Stem van de Straat Partij

Daklozen en de Stopera – verkiezingslunches met partijen die solidair zijn met Dak en Thuislozen

(door De Stem van de Straat Partij)

AMSTERDAM-NOIR- 

8 maart 2018, 13:00 – 15:00 uur
Omschrijving
Hoe denken de nieuwe partijen bij de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen over het dak- en thuislozenbeleid? Om daar achter te komen organiseert de MDHG op donderdag 8 en 15 maart twee verkiezingslunches in de Gelagkamer van de Protestantse Diaconie. Alle partijen die nog niet in de gemeenteraad zitten zijn uitgenodigd, en onder andere Forum voor Democratie, 50Plus en de ChristenUnie sturen hun lijsttrekkers. Maar ook Bij1, de Piratenpartij en Steve Brown van Stem van de Straat hebben toegezegd te komen.

De MDHG is als belangenbehartiger al ruim 40 jaar actief in Amsterdam en organiseert ieder half jaar het zogenaamde Kapstokoverleg tussen gemeenteraadsleden en dak- en thuislozen. Tijdens deze drukbezochte overleggen in de Stopera geven dak- en thuislozen aan waar ze tegenaan lopen en wat ze van het beleid vinden. In aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen wil de MDHG nu de nieuwe partijen een kans geven signalen te ontvangen en duidelijk te maken wat zij te bieden hebben.
Op donderdag 8 maart komen in ieder geval Jazie Veldhuyzen van Bij1, Matthijs Pontier van de Piratenpartij en Steve Brown van de Stem van de Straat. Op donderdag 15 maart zijn Don Ceder van de ChristenUnie, Annabel Nanninga van Forum voor Democratie en Ellen Schutten van 50Plus aanwezig. Andere nieuwe partijen hebben vooralsnog niet gereageerd, maar zijn nog steeds welkom om aan te sluiten.

Eerste bijeenkomst
Datum donderdag 8 maart 2018
Met o.a. Jazie Veldhuyzen (Bij1), Matthijs Pontier
(Piratenpartij) en Steve Brown (Stem van
de Straat)
Tijd 13.00 u. – 15.00 u.
Plaats Protestantse Diaconie, De Gelagkamer,
Nieuwe Herengracht 18, 1018 DP
Amsterdam
https://www.facebook.com/events/225422374694770/

5 antwoorden »

  1. Zoals bekend zijn daklozen alleen interessant voor oude politiek om de dikbetaalde baantjes. Net als de andere burgers worden ze door de regenten uitgebuit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.