijtjes de ‘Nep en Fop Christelijke- CDA’,’VVD-misdaadgroep’,’PvdA-Hoertjes’, ‘GroenLinks Rechts’ en ‘D66-Yuppie-Fascisten’ geen één uitgezonderd durven niet in debat met Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat! Ze zijn allemaal bang voor de waarheid van de Laagste Klasse waar Brown en zijn partij voor staan.

Kijkt u naar het interview hierna alwaar Brown het partij programma van de Stem van de Straat partij uitlegt en stelt dat Uber de stiekeme  hoofdsponsor is van ‘Boy Baudet’ en zijn Amsterdamse’ Haatzaai Nanninga’ aka” de Dobberneger”.

 

4 antwoorden »

  1. LS…

    Met Pechtholt in de debat !? Zou ik ook niet doen ! Je gaat toch niet met deze impotente zelfbevlekker in een programma zitten ! Rot op !

    Like

  2. Namelijk dat staat als voorafbesproken afspraak niet in overstemming met de gesloten deal? Ze mogen toch voor het publiek niet belachelijk gemaakt worden?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.